Annaa4 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Igam']Biedna, że nie ma własnego domku[/QUOTE] A no bidna,ale najważniejsze że ma dach nad głową i dobrą opiekę:)A za dom trzymać trzeba mocno kciuki Quote
paula82 Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Suzi dzisiaj była na badaniach. Jak wszystko będzie dobrze (a musi być ;) ) to jutro będzie sterylka. Czy mógłby nas ktoś jeszcze wspomóc choć najmniejszą wpłatą? Quote
bric-a-brac Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Podniosę wątek szczekaczki. A może ktoś mógłby zrobić ogłoszenia? Ona taka że do kojca by się nadawała chyba nawet, prawda? Futrzasta, szczekliwa. Może by po sterylce od razu do DS poszła? (a co, pomarzyć można...) Quote
paula82 Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 a no można. Ja mam tylko nadzieję, że mój TZ będzie pracował blisko p. Joli to bym się mogła z nim zabierać częściej i bywać w znajdkach. Gdyby się to udało, chciałabym każdemu z psów znajdkowych zrobić choć po dwa,trzy ładne zdjęcia. P. Jola ma też problem jak ja u siebie, że nie ma kogo kto by te psy przytrzymał, wziął na smycz, żeby chwilę w miejscu ustały, aby ładne zdjęcie zrobić. Suzi jest młoda, fajna, żywiołowa, dogaduje się z psami, więc na podwórko do pilnowania (czujna niesamowicie), czy jako towarzyszka zabaw do innego psa. Też mi się tak marzy czasem, że ktoś ją w lecznicy wypatrzy? Dobrze by było... Quote
bric-a-brac Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Fotki. Może ktoś piękności porobi ogłoszenia? :modla: ... ... ... Quote
Annaa4 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Bric ja jej robiłam ogłoszenia z 2 tygodnie temu :)) Chyba że trzeba jeszcze to mogę wykupić :) Quote
bric-a-brac Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Aniu, kochana :loveu: Super! Jak widać, nie nadążam ;) Te zdjęcia nowe są fajne, stąd pomyślałam, że lepiej się na nich prezentuje dziewczyna ;) Przy okazji kolejna bida Znajdek: http://www.dogomania.pl/threads/224472-Kolejna-nijaka-znajdka...-%C5%9Blepe-szczeniaki...-brak-pomys%C5%82%C3%B3w-co-dalej... Quote
paula82 Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 W sobotę widziałam Suzinę, śliczna jest, coraz piękniejsza i jak ona skacze. Wariatka jedna. Jakby chciała podglądać co robi sąsiad w boksie obok. :D Do Bila by pasowała. Quote
Annaa4 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Witam. Zaproszę na bazarek dla Znajdek, bardzo proszę o podrzucanie :smile:) Linki w sygnaturce :smile: Quote
Igam Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Suzi bardzo potrzebuje swojego domku. To młodziutki psiak, bardzo miły. Musi tylko trafić do domu, gdzie ogrodzenie będzie wysokie, bo ona skacze bardzo wysoko. Quote
paros Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Igam napisał(a):Suzi bardzo potrzebuje swojego domku. To młodziutki psiak, bardzo miły. Musi tylko trafić do domu, gdzie ogrodzenie będzie wysokie, bo ona skacze bardzo wysoko. Suzi pilnie szuka domu Quote
beka Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Czyli nic nie wyszło z tamtego domu co mówiłaś? Quote
paula82 Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 Jest pani zdecydowana na adopcję Suzi, ale p. jest z Ciechanowa i trzeba zrobić wizytę PA, najlepiej by było gdyby pojechała np. p. Jola, ale znów się o koszta rozbijamy, bo wizyta, bo transport psa. Szkoda, że samochody na wodę nie jeżdżą. Niestety w tamtych okolicach nie mamy nikogo kto by potrafił przeprowadzić taką wizytę. Tym bardziej, że Suzi ma mieć budę na podwórku, więc trzeba sprawdzić, czy aby nie będzie np. na łańcuchu, czy buda dobra tzn. odpowiednio duża, ocieplona itp. Przez tel. pani wydaje się bardzo psiolubna, otwarta i fajna kobieta, ale przez tel. to różni ludzie różne rzeczy mówić potrafią, a dom trzeba sprawdzić. Quote
Recommended Posts