emkamara Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Cześć, chciałam info o Fiszcze dostarczyć jednej Pani co była zainteresowana Maciusiem, któremu szukałam domu. Mam problem, zdjęcia na pierwszej stronie w ogóle nie są widoczne w obydwu moich przeglądarkach. Czy wy je widzicie? Quote
NikaEla Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='emkamara']Cześć, chciałam info o Fiszcze dostarczyć jednej Pani co była zainteresowana Maciusiem, któremu szukałam domu. Mam problem, zdjęcia na pierwszej stronie w ogóle nie są widoczne w obydwu moich przeglądarkach. Czy wy je widzicie?[/QUOTE]tak, widzę spróbuje wyłączyć przegladarke, albo nawet komputer i włączyc jeszcze raz Quote
togaa Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Jejku, Ona dalej bez domu ? Myślałam że ja rozdrapali... Takie cudo kochane ! Quote
tadzik czapka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 No dzisiaj o 15 powinnam już być w Dzierżoniowie i zabrać małą do domku :) Mam nadzieję, że będzie jej u mnie dobrze, że wydobrzeje tutaj, a później znajdę jej (przy waszej pomocy) dom, w którym będę ją kochali tak jak na to zasługuje :) Dam znać wieczorem jak Fiszka się klimatyzuje w nowym miejscu. Quote
basia34 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 No to Fiszka oczekuje i do domku idziemy.Powodzenia malutka. Quote
fiorsteinbock Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 I jak Fiszka? Jak pierwsze chwile w DT? Quote
NikaEla Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='fiorsteinbock']I jak Fiszka? Jak pierwsze chwile w DT?[/QUOTE] czekamy na wieści Quote
tadzik czapka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 No na dzień dobry - jeszcze w schronisku - gdy trzymałam ją na rekach obsikała mnie całą :) W samochodzie piszczała póki nie wzięłam jej na kolana. W domu obwąchała wszystkie kąty, troszkę pobawiła się opakowaniem od kremu, troszkę zjadła i poszła spać. Chyba w domu musiała spać na łóżku, bo od razu próbowała wskoczyć. Na razie staram się być twarda i odsyłam ją na posłanie. Jutro postaram się porobić zdjęcia i zaczynamy szukanie domu. Mam nadzieję, że dogomania w tym pomoże :) Ps. Grażynko, pisałam do Ciebie sms, prosze odpisz mi jak i ile podawać lekarstwa. Quote
Poker Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Pewnie ze strachu się zsiusiała. A dlaczego jesteś twarda z łóziem? My tam od razu wpuszczamy , niech pies czuje się u siebie.:evil_lol: Fajnie ,że mała nie jest już w schronie. A giselle raczej już śpi o tej porze. Quote
tadzik czapka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Podobno Fiszka znalazła dom stały w Krakowie - to wieści od Grażyny - trzymajcie mocno kciuki!!!! A gdyby ktoś coś wiedział o transporcie z Wrocławia do Krakowa to też będziemy wdzięczne. Quote
Poker Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='tadzik czapka']Podobno Fiszka znalazła dom stały w Krakowie - to wieści od Grażyny - trzymajcie mocno kciuki!!!! A gdyby ktoś coś wiedział o transporcie z Wrocławia do Krakowa to też będziemy wdzięczne.[/QUOTE] ooo, ale bomba, trzymam kciuki. Quote
giselle4 Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 [quote name='tadzik czapka']Podobno Fiszka znalazła dom stały w Krakowie - to wieści od Grażyny - trzymajcie mocno kciuki!!!! A gdyby ktoś coś wiedział o transporcie z Wrocławia do Krakowa to też będziemy wdzięczne.[/QUOTE] tak ,zaraz bede wszystko ustalac.....:) odpisalam na sms-a o 4 rano sorry czasem nie mysle Quote
tadzik czapka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 I co wiemy w temacie DS Grażynko? Quote
NikaEla Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='tadzik czapka']I co wiemy w temacie DS Grażynko?[/QUOTE] tez jestem ciekawa Quote
giselle4 Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 [quote name='tadzik czapka']I co wiemy w temacie DS Grażynko?[/QUOTE] nieee,nic nie wiemy jeszcze pani musi sie okreslic a tego jeszcze nie zrobila Moze to byl tylko taki zryw ze biedna i chora.:( Kazda decyzje nalezy przespac Quote
giselle4 Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 ...na razie szukamy dalej Fiszka mam nadzieje ze szybko znajdziesz chate Trzeba dorobic troche ogloszen Quote
fiorsteinbock Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Trzymam kciuki! Liczylam na Krakow, ale w takiej sytuacji... wieczorem postaram sie porobic ogloszenia. Quote
dorota k. Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Tadzika Czapkę witam i o sunie Fiszkę pytam :) Sorki za rymowaniki. Napiszcie, proszę,co tamu Malutkiej,jak sobie radzicie. Pozdrawiam. Quote
giselle4 Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 ja zas podziekuje cioteczkom i sorki ze tego nie zrobilam od razu ale mam grype:( wiec dziekuje [B]cioci tadzio czapka za Dt[/B] [B]cioci fiorsteinbock za poslanko[/B] [B]dorocie.k za obrozke[/B] [B]basi34 za smycz[/B] [B]Renacie N za kubraczek[/B] [B]giselli4 za koc i leki[/B] [B]wszystko dostala na droge do Dt[/B] dziewczyny jestescie kochane i wiem ze zawsze nie ja juz tylko piesek w potrzebie moze na Was liczyc [B][COLOR=blue]DZIEKUJE[/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [COLOR=#0000ff]naszykowalam jedzenie ale zapomnialam dac[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Natalia napisaal ze jej kupila [/COLOR] [COLOR=#0000ff]ale jak cos to prosze pisz ja dosle...[/COLOR] [COLOR=#0000ff]i jeszcze raz Tobie dziekuje[/COLOR] Quote
giselle4 Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Na dzien dzisiejszy numer Krakowski nie odpowiada albo praca ,choroba ? albo dziewczyna sie rozmyslila..... To jest wazna decyzja i ja rozumiem ze trzeba wszystko przemyslec.... Dzisiaj juz jest troche lepiej wiec wieczorem tez zrobie troche ogloszen Quote
Recommended Posts