asiak Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :laola: tak się cieszę.... słów zabrakło, wzruszyłam się.... Quote
KingaW Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 A co ja mam powiedzieć? Ledwo się powstrzymuję, żeby Doroty nie całować na powitanie w pracy.... ;-) Quote
Puchatek Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 KingaW napisał(a):No i, Hals, będzie psem-żeglarzem. (Nawet nie wiedziałam, ale Dorota mi uświadomiła, że są kamizelki ratunkowe dla psów). Niczego się nie boi, jest śmiały i odważny, więc wróżę mu niezłą przyszłość wilka morskiego (O.K. póki co wilka jeziornego). Pewnie że są tak jak i pasy do samochodu itp. Ciekawe jak będzie pływał "pieskiem" mając tylko jedną przednią łapkę. Może mu być trochę trudno ale poradzi sobie "nasz" zuch. Quote
Puchatek Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 KingaW napisał(a):Jestem umówiona z Dorotą (nową Panią Kinga, a właściwie Halsa) na kupy przekazanie (u nas w pracy wiele rzeczy już było, ale tego jeszcze nie przerabialiśmy ;-)...). Włóżcie do lodówki, żeby weci świeżą mieli do badania :diabloti: . Quote
Wilejkaros Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Kinga, teraz to uważaj z tym całowaniem... Może być źle odebrane... Odkąd dowiedziałam się, że teletubisie mają podtekst homo, to naprawdę nic a nic mnie nie zdziwi. Quote
*Gajowa* Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 asiaf1 napisał(a):CZy są jakieś wieści z nowego domku? Ogromnie się cieszę, że King jest w nowym domu. Mam nadzieję że to będzie ten ostatni, wymarzony. Gajowa popraw mnie jeżeli się mylę ale King wisi tylko za druga kurację aniprazolem czy tak? Gdybyś mogła jeszcze przypomnieć jaki jest koszt byłabym wdzięczna i zaraz przesłała pieniądze. pozdr asia Asiu za tabletki 9 sztuk Aniprazolu zapłaciłam 54 zł - Kinguś miał "nadpłacone" dwa dni pobytu 30 zł tak więc do dopłaty pozostało 24 zł. Quote
beam6 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Puchatek napisał(a):Pewnie że są tak jak i pasy do samochodu itp. Ciekawe jak będzie pływał "pieskiem" mając tylko jedną przednią łapkę. Może mu być trochę trudno ale poradzi sobie "nasz" zuch. Kamizelka to małe piwo - kolega mojego Lolka labrador Roger (tyż żeglarz)ma takie ubranko na żaglówkę z uchwytem na plecach, że każdy spokojnie wyjmuje go z wody a waży hmmm...... prawie 40 kg :evil_lol: . Quote
KingaW Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 U Kinga wsio O.K.Dostałam dzisiaj od Doroty....... kupę Kinga (pardon, Halsa) do zbadania, a właściciwe jej fragment (kupy, nie Doroty), podjadę z tą 'niespodzianką' dzisiaj na Tatarka... Quote
Puchatek Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Miejmy nadzieję, że qoopa będzie "czysta" :evil_lol: Chociaż tak na poważnie to może lepiej żeby coś było, co tłumaczyłoby jego problemy. Wtedy wiadomo by było co leczyć. Quote
KingaW Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Szukamy jakiejś szkoły tresury dla psów w Ursusie albo okolicach. Hals (dawniej King) ciągnie niemiłosiernie na smyczy i trzeba mu jakieś szkolenie zaordynować...... Quote
Igusia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 KingaW napisał(a):Szukamy jakiejś szkoły tresury dla psów w Ursusie albo okolicach. Hals (dawniej King) ciągnie niemiłosiernie na smyczy i trzeba mu jakieś szkolenie zaordynować...... Doddy prowadzi kolo Dworca Zachodniego:razz: Quote
KingaW Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Te Igusia (albo Karolina) byście nie pomogły w rozstawianiu stoiska w niedzielę o 10-10.30 w Powsinie?A psa jakiegoś na tymczasie nie macie, zeby go pokazać? Tłumy ludzi tam będą.... Quote
*Gajowa* Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ciekawa jestem jak wypadnie badanie koopy :crazyeye: ... Quote
Puchatek Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 No właśnie. Nawet oba tematy: temat qoopy i nazwę wątku :evil_lol: Quote
KingaW Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Kupa czysta, ale wcei radzą powtórzyć badanie.Tak na wszelkij słuczaj.... Quote
Puchatek Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 A King jak szukał domu tak szuka. Jeszcze z rozpędu drugiego właściciela znajdzie. Trzeba zmienić tytuł i przenieść wątek. Quote
KingaW Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 CICHO!To tak żeby nie zapeszyć! Poczekajmy jeszcze z tydzień! Quote
KingaW Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Eeeee. No mogą być.Nawet jak Dorota nie ma cyfrówki, to może z pracy wziąć na jeden dzień firmową.Ale to już po długim weekendzie załatwię. Hals jest słodziak okrutny i podbił już serca wszystkich domowników (oprócz kotki, którą, podlec paskudny, gania),straszny z niego odkurzacz, wmiata wszysko (kotlety, szarlotkę, kanapki) co znajdzie na swojej drodze (stół, szafka, podłoga, wsio ryba, gdzie by nie było, można sięgnąć i spałaszować), po schodach gania jak stary chodziarz, tylko na smyczy jeszcze ciągnie. Był też raz spuszczony na polance, na (wielokrotne) wołanie nie chciał przyjść, ale jak Dorota weszła do samochodu i odpaliła silnik, od razu, w sekundę przybiegł. Świetnie jeździ samochodem, ładnie w nim zostaje (na chwileczkę i z wodą i uchylonymi oknami, oczywiście). Quote
KingaW Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Nie uwierzycie; Hals okazał się, mimo braku łapki, wytrawnym żeglarzem i pływakiem....Jest psem-sportowcem i świetnym kompanem.Być może, że bedą fotki..... Quote
Puchatek Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 KingaW napisał(a):Nie uwierzycie; Hals okazał się, mimo braku łapki, wytrawnym żeglarzem i pływakiem....Jest psem-sportowcem i świetnym kompanem.Być może, że bedą fotki..... A niby dlaczego mamy nie uwierzyć? :crazyeye: Wszyscy którzy mu tutaj kibicowali wiedzą, że chłop jest ambitny i daleko zajdzie. :lol: Quote
beam6 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 KingaW napisał(a):Nie uwierzycie; Hals okazał się, mimo braku łapki, wytrawnym żeglarzem i pływakiem....Jest psem-sportowcem i świetnym kompanem.Być może, że bedą fotki..... Zawsze wierzyłam w Halsa :loveu: :evil_lol: Quote
*Gajowa* Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Super ! czekamy na foty Halsa-sportowca :crazyeye: . Quote
Recommended Posts