Martika&Aischa Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Zaglądam i trzymam kciuki za zdrowie Botti z całych sił !!!!!!!!!! :) Quote
Piesiak Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Witajcie,znalazłam wątek chorej Botti na facebooku.Moim zdaniem trzeba skonsultować diagnozę. ULKA12 ma rację!Piesek może nie mieć przerzutów, a nowotwór może nie jest jednak złośliwy.Nie znalazłam takiej informacji na wątku.Może coś przeoczyłam.Może operacja wydłuży jej życie, aby mogła zaznać chociaż na chwilkę miłości człowieka.A może to wcale nie będzie tylko chwila.....Tymczasem udostępniam sunię na facebooku i trzymam mocno kciuki za znalezienie właściwego miejsca na początek jej nowego, lepszego życia. Quote
MonikaAron Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Jeśli trzeba będzie wesprzeć psinkę finansowo piszcie, coś zorganizujemy. Quote
Beatkaa Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 [B]Piesiak[/B] wszystko okaże się po prześwietleniu....wiadomo,trzeba wierzyć!!!! [B] wapiszon[/B] witam....ehh to takie smutne :(:( [B]MonikaAron[/B],super,bardzo się cieszę ! będę pamętać. Quote
szafranekm Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Zapisuję, polecam dalej i postaram się pomóc finansowo choć troszkę. Quote
Soko Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 zapisuję i mam nadzieję że dacie radę, bo ja sama tylko myślą was mogę wspomóc Quote
plinka54 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Moim zdaniem to koniecznie będzie trzeba zrobić prześwietlenie, nie można z góry spisywać psiaka na straty. Na oko na pewno nie da się niczego powiedzieć, może jeszcze się okazać że Botti jeszcze dłuuugo i szczęśliwie pożyje. Racja, najważniejszy dom, a później mam nadzieję że wspólnie damy radę pomóc jej w leczeniu. P.S. Beatko, ładuję te zdjęcia i ładuję... przepraszam że tak długo :) Quote
ewa36 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='Piesiak']Witajcie,znalazłam wątek chorej Botti na facebooku.Moim zdaniem trzeba skonsultować diagnozę. ULKA12 ma rację!Piesek może nie mieć przerzutów, a nowotwór może nie jest jednak złośliwy.Nie znalazłam takiej informacji na wątku.Może coś przeoczyłam.Może operacja wydłuży jej życie, aby mogła zaznać chociaż na chwilkę miłości człowieka.A może to wcale nie będzie tylko chwila.....Tymczasem udostępniam sunię na facebooku i trzymam mocno kciuki za znalezienie właściwego miejsca na początek jej nowego, lepszego życia.[/QUOTE] Oby tak było. Quote
Beatkaa Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Kochani mam dobre wieści.Emiś weźmie ją na DT !!!!! :multi::multi::multi::multi: I to już.... jutro :):):) Dziewczyna jak dobrze pójdzie przejdzie podstawowe badania i prześwietlenie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='Beatkaa']Kochani mam dobre wieści.Emiś weźmie ją na DT !!!!! :multi::multi::multi::multi: I to już.... jutro :):):) Dziewczyna jak dobrze pójdzie przejdzie podstawowe badania i prześwietlenie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] :multi::multi::multi::multi: bardzo się cieszę:multi::multi::multi: Quote
tymuś Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 jaka SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER wiadomość na koniec dnia !!!!!!!!!!!!! Beatka należą Ci się wielkie podziękowania za tak expresowe zadziałanie!!! Quote
mimblunka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Super:Cool!::Cool!::Cool!: Beatkaa proszę o nr konta do wpłat. Quote
Mysia_ Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 trzymam mocno kciuki za jutrzejszy dzień! :kciuki: Quote
