Culineo Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 ja się zgadzam na burżuazjne łoże, ale prostestuje przeciw spaniu z brzegu, bo ja pierdziele i drugi raz Deila po mnie skakać nie będzie ! :D Quote
polciuaa Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 komar napisał(a):Znowu Szansa na sukces:P Miałem mieć nagranie we wtorek na repertuar Danuty Błażejczyk;) ale mnie przenieśli na TSA:) o no proszę, widzę na fb, że Basia też poszła :D dajcie znać jak będzie emitowany ten odcinek w tv to sobie obejrzę koniecznie :D klaudusia0219 napisał(a):ja się zgadzam na burżuazjne łoże, ale prostestuje przeciw spaniu z brzegu, bo ja pierdziele i drugi raz Deila po mnie skakać nie będzie ! :D ona skakała po Tobie bo spałaś obok łóżka Klaudii, a to, że akurat byłaś z brzegu nie miało prawie nic do rzeczy :diabloti: Quote
komar Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 dogomanka_ napisał(a):o no proszę, widzę na fb, że Basia też poszła :D dajcie znać jak będzie emitowany ten odcinek w tv to sobie obejrzę koniecznie :D Tak tak;P Basia też była:D na widowni:D a ja, że zostałem przeniesiony też zasiadłem na widowni:D Quote
C&B Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 [quote name='Avaloth'] oo Czikunia :loveu: ja chce, ja chce! tylko ostrzegam moich współlokatorów że codziennie rano będą budzeni moim atakiem śmiechu, bo za każdym razem jak widzę Czikę to takowego dostaję :diabloti: ciekawe dlaczego :hmmmm: przecież ona wygląda normalnie :grins: [SIZE="1"]https://lh6.googleusercontent.com/-Wmw_6o9n8D0/T1u7SW5BXLI/AAAAAAAAAw4/yZiUh759Mg0/s576/P1460787.JPG Quote
Avaloth Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 [quote name='C&B']ciekawe dlaczego :hmmmm: przecież ona wygląda normalnie :grins: https://lh6.googleusercontent.com/-Wmw_6o9n8D0/T1u7SW5BXLI/AAAAAAAAAw4/yZiUh759Mg0/s576/P1460787.JPG hahahahahahahaha :roflt::roflt::roflt::roflt: kocham ją :loveu: bierz ją na zlot Domć!! Quote
C&B Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 nie, bo mnie nikt z nią w domku nie zechce :diabloti: słyszałaś kiedyś jak śpi pekin? :evil_lol: Quote
polciuaa Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 komar napisał(a):Tak tak;P Basia też była:D na widowni:D a ja, że zostałem przeniesiony też zasiadłem na widowni:D aa to ja myślalam, że ona karierę w tv zaczęła robić a tu takie buty :diabloti: klaudusia0219 napisał(a):jezuuu, ale i tak nie chce z brzegu ! :D no spoko, ale jak będziesz od razu zasypiać to musisz być z brzegu żebyśmy Ci z Anką nie przeszkadzały naszym gadaniem :diaboti: ps. zaczynam się zastanawiać czy wybrać zlot czy 5 dniową imprezę na sunrise :diabloti: Quote
Culineo Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 dogomanka_ napisał(a): no spoko, ale jak będziesz od razu zasypiać to musisz być z brzegu żebyśmy Ci z Anką nie przeszkadzały naszym gadaniem :diaboti: ps. zaczynam się zastanawiać czy wybrać zlot czy 5 dniową imprezę na sunrise :diabloti: nie bd, a ty jedziesz na zlot :D i tyle Quote
polciuaa Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 klaudusia0219 napisał(a):nie bd, a ty jedziesz na zlot :D i tyle ale no wyobraź sobie tyyyle dni imprez na plaży i jedna genialna impreza w amfiteatrze! aż mi się uszy trzesą jak o tym pomyślę :diabloti: Quote
Culineo Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 dogomanka_ napisał(a):ale no wyobraź sobie tyyyle dni imprez na plaży i jedna genialna impreza w amfiteatrze! aż mi się uszy trzesą jak o tym pomyślę :diabloti: ty pijacka mordo nie ma tak ! my sami sobie będziemy robić imprezy na plaży i wgl jak coś to ja nie wiem :placz: Quote
polciuaa Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 klaudusia0219 napisał(a):ty pijacka mordo nie ma tak ! my sami sobie będziemy robić imprezy na plaży i wgl jak coś to ja nie wiem :placz: dlaczego pijacka mordo? mi chodzi o samą imprezę, a nie alkohol :diabloti: w sumie wszystko zależy od tego czy dorwę rjakaś pracę na wakacje bo jak tak to jadę i na sunrise i na zlot :loveu: Quote
Culineo Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 dogomanka_ napisał(a):dlaczego pijacka mordo? mi chodzi o samą imprezę, a nie alkohol :diabloti: w sumie wszystko zależy od tego czy dorwę rjakaś pracę na wakacje bo jak tak to jadę i na sunrise i na zlot :loveu: dobraaa tam :D mam nadzije, że na zlocie bedziesz i tyle ode mnie :) Quote
polciuaa Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 klaudusia0219 napisał(a):dobraaa tam :D mam nadzije, że na zlocie bedziesz i tyle ode mnie :) nei no póki co będę na 99% , bo sunrise jest narazie bardziej w sferze marzeń :evil_lol: Quote
