Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dOgLoV napisał(a):
zdjęcia cudne :loveu:

ja w zime bez czapki nie potrafię funkcjonować , a jak zapomnę to jestem mega zła :shake:

dzieki, no nastepnym razem bedzie i czapka:)

Posted (edited)

Cześć Justyna! :) Kogo ja tu widzę... Cezarro, piękny psiak. No no ładnie zasuwacie z tą galerią - na tym drugim forum nieco mniej fot.
Pozdrawiamy .

Edited by Mamrotka
Posted

Mamrotka napisał(a):
Cześć Justyna! :) Kogo ja tu widzę... Cezarro, piękny psiak. No no ładnie zasuwacie z tą galerią - na tym drugim forum nieco mniej fot.
Pozdrawiamy z Zuluskiem! (to ja Kiria - wcześniej już się logowałam i to mój stary "dogomański" nick)

cześć:)!
no na tym forum więcej znajomych jest i dlatego!:)
zaglądaj do nas i załóż swojemu ślicznemu galerię.
pzdr

Posted

:placz: byłam dziś u lekarza - podczas badania okazało się, że mam plamienie jest podejrzenie odklejającego się łożyska, lub łożyska przodującego, jestem załamana, mam leki jak nie pomogą to szpital, idę do innego lekarza, boli mnie brzuch, boję się i chce mi się wyć:placz:

Posted

justysiek napisał(a):
:placz: byłam dziś u lekarza - podczas badania okazało się, że mam plamienie jest podejrzenie odklejającego się łożyska, lub łożyska przodującego, jestem załamana, mam leki jak nie pomogą to szpital, idę do innego lekarza, boli mnie brzuch, boję się i chce mi się wyć:placz:

koniecznie konsultacja