Paula95 Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='mari23']tekst i fotki prosimy na maila, potem wkleję tu link do aukcji i nawet na Fb można będzie "reklamować" i szukać nabywców na cegiełki, nie wszyscy sa na dogo, a pomagać chcieliby..... na jezdnym z wątków zbierają na 2 konta - prywatne i SHA - każdy wpłaca na to, które wybrał a pieniążki trafiają do psa ( Misia ze Szczebrzeszyna konkretnie) i tu też tak można zrobić, użyczenie konta nie jest obwarowane "wyłącznością" ;)[/QUOTE] W takim razie za chwilkę podeślę wszystko. :) Myślę, że lepiej zbierać na jedno, niż na 2, tak jest przynajmniej moim zdaniem lepiej. Quote
Paula95 Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Pani Sylwia(wolontariusz schroniska) zaoferowała 50zł miesięcznie dla Iguni!!!:loveu: Brakuje już tylko 50zł. Quote
Paula95 Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 (edited) Bazarek dla Igi: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/232600-OTWARTE!-Ciuchy-gry-płyty-figurki!-Dla-każdego-coś-fajnego-do-5-10-dla-IGI-na-DT"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232600-OTWARTE!-Ciuchy-gry-płyty-figurki!-Dla-każdego-coś-fajnego-do-5-10-dla-IGI-na-DT[/URL]! Myślę, że gdyby coś więcej $$$ się uzbierało, to możemy też na ogłoszenia dla naszych psiaczków z tego wątku przeznaczyć. :) PS. Dlaczego zaczęłam gadać sama ze sobą?:mad: Trzy posty pod rząd moje... Edited September 22, 2012 by Paula95 Quote
Figunia Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Dziękuję za zaproszenie na wątek piesków. Trzymam kciuki za dozbieranie brakującej kwoty - już tylko 50zł!!! - niestety sama wspomóc już więcej piesków nie dam rady (mam kilka deklaracji). Strasznie to przykre, odmawiać... Quote
Paula95 Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Ale dziękujemy za obecność. :) Quote
madziak25 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Dam 5 zł stałej deklaracji. Przepraszam, ale nie dam rady więcej:( Quote
Paula95 Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='madziak25']Dam 5 zł stałej deklaracji. Przepraszam, ale nie dam rady więcej:([/QUOTE] Dziękujemy:loveu: Każdy grosz się liczy. Czyli jeszcze tylko 45zł! Mam konto prywatne...mojej siostry. :) Także Mari będę zbierała na konto siostry, ale bardzo dziękuję za chęć pomocy. ;) Quote
madziak25 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Przelewy robię na koniec miesiąca:) więc proszę o numer:) jakbym kiedyś zapomniała bo mam sklerozę to pisać:) Quote
Paula95 Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='madziak25']Przelewy robię na koniec miesiąca:) więc proszę o numer:) jakbym kiedyś zapomniała bo mam sklerozę to pisać:)[/QUOTE] Czy będę miała go już wpisać na październik? Bo dwie dekaracje są właśnie od tego miesiąca. Numer konta podeślę jeszcze dziś lub jutro rano, jak siostra poda mi dokładny numer konta. :) Quote
Bogusik Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Igunia jest na prawdę śliczna i jeszcze taka młoda!Mam takie pytanie: co z transportem?Czy jesteście w stanie to zrobić we własnym zakresie,czy też trzeba brać pod uwagę płatny?Pytam,bo to też przecież istotne.Ile to jest mniej więcej kilometrów? Quote
Paula95 Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='Bogusik']Igunia jest na prawdę śliczna i jeszcze taka młoda!Mam takie pytanie: co z transportem?Czy jesteście w stanie to zrobić we własnym zakresie,czy też trzeba brać pod uwagę płatny?Pytam,bo to też przecież istotne.Ile to jest mniej więcej kilometrów?[/QUOTE] Transportu będziemy szukać no i raczej będzie płaty, bo wiadomo, że paliwo tylko teraz kosztuje... Ale są 2 bazarki także damy radę. :) Jest ok.200km. Quote
Bogusik Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='Paula95']Transportu będziemy szukać no i raczej będzie płaty, bo wiadomo, że paliwo tylko teraz kosztuje... Ale są 2 bazarki także damy radę. :) Jest ok.200km.[/QUOTE] Dzięki za odpowiedź.Zapytalam,ponieważ chciałam poprosić "skarpetę kudłaczy" o pomoc w dofinansowaniu.Dofinasowanie jest na konkretny cel,poparty rach./fakt./par.Gdyby coś się jednak okazało,to chetnie spróbuje pomóc. Quote
Paula95 Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='Bogusik']Dzięki za odpowiedź.Zapytalam,ponieważ chciałam poprosić "skarpetę kudłaczy" o pomoc w dofinansowaniu.Dofinasowanie jest na konkretny cel,poparty rach./fakt./par.Gdyby coś się jednak okazało,to chetnie spróbuje pomóc.[/QUOTE] Myślę, że z dwóch bazarków uzbieramy kaskę. :) A z skarpety zostawimy bardziej potrzebującym. Quote
Bogusik Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='Paula95']Myślę, że z dwóch bazarków uzbieramy kaskę. :) A z skarpety zostawimy bardziej potrzebującym.[/QUOTE] Ok!:smile::smile::smile: Quote
paula_t Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Niesamowite, jak szybciutko udało się zebrać prawie całą kwotę, nie ma co się zastanawiać tylko zabierać niuńkę do DT :) Quote
Paula95 Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Podesłałam numery konta. Brakuje nam już tylko 45 zł... Kto wspomoże?:) Bardzo prosimy o pomoc. Quote
lika1771 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Kiedy sunie planujecie zawiesc do dt?A moze dt zgodzilby sie na kwote ktora jest juz uzbierana, warto zapytac moze akurat, sunia przeciez jest mala Quote
iwna5702 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Jak,dobrze,ze,juz,tak,nieiwiele,brakuje-na,pewno.sie,uda. Quote
Paula95 Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='lika1771']Kiedy sunie planujecie zawiesc do dt?A moze dt zgodzilby sie na kwote ktora jest juz uzbierana, warto zapytac moze akurat, sunia przeciez jest mala[/QUOTE] Ja myślę, że od października, jak wpłyną deklaracje i jak znajdziemy transport, bo to też nie tak łatwo w sumie. :( Ciężko mi pow., co by na to powiedziała Karmelcia Quote
lika1771 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Paula95']Ja myślę, że od października, jak wpłyną deklaracje i jak znajdziemy transport, bo to też nie tak łatwo w sumie. :( Ciężko mi pow., co by na to powiedziała Karmelcia[/QUOTE]Paula trzeba zapytac poprostu. Quote
Paula95 Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Zaraz zaproszę Karmelcię na wątek. :) Quote
lika1771 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Paula95']Zaraz zaproszę Karmelcię na wątek. :)[/QUOTE]No to bedziemy negocjowac..... Quote
Recommended Posts