grrrond Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [URL]http://pieswspoleczenstwie.sggw.pl/index.php[/URL] co o tym myślicie? Quote
Crazy Lab Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 bajer !!:multi: :multi: juz mi się to marzy ... ale jeszcze długa droga przedemną... Quote
shangri_la Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 to moze ja sie tutaj podłącze, co prawda nie SGGW ale AR (a wlasciwie teraz to UP ) czy ktos moze slyszal cos o tych studiach, lub moze skonczyl? :cool3: zastanawiam sie czy warto a czas mam do konca wakacji ( jak dobrze pojdzie ) tutaj jest program studiow- zaoczne 2 semestry [url]http://gen.ar.wroc.pl/studia/program.htm[/url] pozdrawiam Quote
olekg89 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Właśnie przegladałem strone sggw i ich domów studenckich itp. Co z psami? Czy bedą zmuszony wynajmować mieszkanie ,aby zabrać psy?mamy klatkę , są grzeczne nie sikają i nie srają w domu. Koleżanka studiuje na Politechnice i ma w akademiku swojego mopsa.Musiała mieć zgodze kierownika i wspołlokatorki. Quote
kofee Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 To studia podyplomowe, a więc dla osób po studiach lub licencjacie (jak sądzę), i jako podyplomowe są chyba zaoczne. Quote
OlaAB Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 szkoda tylko, że - oprócz "papierka" no i wiedzy studenta , tak naprawdę nic nie dają - żadnych perspektyw - są to 3 dniowe zjazdy, a więc osoby, które pracują właściwie nie mają szans :-( Quote
grrrond Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 hmmm wygląda miło... pózniej się temu blizej przyjrze... tylko jeśli już bym chciała to chyba sobie jeszcze poczekam.....;) Quote
Chimera Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Mnie się podoba, super, fajnie byłoby gdyby urzędnicy byli wysyłani na te studia np. 1 os. z magistratu lub urzędu gminy. Quote
alive Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 dla mnie bomba!!! :multi: już dzwoniłam na SGGW i jeśli pomyślnie przejdę rozmowę z mężem i studia ruszą (póki co jest za mało chętnych) to prawdopodobnie sie na nie wybiorę :p Quote
Guest aneta_w Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ekstra!!!!!!!! :) :) Bardzo mi się podoba ten pomysł :) Mam nadzieję że będą mieli duuużo chętnych i że to się utrzyma do moemntu gdy dorosnę ;) Quote
Devis&Marta Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ja sie na to chce wybrac, ale w przyszlym roku, problem w tym, ze zaczynam drugie studia zaocznie i nie wiem czy sie zjazdy nie naloza, jesli ruszy pierwsza edycja to pisz jak jest koniecznie! co do podyplomowki na AR we Wroclawiu- to ja skonczylam zootechnike i szczerze mowiac moglabym sama tych ludzi uczyc o psach, bo ich wiedza jest no marna:p jesli masz pojecie o szkoleniu psow, to podejrzewam, ze sie zalamiesz jak pojedziecie do osrodka szkolenia na niskie laki:cool1: mi szkoda na to kasy, wole sggw, ale jesli chcesz miec ten papierek to moze i warto, choc nie licz, ze wiele sie nauczysz:roll: Quote
_beatka_ Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 wg mnie zdecydowanie za malo godzin... a co do np. żywienia psów, to mialam je w programie studiów ( zootechnikia spec. male zwierzęta ) i muszę przyznać szczerze, ze poziom niestety nienajlepszy...:oops: aczkolwiek p. Fiszdon organizująca to ma na pewno bardzo dużą wiedzę o psach:razz: Quote
Abwarka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Mnie też zaiteresowało to studium.Też jestem zootechikiem(spec- hodowla) i chciałabym się trochę podszkolić.Niestety w tym roku już raczej nie zdązę sie zebrać ale w przyszłym :razz: Quote
_beatka_ Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 ciekawa jestem pierwszych opini o studium, ktos się zapisal? Quote
Myszu Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Super sprawa tylko szkoda że zjazdy są 3 dniowe, jak ktoś pracuje to kicha. Szczególnie gdy się pracuje w innej dziedzinie niż "psy":evil_lol: nie ma co liczyć że szef da wolne:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
_beatka_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 chyba, że szef bylby psiarzem i by zrozumial:mdrmed: Quote
Myszu Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Szefowa lubi psy choć nie ma własnego ale biorąc pod uwagę zakres działalności to nie mogłaby tego uznać jako doszkalanie:cool3: ;) Quote
grrrond Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Jestem bardzo ciekawa czy w koncu zajecia rusza i znajdzie sie wystarczajaca ilosc chetnych :razz: ogłoszenie wziełam z MP i dzisiaj zajrzałam na jedną z ostatnich stron PP i się okazło, że tam też reklamują :cool3: jak ktoś już na 100% idzie to czekam na jakieś pierwsze wrażenia :diabloti: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [B][I]Marzą mi się studia na SGGW ale przedemną jeszcze dłuuugaaa droga .[/I][/B] [B][I]Obawiam się tylko aby studia nie przeszły mi koło nosa :razz: [/I][/B] [B][I]Ale myślę pozytywnie . Ot co ! [/I][/B] Quote
wiska Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 swietne!!:multi: Mam nadzieje,ze te studia BEDA jeszcze 4lata!:multi: Quote
Abwarka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 A nie wiecie jaka grupa musi się zebrać żeby to ruszyło? Pewnie jakieś 15 osób albo nawet więcej. Nie widziałam tam takiej informacji albo ją przeoczyłam. Quote
Devis&Marta Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 no wlasnie ciekawa jestem pierwszych opinii, o ile wogole w tym roku rusza, dajcie koniecznie znac! Quote
alive Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='Abwarka']A nie wiecie jaka grupa musi się zebrać żeby to ruszyło? Pewnie jakieś 15 osób albo nawet więcej. Nie widziałam tam takiej informacji albo ją przeoczyłam.[/quote] planowali grupę 26 osobową, póki co nie ma tyle chętnych i nie wiadomo czy otworzą, a jeśli otworzą to będą droższe... Quote
Minio Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='olekg18']Właśnie przegladałem strone sggw i ich domów studenckich itp. Co z psami? Czy bedą zmuszony wynajmować mieszkanie ,aby zabrać psy?mamy klatkę , są grzeczne nie sikają i nie srają w domu. Koleżanka studiuje na Politechnice i ma w akademiku swojego mopsa.Musiała mieć zgodze kierownika i wspołlokatorki.[/quote] KOńczyłam SGGW i za moich czasów w każdym akademiku miszkały psy. W niektórych nawet kilkanaśccie. :lol: Quote
Recommended Posts