jostel5 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 roosi napisał(a):Jaka śliczna malizna. :) Ona już nie siedzi w budzie, prawda?... Niestety,siedzi w budzie...Ze szczeniakami. Quote
wiosenka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Jostel jak możesz umieść banerek w pierwszym poście. Quote
jostel5 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 (edited) wiosenka napisał(a):Jostel jak możesz umieść banerek w pierwszym poście. Oczywiście!Ale muszę to zrobić na innej przeglądarce,bo Chrome mi się buntuje! Edited February 2, 2012 by jostel5 Quote
roosi Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 jostel5 napisał(a):Niestety,siedzi w budzie...Ze szczeniakami. Żeby toto i inne maluchy nie zamarzły ani nie pochorowały się. :( Tak potwornie zimne noce. Przepraszam, pytam, bo nie mam pojęcia - nie ma możliwości zabierania na noc tych najmniejszych i krótkowłosych do ocieplanych pomieszczeń? :( Quote
wiosenka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Z tego co się orientuję ogrzewana jest tylko izolatka, a tam miejsce niestety mocno ograniczone. Quote
jostel5 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Pomieszczenia biurowe zajmują koty,których też jest dużo,a pomieszczeń-mało...W izolatkach przebywają psiaki powypadkowe,chore,posterylkowe...Nie jest lekko,niestety! Na szczęście-w budach jest dużo słomy,kołdry,koce,a zwierzaki dostają ciepłe ,energetyczne żarełko.No i ciepłą wodę. Martwię się strasznie mimo wszystko-mróz u nas siarczysty,bo -30! Quote
Bejotka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Chmurka ma ogłoszenia na: tablica.pl, ale.gratka.pl, lubliniak.pl, lublin.cwirek.pl, bialapodlaska.olx.pl, biala-podlaska.swistek.pl, biala-podlaska.lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, oglaszamy24.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl Quote
arabiansaneta Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Takie podrośnięte szczeniaki są ruchliwe, więc im na pewno cieplej, a poza tym są trzymane w grupach, więc mogą się do siebie poprzytulać. Quote
arabiansaneta Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Do góry maleństwo, żeby je było widać! Quote
jostel5 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Tak jest-w górę,a przy okazji-Bejotko....:loveu: Quote
Bejotka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 jostel5 napisał(a):Tak jest-w górę,a przy okazji-Bejotko....:loveu: :popcorn: Dawaj mi Jola więcej psów, dopóki Olsztyn zdjęć nie porobił!! :p Quote
paniMysza Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 witam:) dobrze zrozumiałam, że chmurka ma dziś sterylizację? Quote
arabiansaneta Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Nie byłam od poniedziałku w schronie, więc nie mam bieżących wiadomości. Quote
cavani Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 paniMysza napisał(a):witam:) dobrze zrozumiałam, że chmurka ma dziś sterylizację? Chyba jutro, ale nie jestem na 100% pewna. Będę jutro w schronisku to się dowiem. Quote
jostel5 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Upewniałam się-jutro! Na szczęście....! Quote
jostel5 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Nutusia napisał(a):Się tu zamelduję! ;) Meldunek przyjmujemy z radością!:) Quote
arabiansaneta Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 jostel5 napisał(a):Upewniałam się-jutro! Na szczęście....! Dobrze, że przynajmniej ona. Quote
paniMysza Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 jakby nikt sie nie znalazł z okolic, ja wezme mała na dt:) Quote
paniMysza Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 we wrocławiu:) zrobie jej dzis lub jutro wydarzenie na fb i ogłoszenie na tablicy. ona jest w którym schronisku? Quote
arabiansaneta Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 W Białej Podlaskiej. Trochę daleko, ale i tam wyadoptowywaliśmy psy. Quote
Recommended Posts