Jump to content
Dogomania

Uratowany od niechybnej śmierci, piekny brzydal... już w domu!!!

Recommended Posts

Posted

słodki nieprawdasz??...
jest u nas nie długo, a już przyzwyczaił się do naszych.:p jak wybiegają na ogródek rakietka i rugolf za nic nie dają się mu bawić w śniegu,a do tego przewalają się na niego i przygniatają...straszne!!
odkąd moja mama weszła na stronę DOGO w naszym domu zawsze były,są i będą jakieś szczeniaki nie mówiąc o duzyh psach..:multi:
czyli połowa mojego (naszego) marzenia spełniona.....

• Replies 523
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jayo_juniorka napisał(a):

czyli połowa mojego (naszego) marzenia spełniona.....

Przepraszam, że zapytam - to jakie jest CAŁE marzenie- jeżeli można wiedzieć :evil_lol:

Posted

jayo napisał(a):
Nie wqrzajcie mnie!!!!!!
Ona jeszcze konie chce ratowac i trzymac w naszym ogrodku ....:angryy:

Ciesz się, że nie chce na pensjonat wstawiać:lol: my przez taką niedoszłą puszkę mało z torbami nie poszliśmy... a w zasadzie poszliśmy:roll:

PS. Niedoszła puszka została w końcu słoniem sportowym, a z marchewek nowy pańcio mu oczka wycina:fadein:

Posted

ara napisał(a):
Ciesz się, że nie chce na pensjonat wstawiać:lol: my przez taką niedoszłą puszkę mało z torbami nie poszliśmy... a w zasadzie poszliśmy:roll:

PS. Niedoszła puszka została w końcu słoniem sportowym, a z marchewek nowy pańcio mu oczka wycina:fadein:

czy możesz rozwinąć myśl ?, czujemy się szczerze zaniepokojeni :D

Posted

jayo napisał(a):
Nie wqrzajcie mnie!!!!!!

Zawsze wiedzieliśmy że córeczki pomysłowe są :) A może zaproponujcie kuce ?? Hehehehe

Posted

gemsi napisał(a):
czy możesz rozwinąć myśl ?, czujemy się szczerze zaniepokojeni :D

A która część mojej wypowiezi Was zaniepokoiła?:lol:

Posted

jayo napisał(a):
Nie wqrzajcie mnie!!!!!!

Jaka Matka taka Córka, jaka nać taka marchew itd itp :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

ara napisał(a):

Ara, ten fragment nie brzmi dobrze..... wyobraznia plata figle jak probujemy zlozyc slonia sportowego z oczami z marchewek...

Beam - wypraszam sobie :eviltong: w jej wieku zaczynalam od mniejszych zwierzatek: mrowki, muszki, zabki i takie tam..

Posted

jayo napisał(a):

Beam - wypraszam sobie :eviltong: w jej wieku zaczynalam od mniejszych zwierzatek: mrowki, muszki, zabki i takie tam..

Ja też ale teraz młodziez szybciej dojrzewa :evil_lol:

Posted

jayo napisał(a):

To jak zaczynałaś tak skromnie i masz takie psie towarzystwo w domu, to aż strach pomyśleć co Twoja córka bedzie miała w domu gdy bedzie dorosła :evil_lol:

Posted

Maćka napisał(a):
To jak zaczynałaś tak skromnie i masz takie psie towarzystwo w domu, to aż strach pomyśleć co Twoja córka bedzie miała w domu gdy bedzie dorosła :evil_lol:

Słonia na marchewkowym polu i wieloryba w akwarium :lol:

Posted

jayo napisał(a):
Ara, ten fragment nie brzmi dobrze..... wyobraznia plata figle jak probujemy zlozyc slonia sportowego z oczami z marchewek...

Słoń sportowy chodzi aktualnie skoki (a miał zostać puszką ze względu na nogi:evil_lol: ), marchewki ma dokładnie płukane (zajmuje to 2 godziny), przed podaniem pańcio wycina wszelkiego rodzaju skazy ("oczka" faktycznie są w ziemniakach;) ) mogące popsuć wygląd dania8-)

Posted

ara napisał(a):
Słoń sportowy chodzi aktualnie skoki (a miał zostać puszką ze względu na nogi:evil_lol: ), marchewki ma dokładnie płukane (zajmuje to 2 godziny), przed podaniem pańcio wycina wszelkiego rodzaju skazy ("oczka" faktycznie są w ziemniakach;) ) mogące popsuć wygląd dania8-)

ara,
bo my jacys niekumaci mimo spozycia,
prosze o krotki slownik dla ponizszych fraz:
sloń sportowy
slon sportowy chodzi
slon sportowy chodzi skoki
puszki

reszte chyba kumam

:diabloti:

Posted

beam6 napisał(a):
Słonia na marchewkowym polu i wieloryba w akwarium :lol:

to ja jutro ja zapisze do Greenpeace zeby juz zaczela wybierac kandydata..:lol:
ale akwarium to juz sobie w swoim pokoju postawi..

Posted

jayo napisał(a):

ale akwarium to juz sobie w swoim pokoju postawi..

W takim razie ja się zgłaszam na ochotnika do wymiany wody akwarium jak zajdzie taka potrzeba - zaklepuję sobie drugą połowę trzeciej doby :evil_lol:

Posted

gemsi napisał(a):
ara,
bo my jacys niekumaci mimo spozycia,
prosze o krotki slownik dla ponizszych fraz:
sloń sportowy
slon sportowy chodzi
slon sportowy chodzi skoki
puszki

reszte chyba kumam

:diabloti:

Słoń sportowy-koń sportowy

Słoń sportowy chodzi-koń sportowy bierze udział w zawodach (też sportowych, chociaż i lisem już mu się zdarzyło być w stajni generalnie z ambicjami , też sportowymi:evil_lol: ) uffff

Słoń sportowy chodzi skoki-koń sportowy jest trenowany do skoków i startuje w tej dyscyplinie

Puszki-to co zostaje z koni rzeźnych:placz:

Posted

ara napisał(a):
Słoń sportowy-koń sportowy

Słoń sportowy chodzi-koń sportowy bierze udział w zawodach (też sportowych, chociaż i lisem już mu się zdarzyło być w stajni generalnie z ambicjami , też sportowymi:evil_lol: ) uffff

Słoń sportowy chodzi skoki-koń sportowy jest trenowany do skoków i startuje w tej dyscyplinie

Puszki-to co zostaje z koni rzeźnych:placz:

no i wszystko jasne :D

Posted

Lara napisał(a):
nie wiem nic... od wczoraj nawet nie otworzyli maila :-( zapracowani... zreszta z mojej winy niestety. Ale jak cos bede wiedziec to dzwonie o kazdej porze dnia i nocy. Niestety nic obiecac nie moge... :shake:

ok, czekamy na info :D