lenka13 Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Tak to te. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ola164 Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 Justa - e-pies jest nieczynny do 27 lipca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merenwen Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 Też biorę jelita i płucka :). Postaram się pokroić w domu, żeby nie katować współlokatorów zapaszkiem :diabloti:. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuveza Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 [quote name='Ola164']Justa - e-pies jest nieczynny do 27 lipca.[/QUOTE] o fak, dobrze ze mi powiedzialas :lol: kurde, paski miesne to mam w zoologu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natalia&Cody Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 A miał już ktoś jelita? Planuję zamówić i nie wiem...łatwo się to wszystko kroi na mniejsze kawałki? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirinna Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 Poszlam na trening agility z pluckiem zostawilam w torbie i mi beagle wyjadly:) Junior nawet nie sprobowal a smiwrdzialo to strasznie. Wspolczuje moim wspollokatorom przyszlym:) zapakuje w 10 torebek ale i tak bedzie cos czuc:) Patrzylam na jelita . Chyba sa podobne do plucek pod wzgledem twardosci ale trzeba wyprobowac bo np plucka z kakadu swoja droga strasznie drogie byky bardziej twarde od plucek z hurtoqni. Wiiec mysle ze trzeba posprawdzac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merenwen Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Są twarde, ale da się naciąć nożyczkami i złamać ręką :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milka__ Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 My już po obozie :) Było naprawdę świetnie! Jedzonko przepyszne, rodzinna atmosfera, warunki super no i te codzienne treningi pełne wrażeń :D pogody tylko trochę zabrakło :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa. Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 To może nam poradzisz co wziąć ? na co zwrócić szczególną uwagę w pakowaniu.:lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milka__ Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Na pewno korki do agility, kapcie do chodzenia po domu (buty zostawia się przeważnie na przedpokoju), jakieś ulubione przysmaki dla siebie (bo do sklepu nikt sam nie chodzi, to kawał drogi a psy muszą być wypoczęte na trening), dużo różnych smakołyków dla psa, buty na zmianę na spacery bo kałuże w lesie były ogromne (ale taka pogoda nam się akurat trafiła) no i w sumie nie wiem co jeszcze, najważniejsze chyba wymieniłam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa. Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 [quote name='Milka__']Na pewno korki do agility, kapcie do chodzenia po domu (buty zostawia się przeważnie na przedpokoju), jakieś ulubione przysmaki dla siebie (bo do sklepu nikt sam nie chodzi, to kawał drogi a psy muszą być wypoczęte na trening), dużo różnych smakołyków dla psa, buty na zmianę na spacery bo kałuże w lesie były ogromne (ale taka pogoda nam się akurat trafiła) no i w sumie nie wiem co jeszcze, najważniejsze chyba wymieniłam :)[/QUOTE] Dzięki wielkie :D ja kapci nie mam nie lubie no.:p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milka__ Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 No to jakieś wygodne buty do chodzenia po domu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wikikoniki Posted July 22, 2012 Author Share Posted July 22, 2012 nie można w skarpetkach ? :roll: ja biorę dwie pary trampek, klapki i kalosze z butów :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyleqq Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 ja mam nadzieję, że jednak będzie się dało odwiedzić sklep. dla nas wiezienie żarcia jest nieco niemożliwe, jedziemy długo i pociągiem, mamy dużego psa i dużą klatkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulaa. Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 ja nabiorę duuużo żarcia z domu w takim razie, bo należe do ludzi wiecznie podjadających. :lol: ale jedziemy samochodem, więc spokojnie można wszystkiego naładować ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyleqq Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 w sumie my i tak bierzemy wielką walizkę. jak zostanie w niej dużo miejsca, to coś się z żarcia wsadzi. ale nadal podtrzymuję swoje zdanie, zresztą Paula(od Weny) napisała, że można kogoś z autem poprosić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ola164 Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Mi nigdy nie zostaje ani trochę miejsca... A po obozie nie wracam do domu, więc przewiduję sporo rzeczy i tym bardziej brak miejsca. Choćby do tego sklepu było 20 km to i tak pójdę. Nie zniosę 5 dni z 2 posiłkami dziennie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guptasek Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 [quote name='Ola164']Mi nigdy nie zostaje ani trochę miejsca... A po obozie nie wracam do domu, więc przewiduję sporo rzeczy i tym bardziej brak miejsca. Choćby do tego sklepu było 20 km to i tak pójdę. Nie zniosę 5 dni z 2 posiłkami dziennie.[/QUOTE] Nawet gdyby były 3 i tak byś nie dała rady :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirinna Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 ale ten sklep jest w Wągrowcu czy w jakiejś miejcowości obok? wie ktoś? do Wągrowca jest daleko ale musi być jakiś wiejski sklepik. zawsze mozna zostawić psy, ktos zostanie i będzie pilnował a reszta pójdzie na zakupy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ola164 Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 [quote name='Guptasek']Nawet gdyby były 3 i tak byś nie dała rady :*[/QUOTE] Dzień bez słodyczy dniem straconym ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asti Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 [quote name='Ola164'] Choćby do tego sklepu było 20 km to i tak pójdę. Nie zniosę 5 dni z 2 posiłkami dziennie.[/QUOTE] Annówka jest w lesie, nie ma tam żadnego sklepiku i myślę, że zdecydowanie bez sensu jest wycieczka do Wągrowca. Na pewno znajdziecie kogoś, kto tam pojedzie samochodem (Paula, Marta). Mnie przywieziono nawet Rutinoscorbin :P Ja miałam chyba z 20 posiłków dziennie:evil_lol: Po prostu kuchnia nie jest zamknięta na klucz:razz: Milka - podaj mi swojego maila to wyślę Ci filmiki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ola164 Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Wiesz co.. dla mnie 12 km to jest normalny spacer z psem, więc naprawdę chętnie się przejdę ;p A niezamykana kuchnia bardzo mi odpowiada :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milka__ Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 [email][email protected][/email] , z góry dzięki :) mam też trochę Waszych zdjęć. Ola164 12 km to zdecydowanie za dużo dla psa, który ma 3 treningi dziennie... Ja nabrałam sobie słodyczy ze sobą, a jak czegoś zabrakło to prosiłam Wandę, dawałam jej pieniądze i na drugi dzień z rana już było :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guptasek Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 To ja zostane z Olki psem , a ona mi kupi czekolade :loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ola164 Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 [quote name='Milka__']Ola164 12 km to zdecydowanie za dużo dla psa, który ma 3 treningi dziennie...[/QUOTE] Spokojnie, jak będzie zmęczony to zostanie, nie jestem sadystą, byle z kimś, bo znając Korke to wyskoczy oknem i pójdzie za tropem. Przejdę się z kimś, po prostu lubię chodzić i tyle ;) A pies ćwiczy ze mną dogtekking i bywa, że dziennie robi koło 30km i kiedy ja padam na twarz, to ona dzielnie ciągnie na przodzie mimo, że waży całe 8 kg :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts