gosia2313 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 malawaszka napisał(a):Gosia będziesz jutro w schronisku? rozejrzyj się które psiaki które teraz najgorzej sobie radzą - może dałabyś radę po jednym zdjęciu zrobić - może jak ludzie zobaczą zdjęcia to ich serca stopnieją i przygarną jakiegoś psiaczka Będę jutro :) Postaram się przejść po boksach i rozejrzeć za tymi, które nie radzą sobie w tych mrozach . Quote
wilczy zew Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 gosia2313 napisał(a):A do takiego potworka z Sosnowca. Nie wiem co sobie zrobił, ale miał wyrwane/wyłamane kilka zębów i do tego okazało się, że jest pogryziony :( No i jakby tego było mało wygląda jak chodzący szkielet i rzuca się na jedzenie strasznie :( https://picasaweb.google.com/105403799412769020996/Poker52869WDT#5687249591644328898 to bardzo ładny pies dlaczego nasze schrony nie wyglądają tak jak amerykańskie pokazywane w TV... Quote
sybil Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Malawaszka, dołożę Soni 10/mies. tylko na jakie konto wpłacać? Quote
malawaszka Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 no moje sznupkowe - masz czy wysłać? dzięki :Rose: Quote
gosia2313 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 wilczy zew napisał(a):to bardzo ładny pies dlaczego nasze schrony nie wyglądają tak jak amerykańskie pokazywane w TV... Ładny, a jaki ładny będzie jak go upasiemy :D Gdyby ktoś chciał zajrzeć to założyłam mu wątek :) http://www.dogomania.pl/threads/222209-Poker-z-wy%C5%82amanymi-z%C4%99bami-pogryziony-i-wychudzony-!-w-DT-szukamy-DS?p=18532661#post18532661 Quote
sybil Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 malawaszka napisał(a):no moje sznupkowe - masz czy wysłać? dzięki :Rose: Nie pamiętam czy mam, wyślij na wszelki wypadek :fadein: Quote
zerduszko Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 wilczy zew napisał(a):dlaczego nasze schrony nie wyglądają tak jak amerykańskie pokazywane w TV... Bo u nas się nie usypia psów jeśli ich nikt nie adoptuje w ciągu 3 tygodni. Jestem zakochana w niej! Quote
sybil Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Moniko, poszedł przelew na 2 mies. I co nikt się nie dołozy dla biednej Soni???:shake::shake::shake: Quote
malawaszka Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Dziękuję Sybisiu! Sonia coś nie miała wczoraj apetytu i się martwię, mam nadzieję, że to tylko testowanie Uli na ile zmięknie i zacznie dawać ludzkie żarcie... bo chyba tak Sonia była karmiona... Quote
sybil Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Moje jedzonko pewnie rąbałaby tak jak Sybi i Majka, ale u mnie to najgorsze niejadki wsuwają wszystko. Miski opróżnione i wylizane w 1-2 minut. No ale np. psie warzywka to nawet ludziom baaardzo smakują :evil_lol:. Szkoda, że u mnie taka ciasnota... Quote
AniaGucio Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Zapraszam na bazarek - ewentualny dochód przeznaczę na Sonię i Misia :). Będę wdzięczna za podrzucanie i reklamę ;) http://www.dogomania.pl/threads/222400-!!-Perfumy-pr%C3%B3bki-buty-etc-na-Soni%C4%99-i-Misia-do-17.02-godz.-23.00-!!?p=18558170#post18558170 Quote
malawaszka Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 pustki u Soni :( chudzinka z niej jest, a jak zimno to się garbi i już całkiem wygląda... mało zachęcająco, ale jest kochana bardzo grzywka zawodowo podcięta "na kolanie" :D brodę to by trzeba obciąć całkiem :( hahaha po tym zdjęciu jeszcze były poprawki grzywkowe bo wyszła :hmmmm: modnie - asymetrycznie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 jest cudna - bez dwóch zdań! :loveu: Quote
wieso Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 ona, ma 14 lat ????? oczka takie blyszczace.... Quote
Luna_wro Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 wieso napisał(a):ona, ma 14 lat ????? oczka takie blyszczace.... mi też to się wydaje mało prawdopodobne, żeby miała aż 14 lat!!! oglądał ją już jakiś weterynarz po opuszczeniu schroniska? Quote
WATACHA Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 A Sonieczka nie ma kubraczka :(?Piękną ma tą mordeczkę Quote
malawaszka Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 mnie też się nie chce wierzyć bo te oczka są niezamglone nic a nic, u weta jeszcze nie była kubraczek zawiozłam to niedobra Ula nie chciała :lol: bo Sonia wybiega tylko na szybkie siku, kupę i fruuu do domku pod kołderkę Quote
WATACHA Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 malawaszka napisał(a):mnie też się nie chce wierzyć bo te oczka są niezamglone nic a nic, u weta jeszcze nie była kubraczek zawiozłam to niedobra Ula nie chciała :lol: bo Sonia wybiega tylko na szybkie siku, kupę i fruuu do domku pod kołderkę Aha to dobrze, że chociaż ma ;).A potrzeba jej coś oprócz domku i miłości? Quote
malawaszka Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 potrzeba pieniędzy jak zwykle :cry: 250 zł/mies ja będę robić bazarek dziś lub jutro jak się ogarnę w końcu jakoś WATACHA Twoje 30 zł przeznaczę na Sonię w tym miesiącu bo widziałam, że wpłynęło dziś, ale to później zrobię rozliczenie bo muszę się skupić nad tym potrzeba ogłoszeń - może ktoś ją pokocha taką jaka jest teraz? Quote
WATACHA Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 malawaszka napisał(a):potrzeba pieniędzy jak zwykle :cry: 250 zł/mies ja będę robić bazarek dziś lub jutro jak się ogarnę w końcu jakoś WATACHA Twoje 30 zł przeznaczę na Sonię w tym miesiącu bo widziałam, że wpłynęło dziś, ale to później zrobię rozliczenie bo muszę się skupić nad tym potrzeba ogłoszeń - może ktoś ją pokocha taką jaka jest teraz? To ja jej w tym miesiącu dorzucę jeszcze 30, 00.Mogłabym jej zrobić ogłoszenia, ale dopiero w następnym tygodniu, bo w tym nie mam tyle czasu.Tylko tekst proszę napisać, bo ja mało twórcza jestem.I będę prosiła o podanie stron na jakich mogę ją ogłosić bo w sumie mało ich znam i się ostatnio pogubiłam.Ale myślę, że tym razem bedzie już lepiej :) Quote
gosia2313 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 To jest Sonia? :crazyeye: W życiu bym jej nie poznała ! Wogóle nie podobna do tego zabiedzonego kudłacza ze schroniska. Śliczna jest :loveu: Quote
Dorin91 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Ja cię kręce to jest ten sam pies?! o.O Rewelka, nie do poznania! :) Hmmm... to może sąsiedzi powiedzieli tyle "na odwal się", ważne, żeby mieć problem z głowy, ciekawe co wet powie... Quote
Recommended Posts