Alicja Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 :glaszcze: życie pełne jest zaskakujących nas wydarzeń i tych dobrych i tych złych Wiem , ze tutaj ważne sprawy ale jak już was tak dużo , to zagłosujcie proszę na Białą Podlaską w ankiecie dogo http://www.dogomania.pl/forum/threads/232080-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesie%C5%84!/page6#post19664391 Quote
Ptysiak Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Na prawdę żałuję, że nie mieszkam bliżej :( Tak ciężko jest na odległość Kogoś wspierać... a tak bardzo bym chciała by u Ciebie było wszystko okej... :( Quote
justysiek Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 [quote name='Alicja']:glaszcze: życie pełne jest zaskakujących nas wydarzeń i tych dobrych i tych złych Wiem , ze tutaj ważne sprawy ale jak już was tak dużo , to zagłosujcie proszę na Białą Podlaską w ankiecie dogo http://www.dogomania.pl/forum/threads/232080-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesień!/page6#post19664391 dzieki Ala. no zaglosuje zaraz. Quote
justysiek Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Ptysiak napisał(a):Na prawdę żałuję, że nie mieszkam bliżej :( Tak ciężko jest na odległość Kogoś wspierać... a tak bardzo bym chciała by u Ciebie było wszystko okej... :( i tak dużo mnie wspierasz, sms-ami i Ci ogromnie dziękuję za to!:) Quote
Ptysiak Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 justysiek napisał(a):i tak dużo mnie wspierasz, sms-ami i Ci ogromnie dziękuję za to!:) To tylko sms-ki... to nie to samo co móc pogadać, napić się kawki lub iść na spacerek :( No ale inaczej nie mam jak... Quote
justysiek Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Ptysiak napisał(a):To tylko sms-ki... to nie to samo co móc pogadać, napić się kawki lub iść na spacerek :( No ale inaczej nie mam jak... wiem, ale to i tak dużo:) no ta kawka i spacerki to by było coś:)! Quote
Ptysiak Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 justysiek napisał(a):wiem, ale to i tak dużo:) no ta kawka i spacerki to by było coś:)! Też by mi się taka kawka i spacerek przydał... Quote
justysiek Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Ptysiak napisał(a):Też by mi się taka kawka i spacerek przydał... noooooooooo:) my sami spacerujemy zazwyczaj:( Quote
Ptysiak Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 justysiek napisał(a):noooooooooo:) my sami spacerujemy zazwyczaj:( My też bardzo często sami :( Sebek rzadko da się namówić bo jest leniwy i woli w kuchni coś ugotować niż pospacerować :shake: Jedynie co to Koleżanki i kilka Osób tak w okolicy jak przypadkowo się spotkamy. Quote
justysiek Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Ptysiak napisał(a):My też bardzo często sami :( Sebek rzadko da się namówić bo jest leniwy i woli w kuchni coś ugotować niż pospacerować :shake: Jedynie co to Koleżanki i kilka Osób tak w okolicy jak przypadkowo się spotkamy. u nas Sebek w pracy a tu nikt inny z psem nie spaceruje, tylko ja:( Quote
Kaaasia Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Trzymaj się Justysia :calus: Teraz też często sacerujemy sami, a czasami z jakąś suczką. Jak ja tęsknię za czasami jak Oli był normalny :diabloti: i na spacerku biegało razem z 10-12psów. Quote
justysiek Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Kaaasia napisał(a):Trzymaj się Justysia :calus: Teraz też często sacerujemy sami, a czasami z jakąś suczką. Jak ja tęsknię za czasami jak Oli był normalny :diabloti: i na spacerku biegało razem z 10-12psów. dzięki:) no ja mam nadzieje, ze moj Cezar taki zostanie grzeczny:) Quote
Ptysiak Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 justysiek napisał(a):u nas Sebek w pracy a tu nikt inny z psem nie spaceruje, tylko ja:( No tak... :/ Dziwni sa niektórzy ludzie mieszkający na wsiach... Quote
Kaaasia Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 justysiek napisał(a):dzięki:) no ja mam nadzieje, ze moj Cezar taki zostanie grzeczny:) Niech zostanie bo wtedy sama przyjemność ze spacerów :smile: Ptysiak napisał(a):No tak... :/ Dziwni sa niektórzy ludzie mieszkający na wsiach... Na przykładzie wsi gdzie mamy działkę (i niestety części mojej rodziny) mnie już nic nie zdziwi :shake: Quote
Ptysiak Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Pomijając wszystko to czasami żałuję, że nie mieszkam na wsi. Ludzi mam gdzieś skoro krzywo patrzą. To ich problem nie mój :) Ale sam urok tego spokoju, ciszy i przestrzeni.... Quote
Kaaasia Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 To tak jak ja. Kiedyś wyjazd na wieś traktowałam jak karę a teraz tam się relaksuję :smile: A w mieście gupich ludzi też nie brakuje ;) Quote
Ptysiak Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [quote name='Kaaasia']To tak jak ja. Kiedyś wyjazd na wieś traktowałam jak karę a teraz tam się relaksuję :smile: A w mieście gupich ludzi też nie brakuje ;) Dokładnie :) Nieraz jest Ich aż nadmiar ;) Quote
Kaaasia Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [quote name='Ptysiak']Dokładnie :) Nieraz jest Ich aż nadmiar ;) Dlaczego większość z nich mieszka u mnie na osiedlu :hmmmm: :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Dzień dobry Justynko :) Kaaasia napisał(a):Dlaczego większość z nich mieszka u mnie na osiedlu :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
justysiek Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 cześć Iza. Cezar dziś pobił samego siebie, pogryzł folię w oczku, trzy mega dziury!!!! jestem wściekła na niego!!! Quote
justysiek Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Kaaasia napisał(a):Cześć :smile: Może mu się nudziło? ja mu dam nudziło!!! ma tyle innych rzeczy do zabawy, przegiął na maksa!!! Quote
Ptysiak Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Chyba bardzo Cie wkurzył... :roll: Mnie wczoraj Ptyś rozbił lampkę plazmową :/ Szkoda troszkę bo ja lubiłam ale trudno... Quote
justysiek Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Kaaasia napisał(a):Nie zrozumiesz psiego umysłu ;) ja to on zrozumie jak w kojcu za karę posiedzi... jestem na prawdę wściekła bo tyle to oczko kosztowało pracy i kasy:( Quote
Recommended Posts