Ptysiak Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='magdabroy']A żona dla Theodorka :mad:[/QUOTE] mi przyniesie córkę :diabloti::loveu: Quote
*Magda* Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='Ptysiak']mi przyniesie córkę :diabloti::loveu:[/QUOTE] A jak nie? :( Quote
łamAga Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 ok no to najpierw parka chłopców a później parka dziewczynek :eviltong: Quote
Ptysiak Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='magdabroy']A jak nie? :([/QUOTE] Muszę poczytać jak i gdzie żeby córka była :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='Ptysiak']Muszę poczytać jak i gdzie żeby córka była :evil_lol:[/QUOTE] na pewno nie na psim legowisku :eviltong: Quote
Ptysiak Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='dOgLoV']na pewno nie na psim legowisku :eviltong:[/QUOTE] haha :eviltong::evil_lol: Quote
agaga21 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='Ptysiak']Muszę poczytać jak i gdzie żeby córka była :evil_lol:[/QUOTE] żeby była córka to się trzeba z chłopem porządnie pokłócić a potem pogodzić wspólnie...u nas tak się sprawdziło:eviltong: Quote
*Magda* Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='dOgLoV']ok no to najpierw parka chłopców a później parka dziewczynek :eviltong:[/QUOTE] Szalejesz ;) Quote
Ptysiak Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='agaga21']żeby była córka to się trzeba z chłopem porządnie pokłócić a potem pogodzić wspólnie...u nas tak się sprawdziło:eviltong:[/QUOTE] Muszę przetestować :evil_lol: Quote
agaga21 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='Ptysiak']Muszę przetestować :evil_lol:[/QUOTE] tylko wiesz, kłótnia taka, żeby iskry szły. co ja mówię? pioruny! a potem na zgodę tak samo...:diabloti: Quote
Ptysiak Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='agaga21']tylko wiesz, kłótnia taka, żeby iskry szły. co ja mówię? pioruny! a potem na zgodę tak samo...:diabloti:[/QUOTE] No to będzie burza z piorunami i gradobiciem :diabloti: Quote
justysiek Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 jakie tu dyskusje:evil_lol: dobrze, że Cezar tego nie czyta, bo by się obraził, że nie on na 1 miejscu:diabloti: wróciłam od rodziców, już się wykąpałam i leże. bardzo boli mnie brzuch dołem, czasem aż mnie zatyka, jutro idę do lekarza - muszę prywatnie bo się na kasę za 100 lat dostanę:( Cezar właśnie leży na łóżku na przeciw mnie i patrzy się na mnie dziwnym wzrokiem:evil_lol: aż w szoku jestem bo on nigdy nie lubił w domu być na noc, a od tygodnia chce spać i śpi z mojej strony na chodniku. Quote
agaga21 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 justyna, jak masz nospę to weź. będzie dobrze... Quote
Ptysiak Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 No to przekonałaś Cezara do spania w domu dzięki ciąży ;) Na pewno będzie okej Justyś :) Musi być i już :* Z no-spa to dobry pomysł. Quote
justysiek Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 nie mam nospy, bo zazwyczaj nie jadam takich tabletek podczas okresu. ale zakupię jutro w aptece. no brzuch mnie boli jakby miał mi się zacząć okres i tak jakby mi było pusto w żołądku, choć nie mam wg apetytu, jem coś, ale zaraz mnie muli. Cezar jakoś sam wybrał dom, ale trochę nieładnie pachnie, nie chce go kapac, a może kupię mu taki suchy szampon? używałyście? Quote
angineuuka Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Suchego szamponu nie używałam, ale spróbować chyba można :) Quote
Ptysiak Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Idź do lekarza, niech Cię przebada. Ale pewnie i tak wszystko jest dobrze :) Nie używałam suchego szamponu i nie wiem czy dobry i skuteczny. Mama kiedyś kupiła Kolce ale raz tym robiła i nie była zadowolona. Ja czasami pryskam Ptyśka sprayem VetriDerm, który kupiłam jak miał problem z łupieżem a potem wyczesuje. Ładnie to pachnie i niefajny zapach znika :evil_lol: Quote
justysiek Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 [quote name='Ptysiak']Idź do lekarza, niech Cię przebada. Ale pewnie i tak wszystko jest dobrze :) Nie używałam suchego szamponu i nie wiem czy dobry i skuteczny. Mama kiedyś kupiła Kolce ale raz tym robiła i nie była zadowolona. Ja czasami pryskam Ptyśka sprayem VetriDerm, który kupiłam jak miał problem z łupieżem a potem wyczesuje. Ładnie to pachnie i niefajny zapach znika :evil_lol:[/QUOTE] acha, spróbuję, nie chce go kapać bo juz zimno a może mu się odwidzi spanie w domu i nie chce zeby sie przeziębił, bo poranki i noce zimne a i dnie nie rewelacja. no pójdę do lekarza i jutro powinnam wiedzieć coś więcej. Quote
angineuuka Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 wiesz co, myślę że można by go wykąpać jednak gdzieś koło 18, a potem go do samego rana nie wypuszczać z domu. nawet jeśli bęzie chciał spać na dworze. ale to od ciebie zależy :D czekamy na wyniki od lekarza :) Quote
kalyna Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [SIZE=5][B]GRATULUJEMY [/B][/SIZE]:loveu::loveu::loveu: [quote name=':: FiGa ::'][B]Ja was tylko po cichutku podczytuje[/B], ale jak dzis przyczytalam o stanie blogoslawionym to nie moglam juz dluzej.... serdeczne gratulacje!!!! :loveu:[/QUOTE] przepadłaś z tymi Owczarami :lol: [URL]http://img96.imageshack.us/img96/4772/zdjcie229s.jpg[/URL] piękna obróżka.. :loveu: [quote name='magdabroy']...że z takiego jednego małego plemniczka i Twojego jajeczka tworzy się człowieczek :loveu:....[/QUOTE] taaaa na dogo można dowiedzieć się wszystkiego.. nawet znajdzie się odpowiedź na pytanie: skąd się biorą dzieci :roflt::roflt::roflt: kurczę to Magda już ma, u Jystysia w drodze.. Aga z Izą planują.. :mdleje: jakaś plaga wśród Owczarkarzy panuje czy co :hmmmm: :hmmmm: i trzymamy :kciuki: oby wsio było supcio :) Quote
justysiek Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 no dam znać jak już będę po, myślę, że wieczorem... wolałabym go nie kąpać, ale jak nie będzie wyjścia to tak zrobię, bo on czasem wytrzyma do rana a jak mu gorąco to wychodzi w nocy, nie chce, żeby się przeziębił. kalyna - dzieki za gratulacje, ja sama nadal nie wierze, boje sie strasznie bo mam takie kijowe zdrowie... ale zobaczymy co lekarz powie. Quote
*Magda* Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Jak Cię mdli, to zanim rano wstaniesz z łóżka zjedz sucharka/herbatnika, jeszcze na leżąco ;) A po kilku minutach wstań ;) Ponoć to pomaga :) Ja nie próbowałam, bo mnie mdliło może ze 2 razy w ciągu ciąży :) Quote
Kaaasia Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Moja koleżanka stosowała na swojej seterce suchy szampon w piance i dobrze działał :smile: Quote
Recommended Posts