Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paula95 napisał(a):
Rozumiem. Ale ja to Ci zazdroszcze. Mi się zawsze marzyła i nadal marzy taka gromadka. ;)

Norel napisał(a):
Moge tylko podnieść wątek..... sama musiałam zostawić u siebie 2 nieadopcyjne psy i w sumie mam 4-zapchanie po uszy.......

mnie sie nie marzyła.... ale mam gromadkę ;)
po ostatnich tragicznych miesiącach mam tylko 7 psów i straszliwie mi pusto...
latem miałam 14.... tylko 2 największe na wybiegu z budami, reszta w domu....

Posted

Jest bazarek ogłoszeniowy klik
Paula95 zgłoś Szoła, uzupełnij post zgłoszeniowy tak jak trzeba i zamów pakiet dla niego ja opłacę (tylko wybierz jakiś duży , niech chłopaka wszyscy zobaczą)
Podrapcie chłopca ode mnie po tyłeczku , a jak się da to i całusek w nosek poproszę :-)

Posted

[quote name='pędzelopka']Jest bazarek ogłoszeniowy klik
Paula95 zgłoś Szoła, uzupełnij post zgłoszeniowy tak jak trzeba i zamów pakiet dla niego ja opłacę (tylko wybierz jakiś duży , niech chłopaka wszyscy zobaczą)
Podrapcie chłopca ode mnie po tyłeczku , a jak się da to i całusek w nosek poproszę :-)

ja deklaruję opłacenie 1 pakietu, jeśli Szoł ma, to dla innego - wybierzecie którego psiaka i zamawiajcie, ja przeleję pieniążki na wskazane konto

Posted

[quote name='mari23']ja deklaruję opłacenie 1 pakietu, jeśli Szoł ma, to dla innego - wybierzecie którego psiaka i zamawiajcie, ja przeleję pieniążki na wskazane konto[/QUOTE]

Ciocie, wspaniałe jesteście.;) To może Koralik?

Posted

[quote name='Paula95']Ciocie, wspaniałe jesteście.;) To może Koralik?[/QUOTE]

może być, i duży pakiet też może być - proszę tylko o nr konta do wpłaty i wskazówki, co napisać w tytule wplaty

Posted

Zmieniłam nieco zdjęcia Szoł' a bo mnie się nie podobały te pierwotne ;)... Zdecydujcie proszę, którą wersję mam dodawać do ogłoszeń?

Privy zaraz zacznę rozsyłać.