Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ptysiak']Muszę poczytać jak i gdzie żeby córka była :evil_lol:[/QUOTE]

żeby była córka to się trzeba z chłopem porządnie pokłócić a potem pogodzić wspólnie...u nas tak się sprawdziło:eviltong:

Posted

[quote name='agaga21']żeby była córka to się trzeba z chłopem porządnie pokłócić a potem pogodzić wspólnie...u nas tak się sprawdziło:eviltong:[/QUOTE]
Muszę przetestować :evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']tylko wiesz, kłótnia taka, żeby iskry szły. co ja mówię? pioruny! a potem na zgodę tak samo...:diabloti:[/QUOTE]
No to będzie burza z piorunami i gradobiciem :diabloti:

Posted

jakie tu dyskusje:evil_lol: dobrze, że Cezar tego nie czyta, bo by się obraził, że nie on na 1 miejscu:diabloti:

wróciłam od rodziców, już się wykąpałam i leże.
bardzo boli mnie brzuch dołem, czasem aż mnie zatyka, jutro idę do lekarza - muszę prywatnie bo się na kasę za 100 lat dostanę:(

Cezar właśnie leży na łóżku na przeciw mnie i patrzy się na mnie dziwnym wzrokiem:evil_lol: aż w szoku jestem bo on nigdy nie lubił w domu być na noc, a od tygodnia chce spać i śpi z mojej strony na chodniku.

Posted

nie mam nospy, bo zazwyczaj nie jadam takich tabletek podczas okresu.
ale zakupię jutro w aptece.
no brzuch mnie boli jakby miał mi się zacząć okres i tak jakby mi było pusto w żołądku, choć nie mam wg apetytu, jem coś, ale zaraz mnie muli.

Cezar jakoś sam wybrał dom, ale trochę nieładnie pachnie, nie chce go kapac, a może kupię mu taki suchy szampon? używałyście?

Posted

Idź do lekarza, niech Cię przebada. Ale pewnie i tak wszystko jest dobrze :)

Nie używałam suchego szamponu i nie wiem czy dobry i skuteczny.
Mama kiedyś kupiła Kolce ale raz tym robiła i nie była zadowolona.

Ja czasami pryskam Ptyśka sprayem VetriDerm, który kupiłam jak miał problem z łupieżem a potem wyczesuje. Ładnie to pachnie i niefajny zapach znika :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Idź do lekarza, niech Cię przebada. Ale pewnie i tak wszystko jest dobrze :)

Nie używałam suchego szamponu i nie wiem czy dobry i skuteczny.
Mama kiedyś kupiła Kolce ale raz tym robiła i nie była zadowolona.

Ja czasami pryskam Ptyśka sprayem VetriDerm, który kupiłam jak miał problem z łupieżem a potem wyczesuje. Ładnie to pachnie i niefajny zapach znika :evil_lol:[/QUOTE]

acha, spróbuję, nie chce go kapać bo juz zimno a może mu się odwidzi spanie w domu i nie chce zeby sie przeziębił, bo poranki i noce zimne a i dnie nie rewelacja.

no pójdę do lekarza i jutro powinnam wiedzieć coś więcej.

Posted

wiesz co, myślę że można by go wykąpać jednak gdzieś koło 18, a potem go do samego rana nie wypuszczać z domu.
nawet jeśli bęzie chciał spać na dworze. ale to od ciebie zależy :D

czekamy na wyniki od lekarza :)

Posted

[SIZE=5][B]GRATULUJEMY [/B][/SIZE]:loveu::loveu::loveu:

[quote name=':: FiGa ::'][B]Ja was tylko po cichutku podczytuje[/B], ale jak dzis przyczytalam o stanie blogoslawionym to nie moglam juz dluzej.... serdeczne gratulacje!!!! :loveu:[/QUOTE]

przepadłaś z tymi Owczarami :lol:

[URL]http://img96.imageshack.us/img96/4772/zdjcie229s.jpg[/URL] piękna obróżka.. :loveu:

[quote name='magdabroy']...że z takiego jednego małego plemniczka i Twojego jajeczka tworzy się człowieczek :loveu:....[/QUOTE]
taaaa na dogo można dowiedzieć się wszystkiego.. nawet znajdzie się odpowiedź na pytanie: skąd się biorą dzieci :roflt::roflt::roflt:

kurczę to Magda już ma, u Jystysia w drodze.. Aga z Izą planują.. :mdleje: jakaś plaga wśród Owczarkarzy panuje czy co :hmmmm: :hmmmm:

i trzymamy :kciuki: oby wsio było supcio :)

Posted

no dam znać jak już będę po, myślę, że wieczorem...
wolałabym go nie kąpać, ale jak nie będzie wyjścia to tak zrobię, bo on czasem wytrzyma do rana a jak mu gorąco to wychodzi w nocy, nie chce, żeby się przeziębił.

kalyna - dzieki za gratulacje, ja sama nadal nie wierze, boje sie strasznie bo mam takie kijowe zdrowie... ale zobaczymy co lekarz powie.

Posted

Jak Cię mdli, to zanim rano wstaniesz z łóżka zjedz sucharka/herbatnika, jeszcze na leżąco ;) A po kilku minutach wstań ;) Ponoć to pomaga :) Ja nie próbowałam, bo mnie mdliło może ze 2 razy w ciągu ciąży :)