Jump to content
Dogomania

Żmurka.Babcia Iza prosi o dom dla swojej ulubienicy.Ma DOM :) Powodzenia...

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na prawdę podobają Ci się Oleńko??:multi:
to może jeszcze zobacz ich profil:p

Piesek z hodowli BadCompany.

Ludzie się zazwyczaj śmieją, że takie jajogłowe są:evil_lol:

Posted

Kiedyś oglądałam program o rasach psów i chłopiec (tak ok 10 lat) powiedział, że jak pierwszy raz bullka zobaczył, to myślał, że to nowoodkryty gatunek zwierzęcia. Strasznie mnie to rozśmieszyło.

Posted

Mi się zaczeły podobać bullki jakieś 10 lat temu , kiedy na osiedlu znajome dwie rodzinki "sprawiły " sobie suczki, cudne!!!! Niestety żadnej z nich już nie ma za TM:-(

Żmurcia tak długo czeka, litośći

Posted

YES,wczoraj.Byla mila,bardzo sympatyczna rodzina ,przyjechali po psa dla swojej mamy, z mama Millarca rozmawiala telefonicznie.Okazało sie,ze Zmurka jest podobna,do dawnego pieska tej pani.Wydaje mi sie,ze powiedziałysmy wszystko ,co powinni wiedziec-o spacerach,smyczy,identyfikatorze.
Przyznam,ze bylo miło wydawac psa: zdrowego,tłusciutkiego,czystego,a w schronisku było prawie 3 lata. Oby jej sie tam wiodło!
babcia iza mieszka na tej samej dzielnicy :) pewnie sie spotkaja:)

Posted

Wiola to było trzeba tak od razu!!!!!!:klacz::multi:
To się Babcia Iza ucieszy!!!!:bigcool::bigcool::lilangel::lilangel:
Ale cudownie, cudownie!!!:laola:
Tak się cieszę!!!!:cunao:

Posted

Bo to takia piekna chwila Olenko! Wiola zawsze dopisuje: MA DOM. Jak to widzę, to aż mnie coś w dołku ściska:lol:

Kazała mi dzisiaj zgadywać, kto do domu poszedł. Wymieniałam psy, ale Żmurki nie, mimo ze po głowie mi chodziła. Myślałam, że tak dobrze to być nie może, a tu masz. Jednak i ona doczekała tej pięknej chwili :multi: :multi: :multi: !!!!!!!!!!

Teraz trzymamy mocno, żeby nowy dom mocno ją pokochał, a Żmurka była w nim szczęśliwa :happy1: :happy1: :happy1:

Posted

Dzwonila dzis do mnie babcia Iza,cala w skowronkach,pogadałysmy sobie,o pieskach,o adopcjach.Zadowolona bardzo :) :) :) teraz tylko trzymamy kciuki,zeby wszystko było dobrze.