Maciek777 Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 Czaputku, Czaputku, wszyscy o Tobie zapomnieli??? Quote
Akrum Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='Maciek777']Czaputku, Czaputku, wszyscy o Tobie zapomnieli???[/QUOTE] pamiętamy o Czaputku :) ale wiemy że jest szczęśliwy :) a to najważniejsze :) a jeśli chcesz się o tym przekonać osobiście, to zawsze możesz do Czaputka wpaść w odwiedziny :) Ciekawe, czy by Cię poznał :) Quote
Maciek777 Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 Z chęcią bym go odwiedził! Tyle, że to trochę dziwnie pakować się komuś do domu żeby "pogadać" z ich psem:-) Mam nadzieję, że gdzieś go kiedyś spotkam, a wtedy oby mnie poznał:-) Quote
Akrum Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='Maciek777']Z chęcią bym go odwiedził! Tyle, że to trochę dziwnie pakować się komuś do domu żeby "pogadać" z ich psem:-) Mam nadzieję, że gdzieś go kiedyś spotkam, a wtedy oby mnie poznał:-)[/QUOTE] od tego właśnie są wizyty poadopcyjne :) podpisując umowę adopcyjną - jednym z warunków jest zgoda na wizytę poadopcyjną, czyli sprawdzenie czy się psiak w pełni zadomowił, czy jest zadbany, czy faktycznie ma dobre warunki itd... W przypadku Czapiego wiem, że jest wszystko ok, nawet lepiej :) Domek Czapiego to jeden z tych domków, gdzie oddałabym z chęcią jeszcze kilka psiaków :lol: Quote
Maciek777 Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 [quote name='Akrum']od tego właśnie są wizyty poadopcyjne :) podpisując umowę adopcyjną - jednym z warunków jest zgoda na wizytę poadopcyjną, czyli sprawdzenie czy się psiak w pełni zadomowił, czy jest zadbany, czy faktycznie ma dobre warunki itd... W przypadku Czapiego wiem, że jest wszystko ok, nawet lepiej :) Domek Czapiego to jeden z tych domków, gdzie oddałabym z chęcią jeszcze kilka psiaków :lol:[/QUOTE] Tyle, że to nie ja mam uprawnienia do takiej wizyty:-) Najważniejsze żeby jemu było dobrze, a może akurat jeszcze kiedyś się zobaczymy... Quote
Maciek777 Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Maciek777 napisał(a):Najważniejsze żeby jemu było dobrze, a może akurat jeszcze kiedyś się zobaczymy... No i się niedawno widzieliśmy u weterynarza:) Państwo przyszli z Daisy i Czapkiem. Jeszcze były te upały więc Daisy była nie do poznania - krótko przystrzyżona:) Czapuś za to wręcz przeciwnie - zrobił się nieco szerszy, ale bez przesady:) Dba o niego nowy domek... Quote
Recommended Posts