angineuuka Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Czekamy na jakieś informacje co u was :) Quote
justysiek Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 czuję się paskudnie i dlatego nawet nie ma siły tu zaglądać:( Quote
justysiek Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 byłam i nic nie wiem dalej, usg mam 15 pazdziernika i wtedy moze cos wiecej sie dowiem. Quote
*Magda* Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Miało być chyba listopada ;) Mam nadzieję, że z każdym dniem będziesz czuła się choć trochę lepiej :glaszcze: Quote
justysiek Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 tak listopada, juz wg nie mysle. jak na razie jest gorzej niz bylo, bo teraz jeszcze wymiotuje i mam mdlosci. blech:( Quote
bira Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Ło matko, jeszcze to Cię dopadło... współczuję... Quote
łamAga Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Wymioty i mdłości we czesnej fazie ciązy to normalny objaw ;) zagladaj chociaz raz na kiedys do swojego wątku ( nasze sobie już daruj ) i pisz nam jak u Ciebie ze zdrówkiem bo sie marwimy :calus: Quote
Ptysiak Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Dokładnie pisz chociaż "kropkę" bo jak się tak nie odzywasz to zawału można dostać... Buziaczki i trzymaj się Kochana :calus: Quote
justysiek Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 te objway mam bardziej od lekow na tarczyce niz od ciazy w nast tyg zrobie znow badania, zeby zobaczyc czy sie choc troche uspokoily... i zastanawiam sie nad tymi badaniami prenatalnymi... boje sie jak cholera brzuch mam jak skale, taki twrdy a Ci lekarze sobie to wszytsko bagatelizuja, bo w tak wczesnej ciazy i tak nic nie da sie stwierdzic... ehhh jestem cala w nerwach. Quote
Izabela124. Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Dziwne jest, że wszyscy lekarze to wszystko bagatelizują. Chociaż jeden powinien być normalny i zainteresować się Twoim stanem Quote
*Magda* Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Izabela124. napisał(a):Dziwne jest, że wszyscy lekarze to wszystko bagatelizują. Chociaż jeden powinien być normalny i zainteresować się Twoim stanem Dla lekarzy ciąża do końca I trymestru, to tylko zarodek :angryy: A dla nas matek, to już dziecko :loveu: I tu jest problem :roll: Quote
justysiek Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 hej, czuję się fatalnie, jest mi niedobrze po jakimkolwiek jedzeniu i dziś wymiotowałam samymi ślinami:( tak się umęczyłam, ale przynajmniej przez godz było ok i nie czułam się źle. brzuch mnie boli, czy siedzę, czy leżę czy chodzę, już jestem na maksa tym zmęczona, w nocy nie mogę spać. uwielbiałam spać na brzuchu teraz nie ma o tym mowy, nie mogę się też położyć na boku bo brzuch mnie okropnie boli... nie widać po mnie ciąży a mimo to mam tak obolały brzuch, że nie jestem w stanie wyleżeć:( nie wiem czy to normalne... jedynie co to spanie na plecach i nogi podkulone. Quote
łamAga Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 dziękuję Justyś za głosa ! ;) strasznie mi Ciebie żal :-( ale nie mogę Ci pomóc :-( i to jest najgorsze ehhhh Quote
agaga21 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 agnieszka32 też tak fatalnie przechodziła ciążę. mam nadzieję, że wkrótce się lepiej poczujesz, że to tylko takie trudne początki. Quote
justysiek Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 znów zwymiotowalam tym razem już całe śniadanie i obiad...:( ręce mi się trzęsą a nie da mi nic zjeść bo zaraz mnie muli i do lazienki. najgorszy ten brzuch... byłam dziś trochę z Cezarem bez smyczy, pobiegał trochę po polach, ale był szczęśliwy, ale byliśmy tylko z 30 min bo więcej nie dałam rady, a on jakby rozumiał, odwracał się za mną i patrzył. w poniedzialek zaczyna się 8 tydz... dopiero Aga nie ma za co. dzieki za slowa otuchy. Quote
Recommended Posts