Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maciek777']Czaputku, Czaputku, wszyscy o Tobie zapomnieli???[/QUOTE]

pamiętamy o Czaputku :)
ale wiemy że jest szczęśliwy :) a to najważniejsze :)

a jeśli chcesz się o tym przekonać osobiście, to zawsze możesz do Czaputka wpaść w odwiedziny :)
Ciekawe, czy by Cię poznał :)

Posted

Z chęcią bym go odwiedził! Tyle, że to trochę dziwnie pakować się komuś do domu żeby "pogadać" z ich psem:-)
Mam nadzieję, że gdzieś go kiedyś spotkam, a wtedy oby mnie poznał:-)

Posted

[quote name='Maciek777']Z chęcią bym go odwiedził! Tyle, że to trochę dziwnie pakować się komuś do domu żeby "pogadać" z ich psem:-)
Mam nadzieję, że gdzieś go kiedyś spotkam, a wtedy oby mnie poznał:-)[/QUOTE]

od tego właśnie są wizyty poadopcyjne :)
podpisując umowę adopcyjną - jednym z warunków jest zgoda na wizytę poadopcyjną, czyli sprawdzenie czy się psiak w pełni zadomowił, czy jest zadbany, czy faktycznie ma dobre warunki itd...
W przypadku Czapiego wiem, że jest wszystko ok, nawet lepiej :)
Domek Czapiego to jeden z tych domków, gdzie oddałabym z chęcią jeszcze kilka psiaków :lol:

Posted

[quote name='Akrum']od tego właśnie są wizyty poadopcyjne :)
podpisując umowę adopcyjną - jednym z warunków jest zgoda na wizytę poadopcyjną, czyli sprawdzenie czy się psiak w pełni zadomowił, czy jest zadbany, czy faktycznie ma dobre warunki itd...
W przypadku Czapiego wiem, że jest wszystko ok, nawet lepiej :)
Domek Czapiego to jeden z tych domków, gdzie oddałabym z chęcią jeszcze kilka psiaków :lol:[/QUOTE]

Tyle, że to nie ja mam uprawnienia do takiej wizyty:-) Najważniejsze żeby jemu było dobrze, a może akurat jeszcze kiedyś się zobaczymy...

• 3 months later...
Posted

Maciek777 napisał(a):
Najważniejsze żeby jemu było dobrze, a może akurat jeszcze kiedyś się zobaczymy...

No i się niedawno widzieliśmy u weterynarza:)
Państwo przyszli z Daisy i Czapkiem. Jeszcze były te upały więc Daisy była nie do poznania - krótko przystrzyżona:) Czapuś za to wręcz przeciwnie - zrobił się nieco szerszy, ale bez przesady:) Dba o niego nowy domek...