Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Dostalam odpowiedz od Karmelci. :) Cytuje:

[QUOTE]moge podjechac do 100km max....a nie wiem jak transport bedzie jechal...trzeba zobaczyc na mapie....napisz mi skad dokladnie Iga jedzie....to ja sobie zobacze i napisze.... pozdrowionka
[/QUOTE]

Sprawdzilam na mapie, 100km to polowa trasy. Mysle, ze w polowie drogi jest Wrocław. Poprosze Karmelcie zeby podjechala do Wrocławia, a my musimy znalesc transport z Gostynia do Wrocławia.

Edited by Sabina02
Posted

[quote name='Sabina02']Dostalam odpowiedz od Karmelci. :) Cytuje:

Sprawdzilam na mapie, 100km to polowa trasy. Mysle, ze w polowie drogi jest Wrocław. Poprosze Karmelcie zeby podjechala do Wrocławia, a my musimy znalesc transport z Gostynia do Wrocławia.[/QUOTE]

To super. :) Szukamy w takim razie!

Posted

[quote name='Sabina02']Zapytalam Karmelcie ile wyniesie benzyna z Opola do Wrocka i z powrotem, zebysmy wiedzialy ile trzeba bedzie jej oddac. Czekam na odpowiedz od niej.[/QUOTE]

Bardzo Ci dziękuję, Sabina:)

Posted (edited)

Paula95, to malutka Delma dalej nie ma domku?
Kup jej ogłoszenia gdzieś i 2 innym psiakom, chętnie śleputkowi.Tak po 10 października wpłacę, zresztą będziemy w kontakcie, tylko, że ja mogę zapomnieć.Mloda jesteś, to Ty pamiętaj.

Edited by Syla
Posted

[quote name='Syla']Paula95, to malutka Delma dalej nie ma domku?
Kup jej ogłoszenia gdzieś i 2 innym psiakom, chętnie śleputkowi.Tak po 10 października wpłacę, zresztą będziemy w kontakcie, tylko, że ja mogę zapomnieć.Mloda jesteś, to Ty pamiętaj.[/QUOTE]

Ok, zamówię im i bardzo dziękuję. :)

Posted

Igusia ma domek tymczasowy?
Doświadczony domek?
Dziewczyny, bardzo proszę uczulcie domek, żeby uważali na nią.
I obróżka i szleczki i dwie smyczki, i tu i tu adresatki.
I żeby były ciasno pozapinane, wystarczy żeby palec wszedł, pies się nie udusi a i nie wywinie z szelek czy obroży.

Posted

[quote name='Awit']Igusia ma domek tymczasowy?
Doświadczony domek?
Dziewczyny, bardzo proszę uczulcie domek, żeby uważali na nią.
I obróżka i szleczki i dwie smyczki, i tu i tu adresatki.
I żeby były ciasno pozapinane, wystarczy żeby palec wszedł, pies się nie udusi a i nie wywinie z szelek czy obroży.[/QUOTE]

Rozmawiałam z Karmelcia, pani kierownik schronu też także sądze, że będzie wszytko ok. :)