Andzike Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='arabiansaneta']Co oni się tak tajniaczą? Nikt sie nie tajniaczy, domy tymczasowe Fundacji Mikropsy trzymaja się raczej z dala od siedzenia na dogomanii, tylko zajmuja psami ;) Chmurka jest bezpieczna, szuka DS, jak się pojawią jakieś nowe wieści na pewno damy znać na FB, a potem tutaj :) Naprawdę nie macie się o co martwić. Album Chmurki jest tutaj - jeśli będą nowe zdjęcia lub wieści to właśnie pod tym linkiem :) http://www.facebook.com/media/set/?set=a.329336197103427.66919.167056143331434&type=3 Quote
jostel5 Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Dzięki,Andzike!:) Ja już Was znam,więc jestem o Chmurkę spokojna,natomiast inne kibicujące psicy Osoby jeszcze nie mają takich doświadczeń,no to troszkę panikują...Wszystko to wynika z sercowych niepokojów-też tak miałam -jeszcze całkiem niedawno!;) No i od czasu do czasu miewam ,niestety!;) Quote
Andzike Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Powodów do paniki brak ;) Chmurka ma się ogólnie dobrze, czasem zdarza jej się siknąć w domu, ale to nie jest jakiś wielki problem :) To wariatek maly ktory potrafi rozciagnac rolke papieru po calym mieszkaniu, ale jest przekochana, lagodna i pojętna. Jakieś tam telefony zadzwoniły po nią, ale wymagają dogłębnego prześwietlenia trzy pokolenia wstecz ;) Jeśli ktoś chcialby podarować Chmurce jakiś przysmaczek lub zabawkę (niekoniecznie rolkę papieru ;) ) proszę o kontakt :) Quote
wiosenka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 To nie jest panika tylko ciekawość ;), skoro stoi za tym Andzike to jakoś jestem spokojna o los psa, ale dla równowagi "nieszczęść" lubię też ciepłe wątki... Quote
wiosenka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Tak, tak, mam nadzieje, że po niedzieli będą. Quote
arabiansaneta Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Za to staramy się ją ciągle podnosić, żeby ją było widać. Quote
Andzike Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='arabiansaneta']Za to staramy się ją ciągle podnosić, żeby ją było widać.[/QUOTE] Tylko, że podnoszeniem to raczej ciężko będzie jej znaleźć dom ;) Prędzej ogłoszenia by się przydały .... ;) Póki co poczekajmy na wyniki tego się dzieje aktualnie, może coś wyjdzie z tych zainteresowanych domków :) Quote
arabiansaneta Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 U nas kto inny podnosi, a kto inny robi ogłoszenia. Quote
Andzike Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 arabiansaneta napisał(a):U nas kto inny podnosi, a kto inny robi ogłoszenia. a kto robi ogłoszenia? :) Quote
Bejotka Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Ale podnieść też mogę, tylko nie chciałam tak się wcinać :eviltong: Quote
arabiansaneta Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Robisz bardzo dobrą robotę i to jest najważniejsze! Quote
Nutusia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Fajnie, że są wieści. Tak sobie myślę - może niesłusznie - że skoro psiak ma wątek na dogo, to przydają się nawet dość krótkie i lakoniczne wpisy co się z nim dzieje w DT, jak się zmienia, czy jest zainteresowanie domków... Ja np. nie mam konta na FB, a bardzo kibicuję Chmurce i z przyjemnością zaglądam na wątek, choć ostatnie strony były dość... nudnawe ;) Quote
arabiansaneta Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Właśnie nam się też tak wydawało. A nic dziwnego, że zaczęło się robić nudno, jeżeli na wątku poza podnoszeniem jej na zmianę nic sie nie działo. Quote
Nutusia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Mam nadzieję, że nasz "postulat" zostanie przyjęty ze zrozumieniem ;) :) Quote
wiosenka Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Też mam taką nadzieję :), Dzięki podnoszeniu będzie, też łatwiej znaleźć wątek, jak już przyjdzie pora na zmianę opisu ;). Quote
Andzike Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 arabiansaneta napisał(a):Ciekawe, czy ktoś już pyta o malutką? Tak jak pisałam wczoraj... ;) Andzike napisał(a): Jakieś tam telefony zadzwoniły po nią, ale wymagają dogłębnego prześwietlenia trzy pokolenia wstecz ;) Quote
Bejotka Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 O, tak trzeba prześwietlać dogłębnie :) Żeby nikt nie wziął Chmurki na łańcuch (!!!) :) :) Quote
Recommended Posts