neverend Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Chyba Przemas pokochał już dawno...:cool3: Quote
DarkAngels Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 neverend napisał(a):Chyba Przemas pokochał już dawno...:cool3: To prawda. Jakbym mógł to Gałka by był już dawno u mnie. No ale niestety warunki i rodzice nie pozwalaja na 5 psa :( Quote
neverend Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Lidka...podrzucaj tak codziennie:eviltong::eviltong: po 2 razy - za siebie i za mnie...:eviltong::eviltong: Quote
lidka_park Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 cioteczko, a moje kto bedzie podrzucał ???? :cool3: No Gałeczko, hopaj na pierwsza !!!! Quote
neverend Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 raczej malutki....to on...:loveu: tylko takie imię....żeńskie Quote
neverend Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 no Gałek - pokazuj się - mężczyzno....:loveu::loveu: Quote
DarkAngels Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Wędruj na góre malutki. Na pierwszą stronę biegnij Gałeczko :Dog_run: Quote
Matusz Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Gałeczko szybko pokazuj się na samej górze !!!! Quote
neverend Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 ale się pozapominało o takim maluszku... Quote
Aga_Mazury Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Gałka zabieraliśmy dziś na spacer i zauwazyliśmy bardzo niepokojącą rzecz.. jak robi kopę...to strasznie go to boli...jęczy tak potwornie...(pisk, wycie pomieszane z jękiem...)... w tygodniu zostanie przebadany ...i może potrzebne będzie USG... i tu znowu kłaniamy się nisko i prosimy o drobne datki tym razem dla Gałki.. :modla: Quote
neverend Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Gałeczek cierpi, jak jego kumpel z klatki - Nero...Oni potrzebują sił by wydostać się z ciężkich chorób... Prosimy o wsparcie!!!:-( Quote
oktawia6 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Aga_Mazury napisał(a): Gałka zabieraliśmy dziś na spacer i zauwazyliśmy bardzo niepokojącą rzecz.. jak robi kopę...to strasznie go to boli...jęczy tak potwornie...(pisk, wycie pomieszane z jękiem...)... w tygodniu zostanie przebadany ...i może potrzebne będzie USG... i tu znowu kłaniamy się nisko i prosimy o drobne datki tym razem dla Gałki.. :modla: :shake: :placz: właśnie-biedak jest chory na 100%:shake: :roll: -może ma zaczopowany zatoki okołoodbytowe lub jakieś kamienie kałowe?:roll: Quote
neverend Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Była akurat pani stażystka i też ma jakieś podejrzenia w kierunku prostaty...:shake: Quote
Aga_Mazury Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Tylko pomyśleć ile psiaków może tak cierpi....o Gałeczce tez się dowiedzieliśmy bo wychodzi z nami na spacer i można było zauwazyć... ale mówię Wam ja bardzo się wystraszyłam...jak zaczął robić kopę i ten przeraźliwie cierpiący jęk... musi być wszystko dobrze... AsiaM dziękujemy :calus: Quote
Recommended Posts