anka11 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 dlaczego w sferze marzen? kurcze jakby miala jakis super festiwal(z jakims wymarzonym lineupem) do wyboru to wybralabym raczej festiwal niz zlot :P EDIT klaudusia0219 napisał(a):i wgl jak coś to ja nie wiem :placz: zrobimy bunt i wielkiego focha ;o Quote
polciuaa Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 anka11 napisał(a):dlaczego w sferze marzen? kurcze jakby miala jakis super festiwal(z jakims wymarzonym lineupem) do wyboru to wybralabym raczej festiwal niz zlot :P niby tak, mnie to najbardziej te afterparty na plaży kręcą :diabloti: ale póki co tak sobie z koleżanką o tym myślałyśmy z tym, że nie wiadomo jak z kasą będzie, a poza tym we dwie bałabym się trochę jechać, jednak z kilkoma chłopakami byłoby lepiej pod względem chociażby bezpieczeństwa, a niestety wątpie żeby ktoś z naszych znajomych chciał jechać :< Quote
Culineo Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 bunt-jestem na TAK ! :D no widzisz Pola.. nie jedź jeszcze cię tam zgwałcą :) Quote
polciuaa Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 klaudusia0219 napisał(a):bunt-jestem na TAK ! :D no widzisz Pola.. nie jedź jeszcze cię tam zgwałcą :) nie strasz :diabloti: Quote
Talia Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Ja tam nie wiem gdzie jest większe prawdopodobieństwo gwałtu:evil_lol: Karilka 2 lata temu zarzuciła dwóm panom, że mogą ją zgwałcić... jak się okazało to byli policjanci :eviltong: Od razu uprzedzam żeby ostrożnie pić wódkę na plaży, bo nocą patrolują. ;) Quote
polciuaa Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='Talia']Ja tam nie wiem gdzie jest większe prawdopodobieństwo gwałtu:evil_lol: Karilka 2 lata temu zarzuciła dwóm panom, że mogą ją zgwałcić... jak się okazało to byli policjanci :eviltong: Od razu uprzedzam żeby ostrożnie pić wódkę na plaży, bo nocą patrolują. ;) dobrze, że ostrzegłaś :diabloti: Quote
Estera Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 komar napisał(a):a jak myślisz??:D komar bez gitary? co to za pytanie. On gitarę bierze WSZĘDZIE :eviltong: Tak w ogole to cześć Wszystkim, dawno się nie widzieliśmy :loveu: Dostałam info o zlocie od Marty Aresowej, potem od Tomka- Buella i na koniec Komarek mi powiedział, że jedzie. To mnie zazdrość lekko zjada i sobie zajrzałam chociaż :eviltong: Asia&ginger też coś tam wspominała, że może będzie... Co do miejsc w Bobolinie to domki są 6cio osobowe, jeden 7mio i jeden 5cio (taka przyczepka). Miejsce super, domki fajne, Pani przesympatyczna. miejsca żeby gdzieś na podlodze się rozwalić to raczej nie było, ale w łożu małżeńskim, wg. mnie spokojnie 3 osoby się wyspią ;) A, no i też byłam w TV. O. :evil_lol: Quote
polciuaa Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='Estera']komar bez gitary? co to za pytanie. On gitarę bierze WSZĘDZIE :eviltong: Tak w ogole to cześć Wszystkim, dawno się nie widzieliśmy :loveu: Dostałam info o zlocie od Marty Aresowej, potem od Tomka- Buella i na koniec Komarek mi powiedział, że jedzie. To mnie zazdrość lekko zjada i sobie zajrzałam chociaż :eviltong: Asia&ginger też coś tam wspominała, że może będzie... Co do miejsc w Bobolinie to domki są 6cio osobowe, jeden 7mio i jeden 5cio (taka przyczepka). Miejsce super, domki fajne, Pani przesympatyczna. miejsca żeby gdzieś na podlodze się rozwalić to raczej nie było, ale w łożu małżeńskim, wg. mnie spokojnie 3 osoby się wyspią ;) A, no i też byłam w TV. O. :evil_lol: cholera, dużo was się tam jeszcze rozlazło? :diabloti: A Ty Esterko wybierasz się może? :) Quote
Avaloth Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Tak w zasadzie, Ulv, Ty już zarezerwowałaś domki? Bo my się tak tu ugadujemy, a się okaże że miejsc już nie ma :diabloti: Polka Ty pijaku :eviltong: Quote
Estera Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 dogomanka_ napisał(a):cholera, dużo was się tam jeszcze rozlazło? :diabloti: A Ty Esterko wybierasz się może? :) Nie, więcej nas nie było :eviltong: Niestety ja na zlot nie dotrę. Jakby we wrześniu był, albo w czerwcu to chętnie, ale lipiec/ sierpień nie ma mnie w kraju.. Quote
polciuaa Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='Avaloth']Tak w zasadzie, Ulv, Ty już zarezerwowałaś domki? Bo my się tak tu ugadujemy, a się okaże że miejsc już nie ma :diabloti: Polka Ty pijaku :eviltong: ej no, co to ma być? nie lubie was :diabloti: Quote
Recommended Posts