Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='arabiansaneta']Co oni się tak tajniaczą?

Nikt sie nie tajniaczy, domy tymczasowe Fundacji Mikropsy trzymaja się raczej z dala od siedzenia na dogomanii, tylko zajmuja psami ;)
Chmurka jest bezpieczna, szuka DS, jak się pojawią jakieś nowe wieści na pewno damy znać na FB, a potem tutaj :)
Naprawdę nie macie się o co martwić.

Album Chmurki jest tutaj - jeśli będą nowe zdjęcia lub wieści to właśnie pod tym linkiem :)

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.329336197103427.66919.167056143331434&type=3

Posted

Dzięki,Andzike!:)
Ja już Was znam,więc jestem o Chmurkę spokojna,natomiast inne kibicujące psicy Osoby jeszcze nie mają takich doświadczeń,no to troszkę panikują...Wszystko to wynika z sercowych niepokojów-też tak miałam -jeszcze całkiem niedawno!;)

No i od czasu do czasu miewam ,niestety!;)

Posted

Powodów do paniki brak ;)

Chmurka ma się ogólnie dobrze, czasem zdarza jej się siknąć w domu, ale to nie jest jakiś wielki problem :)
To wariatek maly ktory potrafi rozciagnac rolke papieru po calym mieszkaniu, ale jest przekochana, lagodna i pojętna.
Jakieś tam telefony zadzwoniły po nią, ale wymagają dogłębnego prześwietlenia trzy pokolenia wstecz ;)

Jeśli ktoś chcialby podarować Chmurce jakiś przysmaczek lub zabawkę (niekoniecznie rolkę papieru ;) ) proszę o kontakt :)

Posted

[quote name='arabiansaneta']Za to staramy się ją ciągle podnosić, żeby ją było widać.[/QUOTE]

Tylko, że podnoszeniem to raczej ciężko będzie jej znaleźć dom ;) Prędzej ogłoszenia by się przydały .... ;)

Póki co poczekajmy na wyniki tego się dzieje aktualnie, może coś wyjdzie z tych zainteresowanych domków :)

Posted

Fajnie, że są wieści. Tak sobie myślę - może niesłusznie - że skoro psiak ma wątek na dogo, to przydają się nawet dość krótkie i lakoniczne wpisy co się z nim dzieje w DT, jak się zmienia, czy jest zainteresowanie domków... Ja np. nie mam konta na FB, a bardzo kibicuję Chmurce i z przyjemnością zaglądam na wątek, choć ostatnie strony były dość... nudnawe ;)

Posted

arabiansaneta napisał(a):
Ciekawe, czy ktoś już pyta o malutką?

Tak jak pisałam wczoraj... ;)

Andzike napisał(a):

Jakieś tam telefony zadzwoniły po nią, ale wymagają dogłębnego prześwietlenia trzy pokolenia wstecz ;)