phase Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Jesteś w ciąży, ale figurę masz naprawdę ładną. :) Quote
justysiek Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='phase']Jesteś w ciąży, ale figurę masz naprawdę ładną. :)[/QUOTE] dzieki za pocieszenie:):evil_lol::loveu: Quote
bira Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='magdabroy']Tak przeczytałam potem swój post i myślę, że mógł zostać źle zrozumiany ;) Nie miałam na myśli, że 7kg to dużo :shake: Zdziwiłam się, że według lekarza to dużo ;) Bo co to jest tak naprawdę 7kg, skoro to jest waga dziecka, łożyska, wód płodowych itp. ;)[/QUOTE] Ją Cię dobrze zrozumiałam :-) Też się zdziwiłam, że lekarze powiedzieli, że to dużo... Tym bardziej, że Justyna super wygląda :-) Quote
justysiek Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 hej dziewczyny:) Madzia ja też Cię dobrze zrozumiałam, jak czytałam w tych różnych poradnikach to tak do 12 kg jest ok, moja mama ze mną przytyła 35 kg a teraz waży 60kg więc jak się chce to się schudnie:) ja się martwię, żeby Kuba był zdrowy i żebym ja się ogarnęła z takim maleństwem:) Quote
*Magda* Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='justysiek'] Madzia ja też Cię dobrze zrozumiałam, jak czytałam w tych różnych poradnikach to tak do 12 kg jest ok, moja mama ze mną przytyła 35 kg a teraz waży 60kg więc jak się chce to się schudnie:) ja się martwię, żeby Kuba był zdrowy i żebym ja się ogarnęła z takim maleństwem:)[/QUOTE] Mam koleżankę, która w ciąży też przytyła coś ponad 35kg. Dobiła do 100kg po koniec ciąży :crazyeye: A teraz jest taka chuda, że nie wiem czy waży z 65kg ;) A Kubuś będzie zdrowy ;) Nie ma innej opcji :) Quote
justysiek Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='magdabroy']Mam koleżankę, która w ciąży też przytyła coś ponad 35kg. Dobiła do 100kg po koniec ciąży :crazyeye: A teraz jest taka chuda, że nie wiem czy waży z 65kg ;) A Kubuś będzie zdrowy ;) Nie ma innej opcji :)[/QUOTE] nawet nie wiesz jak bym chciała byc pewna, że jest zdrowy i że będzie ok. już znów myślę o tym i śni mi się co noc poród... Quote
*Magda* Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='justysiek']nawet nie wiesz jak bym chciała byc pewna, że jest zdrowy i że będzie ok. już znów myślę o tym i śni mi się co noc poród...[/QUOTE] Chyba nie ma takiej matki, która nie myśli czy dziecko będzie zdrowy, czy donosi się ciążę, itp. ;) Ale już bliżej niż dalej :) Quote
justysiek Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='magdabroy']Chyba nie ma takiej matki, która nie myśli czy dziecko będzie zdrowy, czy donosi się ciążę, itp. ;) Ale już bliżej niż dalej :)[/QUOTE] no dokładnie 3 msc dziś do pełnego terminu:) Quote
bira Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Szybko leci :-) Justyna nie zamawiaj się.. Będzie dobrze :-) Quote
justysiek Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 no leci od dzis zaczyna sie 7 msc:) Quote
justysiek Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='Angi']się nie obejrzysz, a będziesz rodzić :D[/QUOTE] no mam tego świadomość:) choć wolałabym, żeby to już było za mną. Quote
łamAga Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 dzień dobry ;) 3 miesiące szybciutko zlecą ;) Quote
justysiek Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='dOgLoV']dzień dobry ;) 3 miesiące szybciutko zlecą ;)[/QUOTE] no zlecą, po świętach zaczynam się powoli przygotowywać, pakować torby, prać i prasować ciuszki - mam już 3 pudła:) Quote
justysiek Posted March 19, 2013 Author Posted March 19, 2013 [quote name='bira']3 pudła? To będziesz miała co robić ;-)[/QUOTE] no tyle już się uskładało:) no po świętach wezmę się za pranie bo teraz pogoda do d.... Quote
justysiek Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 cześć przez ostatnie dni nie najlepiej się czuje, kręgosłup daje mi dość mocno w kość, do tego miałam zapalenie ukł moczowego i czułam się paskudnie, po lekach już lepiej, coraz mi ciężej chodzić bo ból wchodzi mi w obie pachwiny, chcialabym już być po na prawde. Quote
agaga21 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='justysiek']Kuba waży już ponad 800 g a ja coś ok 7 kg więcej, lekarz powiedział mi na ostatniej wizycie, że dużo przytyłam, ale mi jak na razie wszystko poszło w brzuch i cycki, myślę, że moje cycki ważą ze 2-2,5 kg bo urosły mi z 3 rozmiary.[/QUOTE] kurcze, przegapiłam posta o tym, że będzie synuś (gratuluję :) ) ale w zasadzie nie miałam neta dłuższy czas. wyglądasz szczuplutko. myślę, że lekarz się czepiał, bo tak porządnie to zaczyna się tyć w 2-3 ostatnich miesiącach(to tak na pocieszenie ;) ) ale jak tak patrzę na twoje zdjęcie, to myślę, że zaraz po porodzie szybko dojdziesz do swojej wagi. sprawiasz wrażenie szczupłej z natury. ja się zawsze muszę pilnować i dopiero niedawno doszłam do wagi sprzed ciąży a że i tak nie była to moja wymarzona waga, to staram się jeszcze zrzucić parę kilo. trzymam kciuki za was:loveu: Quote
łamAga Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 hejka ;) zdrówka życzymy i mniej dolegliwości ;) Quote
Recommended Posts