Gosiapk Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 toyota napisał(a):Sunia już w DS. Mieszka w bloku, śpi w łóżku, umie chodzić na smyczy, utrzymuje czystość. Adoptowali ją starsi Państwo :). Ju hu!!! :multi: Quote
malagos Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 toyota napisał(a):Sunia już w DS. Mieszka w bloku, śpi w łóżku, umie chodzić na smyczy, utrzymuje czystość. Adoptowali ją starsi Państwo :). Aż za pięknie, ale wierzę, że tak jest.......... Quote
toyota Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 (edited) [quote name='malagos']Aż za pięknie, ale wierzę, że tak jest.......... Ludzie niezamożni, może dla swoich tymczasów byśmy miały większe wymagania, ale wybór pomiędzy schroniskiem, ryzykiem zagryzienia, zimnem a ciepłym domem jest oczywisty :cool1:. Zobacz malagos, to o Grudziądzu-największe bezrobocie w kraju powyżej 22 %, do tego emeryci, renciści, to daje co 4 osobę bez pracy: http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/bydgoszcz/w-grudziadzu-chca-wspolnie-pomagac-bezrobotnym,1,5021427,region-wiadomosc.html Ci co pracują, najczęściej mają minimalną pensję, jak tu w tej sytuacji wymagać odpowiednich karm i wystarczająco zamożnych DS dla psów schroniskowych :(. Ja najchętniej bym wywiozła te wszystkie psiaki do Warszawy :p. Edited February 11, 2012 by toyota Quote
Emma53 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Następna dobra wiadomość dzisiaj, to już trzecia niech ten dzień się nie kończy!!!Pierwsza to nasza Samba może jutro dostanie DS (trzymajcie cioteczki kciuki), druga to Sako odebrany czarodziejce z jej "hospicjum" czuje się lepiej http://www.dogomania.pl/threads/208974-Sako-z-dysplazj%C4%85-Ju%C5%BC-w-hoteliku.JEST-%C5%B9LE.....-%28/page71, a trzecia tu. Sunia bez imienia w DS. Super :multi::multi::multi:. Quote
Guest monia3a Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Oczom nie wierzę :o suuuuperaśna wiadomość !!! Quote
RUTA93 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Maleńka psina, koszty niewielkie - serce jest tu najważniejsze. Jeśli Państwo ją naprawdę kochają to i w skromnych warunkach będzie szczęśliwa. Kasa pomaga, ale nie daje szczęścia, pozwala tylko na lepsze zakupy... Mam nadzieję, ze suczka i Państwo dadzą sobie nawzajem uczucie potrzebne OBU stronom. Quote
elik Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='RUTA93']Maleńka psina, koszty niewielkie - serce jest tu najważniejsze. Jeśli Państwo ją naprawdę kochają to i w skromnych warunkach będzie szczęśliwa. Kasa pomaga, ale nie daje szczęścia, pozwala tylko na lepsze zakupy... Mam nadzieję, ze suczka i Państwo dadzą sobie nawzajem uczucie potrzebne OBU stronom.[/QUOTE] Nic dodać, nic ująć - kwintesencja tego co chciałabym powiedzieć :) Quote
feliksik Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 o kurcze, przegapiłam tą wiadomość - świetnie Quote
toyota Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 To moje nowe zmartwienie :( : http://www.dogomania.pl/threads/223740-Patyczek-umrze-(((.-Pilnie-potrzebny-DS-DT-!!! Quote
Recommended Posts