Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wymioty i mdłości we czesnej fazie ciązy to normalny objaw ;)

zagladaj chociaz raz na kiedys do swojego wątku ( nasze sobie już daruj ) i pisz nam jak u Ciebie ze zdrówkiem bo sie marwimy :calus:

Posted

te objway mam bardziej od lekow na tarczyce niz od ciazy
w nast tyg zrobie znow badania, zeby zobaczyc czy sie choc troche uspokoily...
i zastanawiam sie nad tymi badaniami prenatalnymi... boje sie jak cholera
brzuch mam jak skale, taki twrdy a Ci lekarze sobie to wszytsko bagatelizuja, bo w tak wczesnej ciazy i tak nic nie da sie stwierdzic... ehhh jestem cala w nerwach.

Posted

Izabela124. napisał(a):
Dziwne jest, że wszyscy lekarze to wszystko bagatelizują. Chociaż jeden powinien być normalny i zainteresować się Twoim stanem

Dla lekarzy ciąża do końca I trymestru, to tylko zarodek :angryy: A dla nas matek, to już dziecko :loveu: I tu jest problem :roll:

Posted

hej,

czuję się fatalnie, jest mi niedobrze po jakimkolwiek jedzeniu i dziś wymiotowałam samymi ślinami:( tak się umęczyłam, ale przynajmniej przez godz było ok i nie czułam się źle.
brzuch mnie boli, czy siedzę, czy leżę czy chodzę, już jestem na maksa tym zmęczona, w nocy nie mogę spać.
uwielbiałam spać na brzuchu teraz nie ma o tym mowy, nie mogę się też położyć na boku bo brzuch mnie okropnie boli... nie widać po mnie ciąży a mimo to mam tak obolały brzuch, że nie jestem w stanie wyleżeć:( nie wiem czy to normalne... jedynie co to spanie na plecach i nogi podkulone.

Posted

znów zwymiotowalam tym razem już całe śniadanie i obiad...:( ręce mi się trzęsą a nie da mi nic zjeść bo zaraz mnie muli i do lazienki.
najgorszy ten brzuch...
byłam dziś trochę z Cezarem bez smyczy, pobiegał trochę po polach, ale był szczęśliwy, ale byliśmy tylko z 30 min bo więcej nie dałam rady, a on jakby rozumiał, odwracał się za mną i patrzył.
w poniedzialek zaczyna się 8 tydz... dopiero

Aga nie ma za co.
dzieki za slowa otuchy.