Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malagos']Najśmieszniejsze, że ta pani ma nazawisko......No, takie też zwiazane z porą dnia :)[/QUOTE]
Hmm...przychodzi mi do głowy, Wieczorek albo Południowa :evil_lol:

• Replies 906
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']Nie, pudło :) i Ostatnia Wieczerza też nie :)[/QUOTE]
Qrka wodna, toż to ciężki orzech do zgryzienia :hmmmm:
Wąglikowa, myśl ja Cię proszę :eviltong:
Mi do głowy przychodzi jeszcze tylko : Rankowa, Podwieczorek, Popołudniowa, Rankiewicz, Wieczorkiewicz i dalej amba nic nie wiem chyba :evil_lol:

Posted (edited)

Śniadanko, Wieczór, Wieczernica, Nocka, Nocnik, Kolacyjna-Stacyjka, Obiadowa, Świt, Obiadokolacja, Drugie Śniadanie, Księżyc, Słońce, Zachód, Wschód, Przedpołudnie, Kac

Edited by wegielkowa
Posted

[quote name='Ziutka']Qrka wodna, toż to ciężki orzech do zgryzienia :hmmmm:
Wąglikowa, myśl ja Cię proszę :eviltong:
Mi do głowy przychodzi jeszcze tylko : Rankowa, Podwieczorek, Popołudniowa, Rankiewicz, Wieczorkiewicz i dalej [B]amba[/B] nic nie wiem chyba :evil_lol:[/QUOTE]
Amba też nie :)

Posted

Malagos, a widziałaś ten wątek ?
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/223702-Adoptuj%C4%99-psa?p=18716828#post18716828"]http://www.dogomania.pl/threads/223702-Adoptuj%C4%99-psa?p=18716828#post18716828[/URL]

Posted

[quote name='wegielkowa']Malagoskie Mazowszoki, kto najbliżej Otwocka jest? Potrzebna wizyta przedadopcyjna, bo erka ma wątpliwosci - domek dla naszej szczeniorki Marianki.[/QUOTE]
A PW dostała wąglikowa od Józefki ? :cool3:

Posted

[quote name='sleepingbyday']o czym wy tu gadacie, jak rany??? wieczorna stacyjka, obiadek??

o co kaman?[/QUOTE]
Eh, tu się nie da zrozumieć tych postów, albo baby za dużo wypiły, albo za mało......... SBD, zajrzyj na poprzednia stronę, to dowiesz sie, co to te obiadek czy południe :diabloti: :diabloti:

Posted

I baby nadal nie nie trafiły w to nazwisko...
Wąglikowo moja, kombinujemy coś dalej ?:cool3:
Czy już Ci pomysłów brak, tak jak Józefce ? :evil_lol:

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Co jak co, ale kołdrę trzeba mi [/SIZE][/FONT][FONT=&quot][FONT=Times New Roman][SIZE=2][SIZE=3]będzie odkupić - Nocka pod nasza nieobecnosć w domu codziennie wygryza po kawałku[/SIZE] :placz: :eviltong:[/SIZE][/FONT]
[/FONT]

Posted

[quote name='malagos'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Co jak co, ale kołdrę trzeba mi [/SIZE][/FONT][FONT=&quot][FONT=Times New Roman][SIZE=2][SIZE=3]będzie odkupić - Nocka pod nasza nieobecnosć w domu codziennie wygryza po kawałku[/SIZE] :placz: :eviltong:[/SIZE][/FONT]
[/FONT][/QUOTE]
To nadzwyczaj interesujący przypadek - może uznała, że jak na nią to kołdra jest za duża i cięzko pracuje żeby dopasować rozmiar.