Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akrum napisał(a):
Emma jak sobie Inka radzi ze śniegiem??
Chodzi dzielnie na spacerki, czy woli się wygrzewać w domu?

Inka uwielbia śnieg! Szaleje na nim, biega przewraca się łapkami do góry i tarza, lub mordką sunie po śniegu. Ma krótkie łapki i często zapada się głęboko. Wreszcie nabrała odwagi i bawi się ze Stonią to dopiero jest szaleństwo! Gonią się, przewracają, kulają w puszystym śniegu na łące. Miło patrzeć i zal wracać do domku.

Posted

Emma53 napisał(a):
Inka uwielbia śnieg! Szaleje na nim, biega przewraca się łapkami do góry i tarza, lub mordką sunie po śniegu. Ma krótkie łapki i często zapada się głęboko. Wreszcie nabrała odwagi i bawi się ze Stonią to dopiero jest szaleństwo! Gonią się, przewracają, kulają w puszystym śniegu na łące. Miło patrzeć i zal wracać do domku.

Śnieg powoli topnieje to Inka już nie będzie się zapadać w śniegu :)

Posted

Pyrdka napisał(a):
Szkoda Ineczki. Widziałam jak szybko przywiązała sie do Emmy. Powinna jak najszybciej iść do swojego domu.

Inka też coraz odważniejsza, czuje się już pewnie w naszym domku. Dzisiaj powarczała na Stonię i kota bo ją zaczepiali.

Posted

Dziękuję Akrum za ogłoszenia dla Inki. Ja na razie nie mam kiedy. W zeszłym tygodniu opiekowałam się sunią i kotkiem po zabiegach, jutro wiozę na zabieg Inkę.

Posted

Wizyta wypadła b. dobrze. Prawdopodobnie w czwartek Państwo przyjądą po Ineczkę. Dzisiaj dziewczynka była sterylizowana i wszystko zależy od tego jak się będzie czuła.

Posted

Mam nadzieję, że uda mi się osobiście poznać nowy domek Inki ;)
póki co jeszcze się aż tak bardzo nie cieszę, niech najpierw państwo przyjadą i osobiście Inkę poznają, na żywo jest jeszcze piękniejsza :)
jak już będzie w DS i się tam odnajdzie, to dopiero wtedy będę w pełni szczęśliwa :)

Posted

Inka wczoraj miała zabieg sterylizacji. Zniosła go dzielnie. W nocy spała obok mojego łóżka. Trochę chwilami popiskiwała. Rano troszkę zjadła. Dużo śpi. Myślę, że szybko powróci do zdrowia. Wet powiedział, że dobrze że sunia była operowana bo zauważył pierwsze objawy ropomacicza.

Posted

Dobrze, że Inka tak szybko znalazła domek, trudno mi się będzie z nią rozstać, ale później by było jeszcze gorzej. Zobaczcie jaka z niej przytulanka:

A tu jeszcze chyba ostatnie zdjęcie ze Stonią. Och te jej oczy.........

Po zabiegu w kubraczku:

Posted

tak młoda i już zaczątki ropomacicza??
co się ostatnio dzieje, że młodziutkie sunie, a już takie problemy mają? to już nie pierwsza sunia, o której słyszałam że w mlodym wieku, a ropomacicze dostała.

Posted

Dzisiaj byłyśmy po drugi i ostatni zastrzyk u weta. Obejrzał Inkę , ranka sucha nic się nie dzieje. Powiedział, że po raz drugi uratowaliśmy sunie. Tydzień później rozwinęła by się już infekcja i doszło by do zatrucia organizmu. Ma malutka szczęście. Mam nadzieję, że jej nie opuści i domek też będzie super. Bądź szczęśliwa kochana Inko. Jutro Twój dzień.