Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania J napisał(a):
Budrysek, która jest w rozjazdach, poda konto gdy tylko będzie mogła, proszę pamiętać o Baryłeczce :)

Mam koleżankę z Wielkiej Polski co mi nie pozwoli zapomnieć:)

Posted

Aga, to zdjęcie to miód na moje serce :* Będzie tak: Baryłka, Bari, Abis :D ajj, jaka ona cudna!!

Baryłka do środy będzie u wspaniałej Gosi, a następnie zabieram ją do siebie na odchudzanko, będziemy walczyć z kilogramami.. obydwie ;)

Posted

A na dowód tego, że pies może z ogromnej nadwagi, stać się pięknym, zgrabnym czworonogiem zdjęcia. Na pierwszym zdjęciu Bari krótko po tym, jak do mnie trafił, a na drugim mój Baruś obecnie :)

i teraz

Bari ważył 53kg, teraz 36 :)

Posted

[quote name='nathaliena']A na dowód tego, że pies może z ogromnej nadwagi, stać się pięknym, zgrabnym czworonogiem zdjęcia. Na pierwszym zdjęciu Bari krótko po tym, jak do mnie trafił, a na drugim mój Baruś obecnie :)

i teraz

Bari ważył 53kg, teraz 36 :)

A to kolejny dowód metamorfozy :D

Rufi kiedyś....jako Pulpecik :D

i obecnie :)

Posted

nathaliena napisał(a):
Aga, to zdjęcie to miód na moje serce :* Będzie tak: Baryłka, Bari, Abis :D ajj, jaka ona cudna!!

Baryłka do środy będzie u wspaniałej Gosi, a następnie zabieram ją do siebie na odchudzanko, będziemy walczyć z kilogramami.. obydwie ;)

oooo :) :) a to bdt? :)