Maciek777 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 (edited) Czapi to mały, brązowo-czarny, ok 2 letni kundelek. Trudno w to uwierzyć, ale został porzucony tego lata w Gorzycach na Podkarpaciu. Prawdopodobnie "zawadzał" komuś w wyjeździe na wakacje. Koczował pod jednym z marketów gdzie szukał jedzenia i towarzystwa człowieka. Znalazła go tam wolontariuszka Montana. Dokarmiała go i dbała by nie czuł się samotny. Miał nawet postawioną budę na osiedlu. Z tamtąd trafił do hotelu Terier w Brzyściu. Czapi przeprowadził się na drugi koniec Polski wraz z przeniesieniem hotelu do Lipki Wielkiej pod Poznaniem, gdzie przebywa do teraz. Czapi kocha towarzystwo człowieka. Jest przemiły i przyjacielski. Wprost uwielbia się przytulać i bardzo lubi dzieci. Ładnie chodzi na smyczy i kocha spacery. Wystarczy dać mu szansę, a on na pewno zasłuży sobie na zostanie pełnoprawnym członkiem rodziny. Bezdomne psy które przygarnie się do domu potrafią naprawdę się za to odwdzięczyć i na pewno tak samo będzie w tym przypadku. Wystarczy spędzić z nim chwilę, a on zaczyna się przytulać, pragnie być pokochany... Czapuś jest odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany. Kontakt: Ewa 663-663-966 lub [email protected] Oto Czapuś: Edited March 20, 2012 by Maciek777 aktualizacja Quote
Maciek777 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 I jeszcze kilka Czapusiowych fotek: Quote
terier Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Cześć Czapuś :) Ale pięknie pozujesz Maćkowi do zdjęć ;) Quote
Akrum Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Jestem i ja u Czapiego :) Fajny z niego chłopak, poznałam go w hoteliku :) Super, że założyłeś mu Maciek wątek :) Teraz będzie można chłopaka ogłaszać i poszukać mu najlepszego domku na świecie :) A może - jeśli gazeta we wtorek wydrukuje ogłoszenie Diany i Czapiego (podesłałam), to będzie odzew? zobaczymy :) Quote
Pyrdka Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Czapulek może będzie miał szczęście jak Krysia.Trzymamy chłopaku za Ciebie kciuki. Quote
Akrum Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Próbowałam stworzyć jakiś banerek, ale za nic w świecie mi to nie wychodzi :oops::oops::oops: Quote
Montana Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Super ogłoszenie,Maciek dzięki Ci bardzo:)!!!Trzymam kciuki! Quote
Akrum Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 widziałam, że Juldan już ogłosiła chłopaka w necie, bo gdzie się nie ruszyłam, tam ciągle jego ogłoszenie :) Dlatego mocno trzymam kciuki, by domek najlepszy na świecie się odezwał :) Quote
Juldan Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 I ja dotarłam na wątek Czapiego:) Maciek dobra robota, ale pamiętaj, że w jednym poście może być max. 5 zdjęć... jak ktoś życzliwy doniesie do moda to może być różnie... Za chwilę ruszamy do hoteliku więc chłopak będzie miał nowe zdjęcia... Czapi był pierwszym psiakiem, którego widziałam w hotelu jak pojechaliśmy zawieźć Sambę. Był na swoim wybiegu i ślicznie nas przywitał- mnie i Emmę. A chwilę później szedł dumnie z Maćkiem na spacer... Quote
terier Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 (edited) Jeśli nie macie nic przeciwko to ja mogę skombinować jakiś ładny banerek :) Co prawda ja nie umiem ich robić, ale znam taką bardzo miłą osóbkę, która zgodziła się zrobić banerek dla Czapcia :) Edited January 22, 2012 by terier Quote
terier Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Paulina_mickey napisał(a):Banerek dla psiaka Bardzo dziękuję Paulinko :) I zapraszam do częstowania ;) Quote
prunia Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 (edited) nie no normalnie się wzruszyłam , jestem z Gorzyc i znam Czapusia , życze mu żeby znalazł wspaniały dom bo na na to zasługuje :) Edited March 17, 2012 by prunia Quote
Akrum Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Byliśmy dziś w hoteliku większą ekipą :) Czapi był z nami na spacerku :) Jak on się cieszy na widok człowieka, jak merda ogonkiem - kochana psinka - zasługuje na dobry domek i to szybko, w końcu już jakiś czas w hoteliku siedzi. Banerek śliczny, ale trochę duży, więc nie mieści mi się w podpis... Quote
terier Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Akrum napisał(a): Banerek śliczny, ale trochę duży, więc nie mieści mi się w podpis... O kurczę, w takim razie poproszę o mniejszy :) Quote
Akrum Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Ciebie jak mod przyuważy, to też pewnie podpis Ci usuną, bo masz dwa duże banerki w sygnaturce. Quote
terier Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Tak właśnie się zastanawiałam czy tak można i nawet szukałam regulaminu :oops: ale już poprawiam :) Quote
Maciek777 Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Pierwsze "słyszę", że w poście może być tylko 5 fotek. Mnie pewna osoba uczyła, że 7:-) Wątek istnieje od wczoraj,a tu już tyle się dzieje! Wielkie dzięki za banerek:-) Czapi czuje się samotny bez Krysi. Wyraźnie to po nim widać. Jednak napewno nie miałby nic przeciwko kanapie i rodzinie:-) Zobaczymy czy się nie pomylę,ale ja stawiam, że następny weekend psina spędzi w domu:-) Quote
Akrum Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 miejmy nadzieję, że wydrukują artykuł, bo niestety gdy są wg redaktorów "ważniejsze" sprawy do opisania, to naszych artykułów nie puszczają. taki jest regulamin, że tylko 5 zdjęć może być w poście :) Quote
Maciek777 Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Akrum napisał(a):miejmy nadzieję, że wydrukują artykuł, bo niestety gdy są wg redaktorów "ważniejsze" sprawy do opisania, to naszych artykułów nie puszczają. taki jest regulamin, że tylko 5 zdjęć może być w poście :) Na "wazniejsze" sprawy jest przeciez cala reszta gazety:-) Z reszta ile super waznych spraw moze sie wydarzyc w ciagu tygodnia w jednym powiecie?:-) Oby to byl nudny tydzien bo Czapi sie zalamie teraz sam w boksie... Quote
Pyrdka Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Trzymamy kciuki za jutrzejsze ogłoszenie i masę telefonów. Quote
Akrum Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Poczekamy, zobaczymy :) A... w gazecie w razie co będą wydrukowane namiary na mnie i na Pyrdkę - jeśli ktoś konkretny by dzwonił, to później Maciek kierować do Ciebie czy do Joanny jak z Kryśką? Quote
Montana Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Jeśli będzie potrzeba to napiszę upoważnienie. Quote
Recommended Posts