Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie ma mnie tu dużo, bo mam za mało doby na wszystko, dziś byłam szczepić maluchy.
jutro jadę rano po wynik RMI a potem na komisję do ZUS.
wieści będą wieczorem jak wrócę.
trzymajcie kciuki.

Posted

[quote name='justysiek']nie ma mnie tu dużo, bo mam za mało doby na wszystko, dziś byłam szczepić maluchy.
jutro jadę rano po wynik RMI a potem na komisję do ZUS.
wieści będą wieczorem jak wrócę.
trzymajcie kciuki.[/QUOTE]

trzymam...............

Posted

jestem.
z komisji wynik przyjdzie mi pocztą, więc nie wiem nic.

a co do wyniku, to tak po krótce: mam przepuklinę uciskającą na worek oponowy, poprzesuwane kręgi i liczne guzki w odcinku piersiowym.
z lekarzem jeszcze się nie kontaktowałam, bo jest na urlopie, będę w nast. tygodniu.

Posted

[quote name='justysiek']jestem.
z komisji wynik przyjdzie mi pocztą, więc nie wiem nic.

a co do wyniku, to tak po krótce: mam przepuklinę uciskającą na worek oponowy, poprzesuwane kręgi i liczne guzki w odcinku piersiowym.
z lekarzem jeszcze się nie kontaktowałam, bo jest na urlopie, będę w nast. tygodniu.[/QUOTE]

z opisu wygląda mało ciekawie ale mam nadzieje ze to da sie zaleczyc zeby Cie nie bolało ;)

Posted

dziś byłam na spacerku z cezarem w lesie a potem nad rzeką, byliśmy 2 godz.

dziewczyny z tego co czytałam to ta przepuklina kwalifikuje sie pod operacje:( ale nic nie wiem na pewno.
kręgosłup boli jak cholera.

Posted

[quote name='Kaaasia']Dużo zdrówka :calus:
Mój tata miał przepuklinę i nie zdecydował się na operację- raz było lepiej raz gorzej.[/QUOTE]

dzieki Kasiu:)

ja się też raczej nie zdecyduje.

Posted

żyję z wariatem:evil_lol:
[URL=http://img15.imageshack.us/my.php?image=file11713nhimfmnipxeomhjrrrm.mp4][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/111/file11713nhimfmnipxeomhjrrrm.mp4.frm.jpg[/IMG][/URL]