łamAga Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Hejka ;) [quote name='magdabroy']Justyś, jak po badaniach??[/QUOTE] dołączam się do pytania ;) Quote
justysiek Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 dzieki, ze jestescie:) badania jutro dopiero, bo nie moge jesc lekow, dzis mi wypisala skierowanie, zebym nie musiala placic. czuje sie w sumie tak samo, znow wracaja bole brzucha... przez te leki troche nacichlo... a teraz znow wraca, boli mnie brzuch i jajniki, one to strasznie, jakbym miala dostac okres:( czasem az musze kucnac i od dzis robi mi sie slabo, najpierw goraco a potem slabo jak bym nie siadla to leze... wyniki beda albo jutro albo w srode rano to dam znac. bira - te czopki mi wypisal, ale na mnie nie dzialaja, a nie chcem sie ju szprycowac innymi lekami, bo i tak ich mase jem. Quote
*Magda* Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 No to czekam nadal ;) Trzymaj się :glaszcze: Quote
łamAga Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Te słabości mogą być też wynikiem nerwów ale nie koniecznie .... Quote
Guest wolfheart Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 no to, bardzo mocno zaciskam kciuki ,za jutrzejsze badania:thumbs: czasami tak jest,że właśnie od nerwów aż słabo się robi... Quote
łamAga Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='marta.k9080']no to, bardzo mocno zaciskam kciuki ,za jutrzejsze badania:thumbs: czasami tak jest,że właśnie od nerwów aż słabo się robi...[/QUOTE] Ja kiedyś tak miewałam że oblewał mnie gorący pot po czym robiło mi się mega slabo że musiałam szybko coś zjeść w dużej ilości bo inaczej bym padła :roll: Quote
justysiek Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 mi najczęściej robi się słabo jak stoję więcej, np w kolejce, wtedy robi mi się gorąco i padłabym. Quote
łamAga Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='justysiek']mi najczęściej robi się słabo jak stoję więcej, np w kolejce, wtedy robi mi się gorąco i padłabym.[/QUOTE] To pewnie wina przemęczenia .... Quote
Guest wolfheart Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 swego czasu ,jakieś 7lat temu,przeżywałam bardzo silny stres,ogólnie nerwica mnie dopadła...moje ciało zareagowało dusznościami,uderzeniami gorąca na przemian z zimnym potem, do tego zawroty głowy,ileż to razy byłam pewna że zemdleję..:shake: Quote
łamAga Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='marta.k9080']swego czasu ,jakieś 7lat temu,przeżywałam bardzo silny stres,ogólnie nerwica mnie dopadła...moje ciało zareagowało dusznościami,uderzeniami gorąca na przemian z zimnym potem, do tego zawroty głowy,ileż to razy byłam pewna że zemdleję..:shake:[/QUOTE] Witaj w klubie ;) ile razy wychodzilam z kolejki bo mnie poty oblewaly i podłoga mi wirowała to nie zliczę , a ile razy budziłam sie w nocy tak mokra ze musiałam od razu isc pod prysznic a piżame mogłam wykręcać :roll: teraz podomnie mam tylko przed okresem , np dzisiaj rano w domu było zimno bo Sebastianowi sie juz wieczorem w piecu nie chciało palić a ja obudziłam się mokrutka :shake: Quote
justysiek Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 tarczyca jak na razie sie w miare ustabilizowala anemia dalej jest... wiec wyniki nie najgorsze. mam od wczoraj straszne bole glowy, wsciec sie idzie, nie mam pojecia od czego. poza tym pozostale dolegliwosci bez zmian. dzieki ze zagladacie. Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 hejka ;) czekam z nadzieją że któregoś dnia przeczytam że juz nic Ci nie dokucza .... :calus: Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 [quote name='dOgLoV'] czekam z nadzieją że któregoś dnia przeczytam że juz nic Ci nie dokucza .... :calus:[/QUOTE] Ja też na to czekam ;) Quote
agaciaaa Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 I ja też i życzę Ci tego z całego serducha! :calus: Quote
agaga21 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 a kiedy będziesz miała kolejne usg? bo chyba dawno nie miałaś? mi lekarka robiła co wizytę, czyli mniej więcej co miesiąc. Quote
Oscar Patric Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [quote name='magdabroy']Ja też na to czekam ;)[/QUOTE] i My także Quote
justysiek Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 [quote name='agaga21']a kiedy będziesz miała kolejne usg? bo chyba dawno nie miałaś? mi lekarka robiła co wizytę, czyli mniej więcej co miesiąc.[/QUOTE] 11 grudnia, mam wizyte, chodze co 4 tyg. wtedy bedzie 14 tydz wg mi brzuch nie rosnie, az sie boje:( no chyba, ze bedzie mnie bolalo to pojde w nast tyg. Quote
justysiek Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 dziś są mojego kudłatego skarba urodzinki 1:loveu::multi: ale będę w domku dopiero jutro więc wtedy mu złożę życzenia i zrobię tort! Quote
bira Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Najlepszego Cezarro :-) Justyna, za wcześnie, żeby brzuchu zaczął rosnąć ;-) Z Inga do szóstego mies. bylam płaska jak deska ;-) Quote
justysiek Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 [quote name='bira']Najlepszego Cezarro :-) Justyna, za wcześnie, żeby brzuchu zaczął rosnąć ;-) Z Inga do szóstego mies. bylam płaska jak deska ;-)[/QUOTE] tak? moja kolezanka na tym etapie ciazy juz miala zaokraglony brzuszek. ja do tej pory mialam brzuch plaski a nawet wklesniety, bo wszytsko mi zawsze idzie w biodra i tylek, wiec moze dlatego nie widac jeszcze brzucha. Quote
agaga21 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 dokładnie, brzuszek często dopiero się pojawia po 5-6 miesiącu, więc spokojnie. buziaki urodzinowe dla cezarka:loveu: edit: widziałaś kalendarz ciąży tydzień po tygodniu? zobacz: [url]http://www.mamazone.pl/kalendarz-ciazy/pierwszy-trymestr/tydzien-12.aspx[/url] Quote
Recommended Posts