Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 759
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

komar napisał(a):
Znowu Szansa na sukces:P Miałem mieć nagranie we wtorek na repertuar Danuty Błażejczyk;) ale mnie przenieśli na TSA:)

o no proszę, widzę na fb, że Basia też poszła :D dajcie znać jak będzie emitowany ten odcinek w tv to sobie obejrzę koniecznie :D

klaudusia0219 napisał(a):
ja się zgadzam na burżuazjne łoże, ale prostestuje przeciw spaniu z brzegu, bo ja pierdziele i drugi raz Deila po mnie skakać nie będzie ! :D

ona skakała po Tobie bo spałaś obok łóżka Klaudii, a to, że akurat byłaś z brzegu nie miało prawie nic do rzeczy :diabloti:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
o no proszę, widzę na fb, że Basia też poszła :D dajcie znać jak będzie emitowany ten odcinek w tv to sobie obejrzę koniecznie :D

Tak tak;P Basia też była:D na widowni:D a ja, że zostałem przeniesiony też zasiadłem na widowni:D

Posted

[quote name='Avaloth']
oo Czikunia :loveu: ja chce, ja chce! tylko ostrzegam moich współlokatorów że codziennie rano będą budzeni moim atakiem śmiechu, bo za każdym razem jak widzę Czikę to takowego dostaję :diabloti:
ciekawe dlaczego :hmmmm: przecież ona wygląda normalnie :grins:
[SIZE="1"]https://lh6.googleusercontent.com/-Wmw_6o9n8D0/T1u7SW5BXLI/AAAAAAAAAw4/yZiUh759Mg0/s576/P1460787.JPG

Posted

[quote name='C&B']ciekawe dlaczego :hmmmm: przecież ona wygląda normalnie :grins:
https://lh6.googleusercontent.com/-Wmw_6o9n8D0/T1u7SW5BXLI/AAAAAAAAAw4/yZiUh759Mg0/s576/P1460787.JPG
hahahahahahahaha :roflt::roflt::roflt::roflt:
kocham ją :loveu: bierz ją na zlot Domć!!

Posted

komar napisał(a):
Tak tak;P Basia też była:D na widowni:D a ja, że zostałem przeniesiony też zasiadłem na widowni:D

aa to ja myślalam, że ona karierę w tv zaczęła robić a tu takie buty :diabloti:

jezuuu, ale i tak nie chce z brzegu ! :D
no spoko, ale jak będziesz od razu zasypiać to musisz być z brzegu żebyśmy Ci z Anką nie przeszkadzały naszym gadaniem :diaboti:

ps. zaczynam się zastanawiać czy wybrać zlot czy 5 dniową imprezę na sunrise :diabloti:

Posted

dogomanka_ napisał(a):

no spoko, ale jak będziesz od razu zasypiać to musisz być z brzegu żebyśmy Ci z Anką nie przeszkadzały naszym gadaniem :diaboti:

ps. zaczynam się zastanawiać czy wybrać zlot czy 5 dniową imprezę na sunrise :diabloti:

nie bd, a ty jedziesz na zlot :D i tyle

Posted

nie bd, a ty jedziesz na zlot :D i tyle

ale no wyobraź sobie tyyyle dni imprez na plaży i jedna genialna impreza w amfiteatrze! aż mi się uszy trzesą jak o tym pomyślę :diabloti:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
ale no wyobraź sobie tyyyle dni imprez na plaży i jedna genialna impreza w amfiteatrze! aż mi się uszy trzesą jak o tym pomyślę :diabloti:

ty pijacka mordo nie ma tak ! my sami sobie będziemy robić imprezy na plaży i wgl jak coś to ja nie wiem :placz:

Posted

ty pijacka mordo nie ma tak ! my sami sobie będziemy robić imprezy na plaży i wgl jak coś to ja nie wiem :placz:

dlaczego pijacka mordo? mi chodzi o samą imprezę, a nie alkohol :diabloti:
w sumie wszystko zależy od tego czy dorwę rjakaś pracę na wakacje bo jak tak to jadę i na sunrise i na zlot :loveu:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
dlaczego pijacka mordo? mi chodzi o samą imprezę, a nie alkohol :diabloti:
w sumie wszystko zależy od tego czy dorwę rjakaś pracę na wakacje bo jak tak to jadę i na sunrise i na zlot :loveu:

dobraaa tam :D mam nadzije, że na zlocie bedziesz i tyle ode mnie :)

Posted

dobraaa tam :D mam nadzije, że na zlocie bedziesz i tyle ode mnie :)

nei no póki co będę na 99% , bo sunrise jest narazie bardziej w sferze marzeń :evil_lol:

