Ania J Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 gregory23 napisał(a):a na jakie konto ?? Budrysek, która jest w rozjazdach, poda konto gdy tylko będzie mogła, proszę pamiętać o Baryłeczce :) Quote
gregory23 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Ania J napisał(a):Budrysek, która jest w rozjazdach, poda konto gdy tylko będzie mogła, proszę pamiętać o Baryłeczce :) Mam koleżankę z Wielkiej Polski co mi nie pozwoli zapomnieć:) Quote
nathaliena Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Grzesiek, masz rację, nie pozwolę :D Macia będziesz miała okazję poznać kruszynkę osobiście ;) Quote
panbazyl Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 na fb była jej kopia w negatywie, tzn jasna wersja. przyłączam się do pytania. Quote
BUDRYSEK Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 u Baryłeczki wszystko ok, wlasnie odpoczywa ;) i za kilka godzin jedzie na dt Quote
nathaliena Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Aga, to zdjęcie to miód na moje serce :* Będzie tak: Baryłka, Bari, Abis :D ajj, jaka ona cudna!! Baryłka do środy będzie u wspaniałej Gosi, a następnie zabieram ją do siebie na odchudzanko, będziemy walczyć z kilogramami.. obydwie ;) Quote
BUDRYSEK Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 trzeba kupic Jej piękna obrózkę, bo ta kolczatka jest okropna a Baryłka i tak potrafi sie z niej uwolnic razem z Baryłka pojedzie antybiotyk i pelna rozpiska jakie zabiegi miala wykonywane Uploaded with ImageShack.us Quote
nathaliena Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 A na dowód tego, że pies może z ogromnej nadwagi, stać się pięknym, zgrabnym czworonogiem zdjęcia. Na pierwszym zdjęciu Bari krótko po tym, jak do mnie trafił, a na drugim mój Baruś obecnie :) i teraz Bari ważył 53kg, teraz 36 :) Quote
BUDRYSEK Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 nigdy nie powiedzialabym, ze to ten sam pies :) Quote
nathaliena Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Łapki jakby mu się wydłużyły, z Baryłką też tak pokombinujemy, będzie laseczka z niej, jak ta lala :D myślę, że będzie o tyle łatwiej, ponieważ jest młoda i sprawna :) Quote
BUDRYSEK Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 zapomnialam zabrac z lecznicy Heparenol, przeslij mi adres na pw, wysle we wtorek Quote
Joanna K. Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='nathaliena']A na dowód tego, że pies może z ogromnej nadwagi, stać się pięknym, zgrabnym czworonogiem zdjęcia. Na pierwszym zdjęciu Bari krótko po tym, jak do mnie trafił, a na drugim mój Baruś obecnie :) i teraz Bari ważył 53kg, teraz 36 :) A to kolejny dowód metamorfozy :D Rufi kiedyś....jako Pulpecik :D i obecnie :) Quote
__Lara Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 nathaliena napisał(a):Aga, to zdjęcie to miód na moje serce :* Będzie tak: Baryłka, Bari, Abis :D ajj, jaka ona cudna!! Baryłka do środy będzie u wspaniałej Gosi, a następnie zabieram ją do siebie na odchudzanko, będziemy walczyć z kilogramami.. obydwie ;) oooo :) :) a to bdt? :) Quote
BUDRYSEK Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 __Lara napisał(a):oooo :) :) a to bdt? :) musimy uzbierac na karmę i ewentualne leczenie Quote
jolam Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 BUDRYSEK napisał(a):ja tez chce tak schudnac! To musisz do mnie przyjechać na wakacje :cool3: Ja schudłam przy Rufim (kiedyś Pulpeciku) 14 kg :multi: Quote
BUDRYSEK Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Joanna K. napisał(a):Co u Baryłki słychać ? :) dostałam fotke jak pilnuje lodówki :) Quote
BUDRYSEK Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Ania J napisał(a):czy to będzie domek tymczasowy? ja bym to nazawala "turnus odchudzajacy" ;) Quote
Joanna K. Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 BUDRYSEK napisał(a):dostałam fotke jak pilnuje lodówki :) A czy mozna tą fotkę tu wstawić ?:cool3: Quote
Recommended Posts