majowa Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 ciociu konto do wpłat takie jak Sakulcowe? bardzo, bardzo sie cieszę Quote
Beatkaa Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 [quote name='majowa']ciociu konto do wpłat takie jak Sakulcowe? bardzo, bardzo sie cieszę[/QUOTE] Takie samo kochana :loveu: [quote name='mimblunka']Super:Cool!::Cool!::Cool!: Beatkaa proszę o nr konta do wpłat.[/QUOTE] wysłane:loveu: Quote
plinka54 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Oby więcej takich wieści!!! :D Mała nie będzie teraz sama!!! :) Quote
KasiaKia Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Wspaniale! Każdy dzień jest dla niej cenny, więc wielkie podziękowania i ukłony za taki expres w działaniu :) Ja również poproszę o nr konta. Powodzenia Botti :) Quote
Beatkaa Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Jutro jadę z TŻtem od Bjutki zawieźć Botti,rano dowiem się na która mamy być w Katowicach u weta.Później z Katowic przejmie ją już Emiś.Cieszę się niesamowicie :Cool!::Cool!: Każdej osobie z osobna dziekuje,że tu jest z nami !!!!!!!!!!!!! :Rose::Rose: Quote
tymuś Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='Beatkaa']Jutro jadę z TŻtem od Bjutki zawieźć Botti,rano dowiem się na która mamy być w Katowicach u weta.Później z Katowic przejmie ją już Emiś.Cieszę się niesamowicie :Cool!::Cool!: Każdej osobie z osobna dziekuje,że tu jest z nami !!!!!!!!!!!!! :Rose::Rose:[/QUOTE] ale to wszystko zorganizowałaś nie dość że szybko to jeszcze tak żeby Botti jak najmniej męczyć!:loveu: Quote
paulina0409 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 (edited) Jestem z fb. Poproszę o dane do wpłaty, ciężko, ale na dziewczynkę muszę coś wysupłać. Jeszcze jedna sprawa. Od lat leczę się u lekarki, Mongołki, która oprócz bycia dypl. lekarzem, stosuje medycynę naturalną - zioła. Mimo że p. doktór nie jest wetem podejmuje się też pomocy zwierzakom swoich pacjentów i obiecała pomóc mojemu kotkowi, mocznica i zmiana najprawdopodobniej nowotworowa. Dostaliśmy zioła na podstawie wyników badań krwi. Poza tym dowiedziałam się od niej, że przy oczyszczaniu ziołami szansa na cofnięcie zmian nowotworowych do 75%. Leki bierze się równocześnie. Mój kot bierze dość krótko, a kreatynina po miesiącu spadła z 3,6 do 2,8. Mi osobiście połatała zdrowie jak żaden lekarz. Nie wiem, jaki macie stosunek do tego typu metod, ale jeśli chciałybyście spróbować tak podratować sunię, to postaram się pomóc. Edited January 29, 2012 by paulina0409 Quote
Beatkaa Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Nr konta wysłany ;) Pięknie dziękuję :loveu: paulina0409,moja kotka też miała mocznicę,ale wyniki dużo wyższe :( Ciekawy sposób leczenia,niestety kompletnie sie na nim nie znam.Hmmm....no zobaczymy. plinka54,śliczne kalendarze:loveu: Super bedziemy mieć bazarek.Jutro rano wystawię,bo dziś już nie dam rady kochani. Quote
szafranekm Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='Piesiak']Witajcie,znalazłam wątek chorej Botti na facebooku.Moim zdaniem trzeba skonsultować diagnozę. ULKA12 ma rację!Piesek może nie mieć przerzutów, a nowotwór może nie jest jednak złośliwy.Nie znalazłam takiej informacji na wątku.Może coś przeoczyłam.Może operacja wydłuży jej życie, aby mogła zaznać chociaż na chwilkę miłości człowieka.A może to wcale nie będzie tylko chwila.....Tymczasem udostępniam sunię na facebooku i trzymam mocno kciuki za znalezienie właściwego miejsca na początek jej nowego, lepszego życia.[/QUOTE] Też tak myślę, trzeba zrobić rtg i usg i skonsultować z innym lub innymi wetami - nie można jej przekreślać, może jest szansa dla Botti. Quote
Recommended Posts