Posted

dlaczego w sferze marzen?

kurcze jakby miala jakis super festiwal(z jakims wymarzonym lineupem) do wyboru to wybralabym raczej festiwal niz zlot :P

EDIT

i wgl jak coś to ja nie wiem :placz:

zrobimy bunt i wielkiego focha ;o

Posted

anka11 napisał(a):
dlaczego w sferze marzen?

kurcze jakby miala jakis super festiwal(z jakims wymarzonym lineupem) do wyboru to wybralabym raczej festiwal niz zlot :P

niby tak, mnie to najbardziej te afterparty na plaży kręcą :diabloti: ale póki co tak sobie z koleżanką o tym myślałyśmy z tym, że nie wiadomo jak z kasą będzie, a poza tym we dwie bałabym się trochę jechać, jednak z kilkoma chłopakami byłoby lepiej pod względem chociażby bezpieczeństwa, a niestety wątpie żeby ktoś z naszych znajomych chciał jechać :<

Posted

Ja tam nie wiem gdzie jest większe prawdopodobieństwo gwałtu:evil_lol:
Karilka 2 lata temu zarzuciła dwóm panom, że mogą ją zgwałcić... jak się okazało to byli policjanci :eviltong:

Od razu uprzedzam żeby ostrożnie pić wódkę na plaży, bo nocą patrolują. ;)

Posted

[quote name='Talia']Ja tam nie wiem gdzie jest większe prawdopodobieństwo gwałtu:evil_lol:
Karilka 2 lata temu zarzuciła dwóm panom, że mogą ją zgwałcić... jak się okazało to byli policjanci :eviltong:

Od razu uprzedzam żeby ostrożnie pić wódkę na plaży, bo nocą patrolują. ;)

dobrze, że ostrzegłaś :diabloti:

Posted

komar napisał(a):
a jak myślisz??:D

komar bez gitary? co to za pytanie. On gitarę bierze WSZĘDZIE :eviltong:

Tak w ogole to cześć Wszystkim, dawno się nie widzieliśmy :loveu:

Dostałam info o zlocie od Marty Aresowej, potem od Tomka- Buella i na koniec Komarek mi powiedział, że jedzie. To mnie zazdrość lekko zjada i sobie zajrzałam chociaż :eviltong:
Asia&ginger też coś tam wspominała, że może będzie...

Co do miejsc w Bobolinie to domki są 6cio osobowe, jeden 7mio i jeden 5cio (taka przyczepka).
Miejsce super, domki fajne, Pani przesympatyczna. miejsca żeby gdzieś na podlodze się rozwalić to raczej nie było, ale w łożu małżeńskim, wg. mnie spokojnie 3 osoby się wyspią ;)

A, no i też byłam w TV. O. :evil_lol:

Posted

[quote name='Estera']komar bez gitary? co to za pytanie. On gitarę bierze WSZĘDZIE :eviltong:

Tak w ogole to cześć Wszystkim, dawno się nie widzieliśmy :loveu:

Dostałam info o zlocie od Marty Aresowej, potem od Tomka- Buella i na koniec Komarek mi powiedział, że jedzie. To mnie zazdrość lekko zjada i sobie zajrzałam chociaż :eviltong:
Asia&ginger też coś tam wspominała, że może będzie...

Co do miejsc w Bobolinie to domki są 6cio osobowe, jeden 7mio i jeden 5cio (taka przyczepka).
Miejsce super, domki fajne, Pani przesympatyczna. miejsca żeby gdzieś na podlodze się rozwalić to raczej nie było, ale w łożu małżeńskim, wg. mnie spokojnie 3 osoby się wyspią ;)

A, no i też byłam w TV. O. :evil_lol:
cholera, dużo was się tam jeszcze rozlazło? :diabloti:
A Ty Esterko wybierasz się może? :)

Posted

dogomanka_ napisał(a):
cholera, dużo was się tam jeszcze rozlazło? :diabloti:
A Ty Esterko wybierasz się może? :)

Nie, więcej nas nie było :eviltong:

Niestety ja na zlot nie dotrę. Jakby we wrześniu był, albo w czerwcu to chętnie, ale lipiec/ sierpień nie ma mnie w kraju..

Posted

[quote name='Avaloth']Tak w zasadzie, Ulv, Ty już zarezerwowałaś domki? Bo my się tak tu ugadujemy, a się okaże że miejsc już nie ma :diabloti:

Polka Ty pijaku :eviltong:

ej no, co to ma być? nie lubie was :diabloti: