Jump to content
Dogomania

Nie jestem stara, nie jestem brzydka - jestem kochana i mam DOM :)

Recommended Posts

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='erka']Inciu, ogłoszenia się bardzo przydadzą, ale juz nie dla Aiszy, bo ona jedzie jutro do Krakowa:).[/QUOTE]

Wowowowowowo!!! jak cudnie, no bedzie mi sie az lepiej spalo;) Aisza cudniasta tyle wycierpiała juz niech znajdzie swoje szczescie;) Takie na zawsze zawsze i zeby dla niej zawsze trwalo jak najduzej:D KCIUKAM.

Posted (edited)

A ja wiedziałam o domku. Przeciek miałam....:siara:
Wiadomo może z jakiego serwisu ogłoszenie?
[B]Inciu[/B], ale czy Ty dasz radę z kursem? Bo on o tej porze się będzie zaczynał.:diabloti:

Edited by savahna
Posted

[quote name='savahna']A ja wiedziałam o domku. Przeciek miałam....:siara:
Wiadomo może z jakiego serwisu ogłoszenie?
[B]Inciu[/B], ale czy Ty dasz radę z kursem? Bo on o tej porze się będzie zaczynał.:diabloti:[/QUOTE]

Sukces wymaga poświęceń!

Posted

Do Krakowa??? Może zostanie naszą sąsiadką?? Gdzie, jak, co?? Proszę o więcej szczegółów, bo umrę z ciekawości.
No i co z książkami na bazarek?? Ja je przekaże gdzie trzeba, a kasa będzie dla innego potrzebującego psiaka w Twojej Roszpunko okolicy. Natura nie lubi pustych miejsc, więc z pewnością coś nie długo znów trafi w Twoje ręce!! :))

Posted

Kasiu, Aisza pojechała do Nowej Huty (takie wieści dostałam od Erki).
A książki na bazarek na pewno się przydadzą, bo sunieczka nadal pod kreską i mimo, że pewnie już w domku, to dług po niej został...

Posted

Z góry serdecznie dziękuję :)
Jeżeli Aiszy bazarek nie będzie potrzebny, pieniążki z pewnością przydadzą się kolejnemu biedakowi, a tych niestety pod dostatkiem :(

Mam nadzieję, że będziecie sąsiadkami i kiedyś się poznacie. Poza tym, kontrolne oko dogomaniaczki zawsze na wagę złota ;)

Posted

Aisza właśnie dojeżdża do domu. Było trochę komplikacji po drodze. Niestety TZ wegielkowej miał stłuczkę w Miechowie, ktoś w niego wjechał , na szczęście nic nikomu sie nie stało. Ale nie mógł jechac dalej.
Ogromne podziękowania dla savahany i jej TZ ta, którzy pojechali od razu , przejęli Aiszę i zawieźli ja do Krakowa:buzi::iloveyou:.

Posted

[quote name='erka']Aisza właśnie dojeżdża do domu. Było trochę komplikacji po drodze. Niestety TZ wegielkowej miał stłuczkę w Miechowie, ktoś w niego wjechał , na szczęście nic nikomu sie nie stało. Ale nie mógł jechac dalej.
Ogromne podziękowania dla savahany i jej TZ ta, którzy pojechali od razu , przejęli Aiszę i zawieźli ja do Krakowa:buzi::iloveyou:.[/QUOTE]

O matko!

Wielkie podziękowania dla Wąglikowego TZ-ta a szczególne i ogromne dla Savankowego i dla niej samej:)

Posted

[quote name='Roszpunka']O matko!

