MartynaP Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 czy te króliki sa zgłoszone na królikowe forum??? EDIT:widze ze sa :) Quote
Nikky Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Myszoskoczki nadal są w Paluchu? Mogę wziąść ogony, ale jak z tym DT z Palucha to nie wiem. Bo ponoć nie dają. :( Quote
zerduszko Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ponoć nie dają, ale ludzie biorą ;) teoretycznie nie na DT. Quote
Nikky Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Tzn. że mogę spokojnie zaadoptować jakieś futrzaki i dalej szukać i domu? Ale mogą się skapnąć po którymś razie :evil_lol:. Quote
Nikky Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Mama, tata, małpa (ee...tzn.brat). 5 koszatniczek, pies(z Plaucha.^^), dwie papugi i rybki. Nie taka duuża. Quote
MartynaP Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Nikky']Mama, tata, małpa (ee...tzn.brat). 5 koszatniczek, pies(z Plaucha.^^), dwie papugi i rybki. Nie taka duuża.[/quote] no nie duza załaszcza ze koszaty,pies,papuga i rybki któryms razem po krolisia sie za ciebie nie zgłosza :evil_lol: Quote
Nikky Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Będę masowo przemycala gryzonie z Palucha w takim razie. :mad: Quote
APSA Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Zapraszam :lol: Paluch na tymczas nie wydaje. Robi też straszne problemy, jeśli ktoś niechcący użyje słowa "forum", "allegro" lub (chyba najgorsze z możliwych) "dogomania" - mają alergię ;) Ale życie jest życiem i czasem się zdarza, że okazuje się, że zaadoptowane zwierzę nie może zostać w nowym domu. Jakby ściśle przestrzegać warunków umowy, to należałoby je zwrócić do schroniska, ale to bez sensu, jeśli jest możliwość oddania zwierzaka bezpośrednio kolejnym właścicielom - oszczędza mu się kolejnej traumy. To tak ogólnikowo ;) Jeżeli ktoś raz przyjdzie po zwierzaka, a potem drugi raz, to jeszcze specjalnych podejrzeń nie zwróci, ale kolejna wizyta już może. W przypadku gryzoni niestety nie znając osoby można łatwo nabrać podejrzeń, czy aby myszki nie zostały spożytkowane na pokarm - ie wiem, na ile pracownicy schroniska są wyczuleni na terrarystów. Quote
Nikky Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Co ci pracownicy mają do tych bid z palucha. Powinni właśnie rozdawać zwierzaki na DT. Ale oni ogólnie są raczej chyba nie mili (znaczy większość). Szczególnie panie na recepcji jak się co coś dzwoni :angryy:. A może ktoś się orientuje z wolontariuszy (bo może jacyś tu są^^) czy na Paluchu obecne przebywają ZDROWE szczurki? Niestety chorego nie mogę wsiąść, bo boję się, że zarazi inne ogony. Quote
fufu Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ile wynosi opłata adopcyjna w przypadku gryzoni? Apsa, byłaś może w gryzoniarni? Jak się mają myszaki? Quote
iskierkaaaa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 hej! słuchajcie hccialabym adoptować kroliczka baranka, macie może jakieś namiary na jakiegoś? mialam kroliczka dozył starosci (13lat) i brakuje mi kicacza, a wole jakiegos uratować niż kupować normalnie w sklepie. Większa sadysfakcja uratowania istotki. Z gory dzieki. Quote
zerduszko Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jeśli w schronisku nie am, to zajrzyj tu [url]http://adopcje.kroliki.net/index.html[/url] Quote
siekowa Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 PILNIE POTRZEBNE DT/DS DLA 60 SZCZURÓW Z LABO! [URL="http://www.dogomania.pl/threads/188862-KRAK%C3%93W-CA%C5%81A-POLSKA-laboratorium-oddaje-60-albinos%C3%B3w-II-po%C5%82.lipca-DT-DS%21%21-na-cito"]http://www.dogomania.pl/threads/188862-KRAK%C3%93W-CA%C5%81A-POLSKA-laboratorium-oddaje-60-albinos%C3%B3w-II-po%C5%82.lipca-DT-DS!!-na-cito[/URL]!!! Quote
APSA Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [FONT=verdana][SIZE=1][B]Ważna wiadomość: Paluch już nie przyjmuje królików i fretek, prawdopodobnie nie będzie też przyjmować świnek morskich i szczurków. Zwierzaki maja trafiać do stowarzyszeń zajmujących się pomocą tym gatunkom. [/B]Nie znam wszystkich szczegółów, co i jak, na razie jeszcze kilka świnek i szczurków jest w schronisku, są też koszatniczki i powinien być chomik.[/SIZE][/FONT] Quote
alice midnight Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/190468-Warszawa-PILNIE-pomoc-dla-koczujÄ…cego-w-parku-szczurka!!!?p=15146355#post15146355[/url] bardzo prosze o pomoc szczurolubnych i wszystkich milosnikow zwierzat! Quote
Recommended Posts