Akrum Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Emma jak sobie Inka radzi ze śniegiem?? Chodzi dzielnie na spacerki, czy woli się wygrzewać w domu? Quote
Emma53 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Akrum napisał(a):Emma jak sobie Inka radzi ze śniegiem?? Chodzi dzielnie na spacerki, czy woli się wygrzewać w domu? Inka uwielbia śnieg! Szaleje na nim, biega przewraca się łapkami do góry i tarza, lub mordką sunie po śniegu. Ma krótkie łapki i często zapada się głęboko. Wreszcie nabrała odwagi i bawi się ze Stonią to dopiero jest szaleństwo! Gonią się, przewracają, kulają w puszystym śniegu na łące. Miło patrzeć i zal wracać do domku. Quote
Penny Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Emma53 napisał(a):Inka uwielbia śnieg! Szaleje na nim, biega przewraca się łapkami do góry i tarza, lub mordką sunie po śniegu. Ma krótkie łapki i często zapada się głęboko. Wreszcie nabrała odwagi i bawi się ze Stonią to dopiero jest szaleństwo! Gonią się, przewracają, kulają w puszystym śniegu na łące. Miło patrzeć i zal wracać do domku. Śnieg powoli topnieje to Inka już nie będzie się zapadać w śniegu :) Quote
Emma53 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Inka w poniedziałek będzie miała zabieg sterylizacji, wcześniejszy termin odstąpiła koleżance. Proszę trzymajcie kciuki. Quote
Akrum Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Podsyłam Inkę do wielu osób, jednak odzewu brak :shake: Za zabieg kciuki będę trzymać :) Quote
Pyrdka Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Szkoda Ineczki. Widziałam jak szybko przywiązała sie do Emmy. Powinna jak najszybciej iść do swojego domu. Quote
Emma53 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Pyrdka napisał(a):Szkoda Ineczki. Widziałam jak szybko przywiązała sie do Emmy. Powinna jak najszybciej iść do swojego domu. Inka też coraz odważniejsza, czuje się już pewnie w naszym domku. Dzisiaj powarczała na Stonię i kota bo ją zaczepiali. Quote
Pyrdka Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Panienka jak widzę rozkręca się:evil_lol: Quote
Akrum Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Kilka ogłoszeń dla Inki: 1. http://tablica.pl/oferta/inka-w-typie-jamnika-szorstkowlosegowyrzucona-w-mrozy-do-adopcji-IDM30t.html 2. http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Inka-w-typie-jamnika-szorstkowlosego-wyrzucona-w-mrozy-Do-adopc-W0QQAdIdZ356307876 3. http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Inka-w-typie-jamnika-szorstkowlosego,wyrzucona-w-mrozy-Do-adopcji-id36639.html 4. http://www.morusek.pl/ogloszenie/94668/Inka-w-typie-jamnika-szorstkowlosegowyrzucona-w-mrozy-Do-adopcji/ 5. http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Inka-w-typie-jamnika-szorstkowlosego-wyrzucona-w-mrozy-Do-adopcji,59023 6. http://www.doadopcji.pl/ogloszenie/94668/Inka-w-typie-jamnika-szorstkowlosegowyrzucona-w-mrozy-Do-adopcji/ jak ktoś ma czas i ochotę, może porobić jeszcze na innych portalach ;) Quote
Emma53 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Dziękuję Akrum za ogłoszenia dla Inki. Ja na razie nie mam kiedy. W zeszłym tygodniu opiekowałam się sunią i kotkiem po zabiegach, jutro wiozę na zabieg Inkę. Quote
Pyrdka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Dzisiaj o 17 wizyta pa. Dziękuję Ci kochana Skarpetko:lol: Quote
Pyrdka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Wizyta wypadła b. dobrze. Prawdopodobnie w czwartek Państwo przyjądą po Ineczkę. Dzisiaj dziewczynka była sterylizowana i wszystko zależy od tego jak się będzie czuła. Quote
Akrum Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Mam nadzieję, że uda mi się osobiście poznać nowy domek Inki ;) póki co jeszcze się aż tak bardzo nie cieszę, niech najpierw państwo przyjadą i osobiście Inkę poznają, na żywo jest jeszcze piękniejsza :) jak już będzie w DS i się tam odnajdzie, to dopiero wtedy będę w pełni szczęśliwa :) Quote
Penny Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Czyli kolejna psinka znalazła dom :) Takie wieści są wspaniałe. Quote
Emma53 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Inka wczoraj miała zabieg sterylizacji. Zniosła go dzielnie. W nocy spała obok mojego łóżka. Trochę chwilami popiskiwała. Rano troszkę zjadła. Dużo śpi. Myślę, że szybko powróci do zdrowia. Wet powiedział, że dobrze że sunia była operowana bo zauważył pierwsze objawy ropomacicza. Quote
fiorsteinbock Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 W samą pore :( Wracaj szybciutko do formy, Maleńka! Quote
Pyrdka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Trzymaj się dzielnie Inuś. Wszystko będzie dobrze. Quote
Emma53 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Dobrze, że Inka tak szybko znalazła domek, trudno mi się będzie z nią rozstać, ale później by było jeszcze gorzej. Zobaczcie jaka z niej przytulanka: A tu jeszcze chyba ostatnie zdjęcie ze Stonią. Och te jej oczy......... Po zabiegu w kubraczku: Quote
Akrum Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 tak młoda i już zaczątki ropomacicza?? co się ostatnio dzieje, że młodziutkie sunie, a już takie problemy mają? to już nie pierwsza sunia, o której słyszałam że w mlodym wieku, a ropomacicze dostała. Quote
Emma53 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Dzisiaj byłyśmy po drugi i ostatni zastrzyk u weta. Obejrzał Inkę , ranka sucha nic się nie dzieje. Powiedział, że po raz drugi uratowaliśmy sunie. Tydzień później rozwinęła by się już infekcja i doszło by do zatrucia organizmu. Ma malutka szczęście. Mam nadzieję, że jej nie opuści i domek też będzie super. Bądź szczęśliwa kochana Inko. Jutro Twój dzień. Quote
Pyrdka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Emma wlecę z papierami adopcyjnymi do południa. Odstawimy Sambę na sterylkę i może uda nam się wlecieć ok.17.30 Quote
fiorsteinbock Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Zagladam do dziewczynki i wciaz trzymam kciuki za domek i zdrowko :) Quote
Emma53 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 No i pojechali! Państwo bardzo fajni, jestem spokojniejsza jak ich poznałam. Inka będzie miała dobrze. Quote
Recommended Posts