Jump to content
Dogomania

Sznupkowata 10 letnia Sonia - w schronisku po śmierci pana >Ma DOOMMM!!! :)

Recommended Posts

Posted

jutro sterylizujemy Sonię - zdecydowałam, ze zrobimy to u naszego weta, nie z kuponu schroniskowego, a to dlatego, że cena u Niego będzie zbliżona za sterylkę plus zęby co jeżdżenie do Sosnowca do Uli bo żeby jechać po Sonię do Uli, z Sonią do Sosnowca i potem odwieźć robiłabym ok 150 km, a pewnie trzeba by dwa razy jechać, ja już kiedyś tak się zrobiłam ze sterylką Gai ze schroniska w Katowicach - woziłam ją na sterylkę darmową do Katowic na Brynów - nie dość, że cały dzień mi to zjadło to jeszcze koszty wcale nie były darmowe

no... wytłumaczyłam się i teraz poprosimy o kciuki!!!!

oczywiście ani pół telefonu o Sonię nie było :(

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu dzięki ogromne!!!

już po sterylce - teraz niech się szybciutko i ładnie goi!!!! zęby były z fatalnym stanie - 3 albo 4 doktor musiał usunąć (nie wiem ile dokładnie - Ula wiesz?)

niech się goi :kciuki:

Posted

[quote name='AniaGucio']To ile im dawał lat??[/QUOTE]

nie chciał powiedzieć :lol: ale, że Mrówka może mieć i 10 - po zębach, jednak tu trzeba wziąć poprawkę na to, ze Mrówka była w pseudo, zaniedbywana, pewnie musiała jeść kości (jak już coś jadła) - ona ma pościerane mocno zęby - kły, siekacze, z przodu przy jedynkach jest paradontoza, brak dwójek - dużo bardziej pościerane ma niż np moja Luna, a Luna ma 10 lat, tylko ona nigdy nie jadała kości

Posted

[quote name='ULKA12']Wet Sonii dał 8 lat, a teraz po czyszczeniu zębów to śmiało 6 latkę może udawać.[/QUOTE]

o widzisz ja znowu nieuważnie słuchałam :D albo nie słuchałam wcale :splat:

Posted

wszystko mi się myli już :mdleje:

Aniu doszło od Ciebie dla Soni 200 zł z bazarku - tam już wpisałam, ogromne dzięki! to prawie miesiąc w DT więc wielka pomoc!

dla Soni przeznaczyłam tez wpłaty:
02.2012
30 zł Agnieszka M.
50 zł Magdalena K.
20 zł Sybisia (deklaracje za I i II)
30 zł Paula Ch.
14.32 zł Joanna Sz.
30 zł WATACHA
30 zł WATACHA
30 zł lilo
80 zł Margi

mamy więc dla Soni na dwa miesiące opłaty - mam nadzieję jednak, że domek znajdzie się szybciej i pieniązki wspomogą następną bidę

póki co nikt nie dzwoni :( jak Sonia troszkę wydobrzeje po sterylce to zrobię Uli nalot z aparatem i spróbujemy jakieś fajne foty z domu zrobić - kanapowe czy coś, żeby było widać jaka ona fajna jest

Posted

[quote name='malawaszka']Ula dlaczego Sonia mieszka w koszu na pranie???? :lol: te oczyska ma cudowne absolutnie![/QUOTE]
bo chyba tam zawsze jest swieza bielizna :)