justysiek Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 agaga21 napisał(a):dokładnie, brzuszek często dopiero się pojawia po 5-6 miesiącu, więc spokojnie. buziaki urodzinowe dla cezarka:loveu: edit: widziałaś kalendarz ciąży tydzień po tygodniu? zobacz: http://www.mamazone.pl/kalendarz-ciazy/pierwszy-trymestr/tydzien-12.aspx widzialam:) sama sobie tak patrze:) u nas od pon 13 tydz ale ten szpital to mnie chyba nie ominie, bo bole znow wracaja. Quote
Oscar Patric Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 najlepszego dla Cezarka:BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
łamAga Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 wszystkiego najlepszego Cezarku :tort::BIG::new-bday::BIG: Quote
Kaaasia Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Wszystkiego najlepszego dla Cezarka :new-bday::tort::new-bday: Quote
phase Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 justysiek napisał(a):dziś są mojego kudłatego skarba urodzinki 1:loveu::multi: ale będę w domku dopiero jutro więc wtedy mu złożę życzenia i zrobię tort! To widzę, że Żabcia i Cezarek mają tego samego dnia urodzinki. :) Wszystkiego co najlepsze dla pięknego! :) :new-bday: Quote
agaciaaa Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Dużooo szczęścia dla Cezarka!!! :loveu: Quote
*Magda* Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Sto lat dla Cezarro i buziaki dla Ciebie :loveu: Quote
justysiek Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Cezarek dziekuje za zyczenia:) i całuje wszystkie ciotki. dzis ja po tyg nieobecnosci dostalam tyle buziakow, ze psa nie poznaje:) ale w domu mam po tym tyg niezly syf:mad: tak to jest zostawic faceta i psa w domu... jutro bede ogarniala. Cez dostal torcik, zjadl go w mgnieniu oka a teraz spi na swoim materacyku:) mnie boli znow brzuch i jajniki, jak sie nic nie uspokoi i jutro znow lekarz... Quote
Guest wolfheart Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANY CEZARKU!(spóźnione ale najszczersze życzenia):new-bday::BIG::bday: A za Ciebie Justyna i za Twojego dzieciaczka trzymamy kciuki. Quote
łamAga Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 hejka ;) jak samopoczucie ?? kiedy pokażesz nam Cezzarka ?? :loveu: Quote
justysiek Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 Cezar dziekuje za zyczenia cioteczki. dzis idziemy na spacerek, sami od 3 msc w sumie:( musze sie zdyscyplinowac, cieplo ubrac i isc z biednym psem, niech pobiega. postaram sie zrobic zdjecia buziaki z ciaza moja jest jak bylo, w sumie zmienilo sie tylko to ze wymioty sa juz mniejsze i sporadyczne, ale bole brzucha i jajnikow nadal sa i krew z nosa tez. Quote
Guest wolfheart Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Niech spacerek z Cezarkiem doda Ci energii i pozytywnych myśli:p:calus: Quote
phase Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 udanego i miłego spacerku z Cezarkiem. :) Quote
justysiek Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 bylismy na spacerku z 1,5 godz, chodze powoli wiec troche nam zeszlo. moj pies byl aniolem, szedl ladnie, reagowal na rownaj, nie ciagnal i za kazdym razem pieknie wracal, cieszyl sie i przytulal, taki byl kochany moj. a tak sie wybawil, taki byl szczesliwy! zobaczcie [url]http://allegro.pl/piesek-pies-interaktywny-ucieka-szczeka-swieci-i2820560498.html[/url] debilizm ludzi siega zenitu! Quote
*Magda* Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='justysiek'] zobaczcie [URL]http://allegro.pl/piesek-pies-interaktywny-ucieka-szczeka-swieci-i2820560498.html[/URL] debilizm ludzi siega zenitu![/QUOTE] Paranoja :crazyeye: Potem nic dziwnego, że dzieci dręczą zwierzęta :angryy: Cieszę się, że choć mała poprawa w Twoim samopoczuciu ;) Quote
Guest wolfheart Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='justysiek']bylismy na spacerku z 1,5 godz, chodze powoli wiec troche nam zeszlo. moj pies byl aniolem, szedl ladnie, reagowal na rownaj, nie ciagnal i za kazdym razem pieknie wracal, cieszyl sie i przytulal, taki byl kochany moj. a tak sie wybawil, taki byl szczesliwy! zobaczcie [URL]http://allegro.pl/piesek-pies-interaktywny-ucieka-szczeka-swieci-i2820560498.html[/URL] debilizm ludzi siega zenitu![/QUOTE] Kochany Cezarek:loveu: Nigdy nie zrozumiem skąd w ludziach bierze się tyle głupoty:angryy: Szkoda słów,szkoda słów.:shake: Quote
justysiek Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 niektórzy ludzie to na prawdę już nie mają mózgów i potem dziwić się, że dzieci nie mają świadomości, że zwierzęta też czują i mają prawo do życia. Quote
bira Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Ja piernicze ... co to jest??? zabawka dla dziecka?!?!? Quote
Guest wolfheart Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Ciekawe ilu rodziców bezmózgowców kupi taką zabaweczkę:shake: Miłego,spokojnego weekendu Justyna :lol: Quote
phase Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Jezu... to "zabawka"??? Paranoja....... No proszę jaki grzeczny Cezarek, super! :) Quote
justysiek Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 no to zabawka dla dzieci....ehhhh no Cezarek bardzo grzeczny, mam nadzieje, ze dzis tez taki bedzie i postaram sie zrobic jakas fotke mojego sierciucha:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Byłoby miło zobaczyć nowe fotki Cezarka,mam nadzieję że weekend spokojnie Wam mija:lol: Quote
Recommended Posts