agaga21 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 trzymaj się justynko :( kurcze, wściec się można. tyle nerwów, tyle bólu, podczas gdy zawsze powinno się dać kobiecie w ciąży jak najwięcej komfortu fizycznego i psychicznego... Quote
justysiek Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 dzieki dziewczyny, do jutra juz wytrzymam. a potem mam nadzieje dowiem sie czegos konkretnego... troche sie boje,:shake: Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Trzymam kciuki !!!!! napisz koniecznie czego sie dowiedziałaś .... Quote
:: FiGa :: Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Tez trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte :kciuki: Quote
Izabela124. Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Czekam na wieści po wizycie u lekarza Quote
justysiek Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 byłam - lekarz powiedział, że to zbyt wczesna ciąża by mógł cokolwiek powiedzieć:( boli mnie to mam leżeć i jeść leki te które mam plus doraźnie paracetamol...nic więcej mi nie pomoże, bo nic więcej nie da się zrobić w tak wczesnej ciąży. najgorsze, że mam leżeć:placz: zasugerował bym zrobiła badania prenatalne... mam czas do 12 tyg. i mam jeść lek od tarczycy bo dziecko może się urodzić z niedorozwojem:(:placz: przez te skaczące hormony... szczerze, to jestem tak wymęczona tym dniem, że mam dość. Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='justysiek']byłam - lekarz powiedział, że to zbyt wczesna ciąża by mógł cokolwiek powiedzieć:( boli mnie to mam leżeć i jeść leki te które mam plus doraźnie paracetamol...nic więcej mi nie pomoże, bo nic więcej nie da się zrobić w tak wczesnej ciąży. najgorsze, że mam leżeć:placz: zasugerował bym zrobiła badania prenatalne... mam czas do 12 tyg. i mam jeść lek od tarczycy bo dziecko może się urodzić z niedorozwojem:(:placz: przez te skaczące hormony... szczerze, to jestem tak wymęczona tym dniem, że mam dość.[/QUOTE] wreszcie sie odezwałaś .... a spytałas go czy te tabletki na tarczyce nie zaszkodzą dziecku ?? Quote
justysiek Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 [quote name='dOgLoV']wreszcie sie odezwałaś .... a spytałas go czy te tabletki na tarczyce nie zaszkodzą dziecku ??[/QUOTE] dopiero wróciłam... od rana. nikt nie da Ci takiej gwarancji:( ale jak nie dostanie hormonów to bedzie ze mną i z dzieckiem źle. Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='justysiek']dopiero wróciłam... od rana. nikt nie da Ci takiej gwarancji:( ale jak nie dostanie hormonów to bedzie ze mną i z dzieckiem źle.[/QUOTE] ehhhh :roll: czekanie jest najgorsze :roll: ale musisz to spokojnie przeczekać bo się wykonczysz :calus: Quote
justysiek Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 [quote name='dOgLoV']ehhhh :roll: czekanie jest najgorsze :roll: ale musisz to spokojnie przeczekać bo się wykonczysz :calus:[/QUOTE] łatwo się mówi:( gorzej wykonać. Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='justysiek']łatwo się mówi:( gorzej wykonać.[/QUOTE] wiem :roll: ale chyba zmotywuje sie i tez pojde do ginekologa bo czasami mnie jajniki bola ale pozniej przestają i sobie odpuszczam :shake: Quote
justysiek Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 [quote name='dOgLoV']wiem :roll: ale chyba zmotywuje sie i tez pojde do ginekologa bo czasami mnie jajniki bola ale pozniej przestają i sobie odpuszczam :shake:[/QUOTE] idz, ja tez załuje, ze wczesniej nie zrobilam sobie przegladu u gina. a hormony mi caly czas staly, bo ostatnie badania mialam z lipcu... a teraz tak sie podniosly:( Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='justysiek']idz, ja tez załuje, ze wczesniej nie zrobilam sobie przegladu u gina. a hormony mi caly czas staly, bo ostatnie badania mialam z lipcu... a teraz tak sie podniosly:([/QUOTE] poszła bym ale boje sie ze mi powie " ma pani guza " albo cos w tym stylu :crazyeye: kiedys tez sie tego bałam ale jak miałam tak silne zapalenie ze sikałamz krwia to poszłam i wtedy wszystko bylo oki , tylko dostałam jakies globulki i pozniej kontrola , lekkie malutkie zapalenie miałam wtedy i juz nie poszłam :shake: Quote
justysiek Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 [quote name='dOgLoV']poszła bym ale boje sie ze mi powie " ma pani guza " albo cos w tym stylu :crazyeye: kiedys tez sie tego bałam ale jak miałam tak silne zapalenie ze sikałamz krwia to poszłam i wtedy wszystko bylo oki , tylko dostałam jakies globulki i pozniej kontrola , lekkie malutkie zapalenie miałam wtedy i juz nie poszłam :shake:[/QUOTE] e tam odrazu guza... coś Ty. lepiej wcześniej iść niż potem "pluć sobie w brodę" :( ehhh Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='justysiek']e tam odrazu guza... coś Ty. lepiej wcześniej iść niż potem "pluć sobie w brodę" :( ehhh[/QUOTE] niby racja , ale nie mozesz siebie obwiniać za ta sytuację :calus: Quote
justysiek Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 [quote name='dOgLoV']niby racja , ale nie mozesz siebie obwiniać za ta sytuację :calus:[/QUOTE] moge, bo moglam sie lepiej przygotowac, bo wiedzialam jakie mam problemy. Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='justysiek']moge, bo moglam sie lepiej przygotowac, bo wiedzialam jakie mam problemy.[/QUOTE] Wiedziałas tylko o tarczycy nie wiedziałas o plynie w macicy itd :shake: Quote
justysiek Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 [quote name='dOgLoV']Wiedziałas tylko o tarczycy nie wiedziałas o plynie w macicy itd :shake:[/QUOTE] plyn jest od tej torbieli z jajnika. Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='justysiek']plyn jest od tej torbieli z jajnika.[/QUOTE] no tak ale o torbieli tez nic nie wiedziałaś :shake: Quote
bira Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Justyna trzymam kciuki za Ciebie i dzidziusia. Oby wszystko dobrze sie skonczylo. Quote
*Magda* Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Aga, szybko do gina :mad: Justyś, bież te leki, które Ci kazali. Na tarczycę też. W 12 tygodniu zrób te badania prenatalne i zobaczysz, że lekarz powie, że wszystko jest ok ;) Ja też się bałam przed badaniem prenatalnym, bo już dawno olałam swoją tarczycę i jej leczenie :roll::oops: A wszystko było dobrze ;) Wierzę, że u Ciebie też tak będzie :) Szkoda, że musisz cierpieć takie bóle :-( I nie zapomnij o kwasie foliowym ;) Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='magdabroy']Aga, szybko do gina :mad: [/QUOTE] z moim ginem nie podpisali umowy i teraz nie wiem gdzie isc :/ Quote
Recommended Posts