Wielkie podziękowania dla Wąglikowego TZ-ta a szczególne i[B] ogromne dla Savankowego i dla niej samej[/B]:)[/QUOTE]
Stłuczka na szczęście nie była groźna dla kierowcy i pasażerki:lol: Mój TZ jechał przez Miechów ok.50km/h i 20-leyni kierowca golfa ruszając z parkingu, nie zauważył TZowego auta i wjechał w niego. Niestety, oprócz lamp i całego błotnika, rozwalił koło, a to zapasowe (malutkie) pozwala na jazdę do 80km/h, więc TZ zdecydował wrócić do Kielc. W Jędrzejowie lotna brygada PP Savahnów w przebojowy sposób przejęli Aiszę i pojechali do KRK .
[B]Słuchajcie, jak nikt "nie może", to się dzwoni do Savahny - pogotowia ratunkowego we wszystkim:crazyeye:[/B].
Savahniu jesteś niezawodna w: robieniu błyskawicznych ogłoszeń, przewożeniu szczeniaków obsrajtuchów, w byciu 48-godzinnym DT oraz w robieniu najlepszych babeczek na świecie:smile:.

Właśnie otrzymałam smsa od Savahny, że pije dobry alkohol u nowej Pańci Aiszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nie no jestescie niesamowici;) Wszystcy:) Wąglikowa jak mozesz to napisz do dzielnych savahnów, ze wszystcy sledzą z zapartymtchem wszelakie informacje:) I niech pozdrowia nowych panciostwa Aiszy od dogomaniakow;)

Posted

Ja też nie. Ale bardzo bardzo sie cieszę za najpiękniejszy domek dla hrabianki
Chyba specjalnie zaczne do Huty jeździć coby ja spotkać
a następnym razem jak będą jakieś nieprzewidziane sytuacje dzwońcie do mnie :) z Miechowa do Krakowa blisko i jak TZ jest w centrum w pracy to może zawsze pojechać z akcją ratunkową

Posted (edited)

Premia dla wytrwałych:
Aisza oddana w wyjątkowe ,młode ręce. nowa Pani Aiszy to studentka , dziewczyna o wyjątkowej wrażliwości i delikatności.Na pewno psina będzie miała super mega extra.;)
I jestem przekonana,że nie potrzebne będzie nawet żadne czujne oko Wielkiej Siostry.Pani pierwsze co zrobiła to sprawdziła obróżkę i zobaczywszy plastikowe zapięcie powiedziała,że będzie musiała kupić solidne szeleczki:p

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/694/dsc08148sa.jpg/"][IMG]http://img694.imageshack.us/img694/6699/dsc08148sa.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/135/dsc08149s.jpg/"][IMG]http://img135.imageshack.us/img135/2130/dsc08149s.jpg[/IMG][/URL]
Wegielkówna:p, bardzo Ci oczywiście dziękuje, ale chyba nie chcesz,żeby mi sodówa uderzyła, bo kto będzie robił ogłoszenia? Ty:lol:, w tym swoim śnieżnobiałym aucie??:p
Dziewczyny dzięki za kibicowanie akcji.:loveu:

Edited by savahna
Posted

A ja wczoraj ryczałam, potem wino piłam toasty za Aiszunię i Jej Domek wznosząc:lol: Dziś to mi się już tylko micha cieszy idiotycznie...

Posted

[quote name='Incia']A ja wczoraj ryczałam, potem wino piłam toasty za Aiszunię i Jej Domek wznosząc:lol: Dziś to mi się już tylko micha cieszy idiotycznie...[/QUOTE]

Znowu piłaś i nie zaprosiłaś... Buuuu... Taka z Ciebie przyjaciółka :shake:

Posted

[quote name='Roszpunka']Znowu piłaś i nie zaprosiłaś... Buuuu... Taka z Ciebie przyjaciółka :shake:[/QUOTE]

Nie zaprosiłam, bo tylko na 2 kieliszki miałam. Dobra jestem przyjacióła, nie chciałam Ci przykrości robić:diabloti:

Posted

[quote name='Incia']A ja wczoraj ryczałam, potem wino piłam toasty za Aiszunię i Jej Domek wznosząc:lol: Dziś to mi się już tylko micha cieszy idiotycznie...[/QUOTE] A ja myślałam, że Incia tylko w Wieliczce pija alkohol.:crazyeye: