*Gajowa* Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Nikt nie zagląda do Kingusia :-( . Kupy bez zmian wielkie, poranne są bardzo paskudne a najlepsze późnopopołudniwe - w sumie jest ich 5-6 dziennie. Kuracje powinnam powtórzyć od 8 maja - dwa tygodnie po zakończeniu pierwszej. Quote
Wilejkaros Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Zaglądamy, tylko Dogo chodzi, jak chce. Wcina mi posty, a nawet wątki z subskrypcji. Wybieram się do Kinga z wizytą, tylko coś dojechać nie mogę. ;( Quote
ronja Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 a ja dzis widziałam Kingusia na zywo - jest o wiele ładniejszy niż na fotkach. Quote
*Gajowa* Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 King potrzebuje na wtorek 9 tabletek Aniprazolu. Czy on ma jakiekolwiek szczepienia ? Czy ma książeczkę zdrowia ? Quote
asiaf1 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 *Gajowa* napisał(a):King potrzebuje na wtorek 9 tabletek Aniprazolu. Czy on ma jakiekolwiek szczepienia ? Czy ma książeczkę zdrowia ? Książeczka Kinga zaginęła. Podobno jego Pani wysłała go do p. sylwii u której był przez kilka dni ale książeczka nie dotarła. Myślę,że KingaW powinna wiedzieć najwięcej na temat szczepień. Quote
KingaW Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Z tego co pamiętam był zasczepiony na wścieliznę w dniu adopcji, ale mogę się mylić, kurcze, od tego właśnie są książeczki, żeby se czachy nie obciążać... A tak, urde blaszka. Nie wiem co sie w takiej sytuacji robi? Drui raz psa szczepi na wściekliznę? Dupliakt jakiś wystawa, czy jak? Spytam wetów? Gajowa, ja przepraszam, ale nie możesz sama tego Aniprazolu kupić? Kobita zwraca kasę, więc Ci Asia na pewno odda, ale jeśli się boisz, to możesz wziąć na fakturę na "Niczyje". To Ci Ciotka Felka przeleje na konto. Quote
*Gajowa* Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Kupiłam dziś 9 tabletek Aniprazolu po 6 zł = 54 zl. King dostał dziś trzy tabletki . Kupy od wczoraj zaczęły się poprawiać i wydaje mi się , że Kinguś trochę przytył. On musi mieć książeczkę - KingaW zapytaj na Tatarku moze wystawią duplikat. Powinni mieć zapisane u siebie szczepienie p/wściekliźnie - to jest bardzo ważne inaczej trzeba bedzie go ponownie szczepić. Quote
gdgt Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Szkoda, że King nie będzie mógł przyjść na sggwu... Quote
KingaW Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 *Gajowa* napisał(a):Kupiłam dziś 9 tabletek Aniprazolu po 6 zł = 54 zl. King dostał dziś trzy tabletki . Kupy od wczoraj zaczęły się poprawiać i wydaje mi się , że Kinguś trochę przytył. On musi mieć książeczkę - KingaW zapytaj na Tatarku moze wystawią duplikat. Powinni mieć zapisane u siebie szczepienie p/wściekliźnie - to jest bardzo ważne inaczej trzeba bedzie go ponownie szczepić. Gajowo, Święta Kobito, owkors, że wypytam.... Tylko nie dzisiaj,(bo to Maciek szczepił Kinga, a on dzisiaj nie ma dyżuru) tylko jutro dopiero... Quote
*Gajowa* Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 gdgt napisał(a):Szkoda, że King nie będzie mógł przyjść na sggwu... Kinguś jest obecnie najle4piej odrobaczonym psiakiem ze wszystkich które pojawią się na SGGW. Dostał "końskie" dawki leków przeciw robalom i widać gołym okiem, że jest zdrowy. Poprawił się, urósł /moim zdaniem/ sierść się błyszczy , tryska energią. Kupy są idealne i tylko dwie dziennie, sikanie też unormalizowało się - w kojcu już się nie załatwia. Taki czyścioszek z niego sie zrobil. Quote
Puchatek Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 No masz. Tyle problemów a to tylko zwykłe, wstrętne i wredne paskudy żyjące na czyjś koszt. Fajnie że to Kinguś ma już za sobą. Quote
*Gajowa* Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Kinguś jest gotowy do adopcji - pomóżcie znaleźć mu swojego człowieka. Quote
Wilejkaros Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Muszę tą szelmę w końcu odwiedzić. Dzisiaj chwilowo zakończyłam tłumaczenie i będę wracała do domu o 21, nie o 23. Quote
*Gajowa* Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Wilejkaros zapraszamy w odwiedziny - Kinguś bardzo się ucieszy. On tak bardzo potrzebuje bliskości człowieka... niestety niewiele czasu mogę mu poświęcić :shake: . KingaW pytałaś o książeczkę ? Quote
Puchatek Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Zrobiłem banerek dla Kinga. Można go wziąć z tego postu albo z linku w podpisie Quote
*Gajowa* Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Kinguś dziękuje za banerek. Nie mozemy doczekac sie informacji od KingiW odnośnie ksiażeczki zdrowia...:shake: Quote
*Gajowa* Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Dzis ciocia beka obfotografowała Kinga a więc czekamy ...:crazyeye: Czy któraś z ciotek bywalczyń lecznicy na Tatarkiewicza mogłaby załatwić sprawe ksiązeczki Kinga z wpisem szczepienia - TO JEST BARDZO WAZNE ! Quote
beam6 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Jutro zapytam - albo we wtorek, bo we wtorek będzie wet, który operował Kinga i napewno pomoże :) Quote
*Gajowa* Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Kingusia trudno było uchwycić - wiercił się niesamowicie, plątał się na smyczy aż wreszcie puszczony szalał z Gajką. Brak łapy wcale nie przeszkadza mu w zabawie jak widać... Quote
Recommended Posts