Asia_M Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 neverend napisał(a):Buziaczek dla Gałki - Piszczałki... Hihi..wiesz Ciotka jak on piszczy na spacerze,żeby iść z nim dalej i ganiać, taki staruszek a ciosa po trawie jak kosa po zbożu...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciotka, przepiękna metafora :) Z matury z polaka szóstkę wróżę :lol: :lol: :lol: Bardzo się cieszę, że nasz Gałeczka taki żywotny i witalny jest! :):loveu: Quote
neverend Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Hihi zobaczymy.... No Gałek mnie rozbraja...taki mały a szybszy ode mnie...:evil_lol::evil_lol: Quote
DarkAngels Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Hej Gałka. Ty jeszcze tutaj? Miałem nadzieje, że już znalazł się ten jedyny człowiek:shake: . Człowiek, który Ci da ciepły domek i pełną miskę :) Kto pokocha Gałke? Ten cudowny psiak napewno się odwdzięczy miłościa i wiernością :loveu: Quote
Asia_M Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Wujaszku, Gałeczka jeszcze w schronie. Mam nadzieję, że niedługo Ktoś go pokocha. Quote
neverend Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 OOOOOOOOO.... widzę,że ciotka ma pełno bidek schroniskowych w banerku... BŁAGAM O POMOC DLA (JUŻ NIE) CIĘŻAREJ KARLI< WĄTEK NA OGÓLNYM OSTRÓDY albo w moim banerze Quote
neverend Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Och nie zajrzałam, nie zajrzałam i źle mi ztym,bo czasu brak.... Tamta sunia nie ma banerka....:(...jest w moim ogólnym jej link Quote
neverend Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Ha...Ciocia nie opuszcza swojego ulubieńca...:loveu::loveu: Quote
Asia_M Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 I nie opuszczę...:eviltong: Gałeczka musi znaleźć dom!!! Quote
neverend Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 :loveu::loveu:dzięki cioteczko - mówi Gałka:loveu::loveu: Quote
Asia_M Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Kocham Cię Gałeczko:loveu: - mówi ciocia :lol: Quote
Recommended Posts