Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='doris66']Stefciu, Stefciu.......jak sie masz dziewczyno?[/QUOTE]

Stefcia ma nowe hobby...malarstwo....pokojowe hihihi...pieknie się prezentuje jej ogonek :evil_lol:
U małej wszystko ok, asystenka za dychę...wszyscy ją rozpieszczają, zabawiają... urwisicy nie da sie nie lubić

Posted

Maluje merdając ogonkiem po ścianach ? Mam nadzieję , że malarz pokojowy przeżyje mając Stefcię za pomocnicę, hiii.....hiiii. No, niechby tylko pomalował źle, już mu Stefcia uwagę zwróci i przypilnuje aby zanadto po domu sie nie kręcił.

Posted

Stefcia cudnie zachowuje się na spacerkach... jest bardzo posłuszna, pilnuje się... na wołanie przybiega natychmiast... no i bardzo ładnie chodzi przy nodze - beż smyczy... a jak dumna... idzie przytulona do łydki... ogon w górze powiewa...dziś też poszwędałyśmy się po lesie... a co tam...

Posted

[quote name='Moli@']Stefcia cudnie zachowuje się na spacerkach... jest bardzo posłuszna, pilnuje się... na wołanie przybiega natychmiast... no i bardzo ładnie chodzi przy nodze - beż smyczy... a jak dumna... idzie przytulona do łydki... ogon w górze powiewa...dziś też poszwędałyśmy się po lesie... a co tam...[/QUOTE]
Dobrze Wam z tym lasem za płotem. A Stefcia niech się pilnuje i chodzi przy łydce, bo jakby poszła sama i natknęła sie na grzybiarza to grzybiarz pogubiłby grzyby uciekając.
Wyobrażam sobie te jej zółte oczy spozierające zza krzaczka.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ależ macie teraz ślicznie w obejściu. A Wasze psy wygladają na bardzo szczęśliwe. Agusia cudowna. Tylko czy mi sie wydaje, czy Stefa i Agusia sie utuczyły troche.......

Posted

[quote name='doris66']Agusia cudowna. Tylko czy mi sie wydaje, czy Stefa i Agusia sie utuczyły troche.......[/QUOTE]
Stefcia rzeczywiście ciut kluseczka, Halinka twierdzi że kochanego ciała... :diabloti:. No właśnie spieramy się na ten temat :diabloti:. A Agunia w sam raz, laska z niej że hej :lol: Włos ma taki puszysty, ja się śmieję że szczotka do butelek z niej :lol: Agusia jest najcudowniejszym, najweselszym psem świata, potrafi rozbawić każdego psa, jest przeurocza, nie mogę się jej nachwalić :lol:

Posted

Wiem, wiem.... w sprawie Stefci Halinka jest całkiem bezkrytyczna. Stefcia to ma szczęście....... Tylko co bedzie jak sie Stefcia w łożku z Halinką nie zmieści ....ha...ha....

Posted

[quote name='doris66']Wiem, wiem.... w sprawie Stefci Halinka jest całkiem bezkrytyczna. Stefcia to ma szczęście....... Tylko co bedzie jak sie Stefcia w łożku z Halinką nie zmieści ....ha...ha....[/QUOTE]

Odrobina zdrowego rozsądku pozostała...śnieg znika, będą spacery, biegi po lesie :diabloti:;)