Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :laola:
tak się cieszę....
słów zabrakło, wzruszyłam się....

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KingaW napisał(a):
No i, Hals, będzie psem-żeglarzem. (Nawet nie wiedziałam, ale Dorota mi uświadomiła, że są kamizelki ratunkowe dla psów). Niczego się nie boi, jest śmiały i odważny, więc wróżę mu niezłą przyszłość wilka morskiego (O.K. póki co wilka jeziornego).

Pewnie że są tak jak i pasy do samochodu itp.
Ciekawe jak będzie pływał "pieskiem" mając tylko jedną przednią łapkę. Może mu być trochę trudno ale poradzi sobie "nasz" zuch.

Posted

KingaW napisał(a):
Jestem umówiona z Dorotą (nową Panią Kinga, a właściwie Halsa) na kupy przekazanie (u nas w pracy wiele rzeczy już było, ale tego jeszcze nie przerabialiśmy ;-)...).

Włóżcie do lodówki, żeby weci świeżą mieli do badania :diabloti: .

Posted

asiaf1 napisał(a):
CZy są jakieś wieści z nowego domku?

Ogromnie się cieszę, że King jest w nowym domu. Mam nadzieję że to będzie ten ostatni, wymarzony.
Gajowa popraw mnie jeżeli się mylę ale King wisi tylko za druga kurację aniprazolem czy tak?
Gdybyś mogła jeszcze przypomnieć jaki jest koszt byłabym wdzięczna i zaraz przesłała pieniądze.

pozdr
asia

Asiu za tabletki 9 sztuk Aniprazolu zapłaciłam 54 zł - Kinguś miał "nadpłacone" dwa dni pobytu 30 zł tak więc do dopłaty pozostało 24 zł.

Posted

Puchatek napisał(a):
Pewnie że są tak jak i pasy do samochodu itp.
Ciekawe jak będzie pływał "pieskiem" mając tylko jedną przednią łapkę. Może mu być trochę trudno ale poradzi sobie "nasz" zuch.

Kamizelka to małe piwo - kolega mojego Lolka labrador Roger (tyż żeglarz)ma takie ubranko na żaglówkę z uchwytem na plecach, że każdy spokojnie wyjmuje go z wody a waży hmmm...... prawie 40 kg :evil_lol: .

Posted

U Kinga wsio O.K.Dostałam dzisiaj od Doroty....... kupę Kinga (pardon, Halsa) do zbadania, a właściciwe jej fragment (kupy, nie Doroty), podjadę z tą 'niespodzianką' dzisiaj na Tatarka...

Posted

Miejmy nadzieję, że qoopa będzie "czysta" :evil_lol:

Chociaż tak na poważnie to może lepiej żeby coś było, co tłumaczyłoby jego problemy. Wtedy wiadomo by było co leczyć.

Posted

Szukamy jakiejś szkoły tresury dla psów w Ursusie albo okolicach. Hals (dawniej King) ciągnie niemiłosiernie na smyczy i trzeba mu jakieś szkolenie zaordynować......

Posted

KingaW napisał(a):
Szukamy jakiejś szkoły tresury dla psów w Ursusie albo okolicach. Hals (dawniej King) ciągnie niemiłosiernie na smyczy i trzeba mu jakieś szkolenie zaordynować......

Doddy prowadzi kolo Dworca Zachodniego:razz:

Posted

Te Igusia (albo Karolina) byście nie pomogły w rozstawianiu stoiska w niedzielę o 10-10.30 w Powsinie?A psa jakiegoś na tymczasie nie macie, zeby go pokazać? Tłumy ludzi tam będą....

Posted

Eeeee. No mogą być.Nawet jak Dorota nie ma cyfrówki, to może z pracy wziąć na jeden dzień firmową.Ale to już po długim weekendzie załatwię. Hals jest słodziak okrutny i podbił już serca wszystkich domowników (oprócz kotki, którą, podlec paskudny, gania),straszny z niego odkurzacz, wmiata wszysko (kotlety, szarlotkę, kanapki) co znajdzie na swojej drodze (stół, szafka, podłoga, wsio ryba, gdzie by nie było, można sięgnąć i spałaszować), po schodach gania jak stary chodziarz, tylko na smyczy jeszcze ciągnie. Był też raz spuszczony na polance, na (wielokrotne) wołanie nie chciał przyjść, ale jak Dorota weszła do samochodu i odpaliła silnik, od razu, w sekundę przybiegł. Świetnie jeździ samochodem, ładnie w nim zostaje (na chwileczkę i z wodą i uchylonymi oknami, oczywiście).

Posted

Nie uwierzycie; Hals okazał się, mimo braku łapki, wytrawnym żeglarzem i pływakiem....Jest psem-sportowcem i świetnym kompanem.Być może, że bedą fotki.....

Posted

KingaW napisał(a):
Nie uwierzycie; Hals okazał się, mimo braku łapki, wytrawnym żeglarzem i pływakiem....Jest psem-sportowcem i świetnym kompanem.Być może, że bedą fotki.....

A niby dlaczego mamy nie uwierzyć? :crazyeye:
Wszyscy którzy mu tutaj kibicowali wiedzą, że chłop jest ambitny i daleko zajdzie. :lol:

Posted

KingaW napisał(a):

Zawsze wierzyłam w Halsa :loveu: :evil_lol: