Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Czapi to mały, brązowo-czarny, ok 2 letni kundelek.
Trudno w to uwierzyć, ale został porzucony tego lata w Gorzycach na Podkarpaciu. Prawdopodobnie "zawadzał" komuś w wyjeździe na wakacje. Koczował pod jednym z marketów gdzie szukał jedzenia i towarzystwa człowieka. Znalazła go tam wolontariuszka Montana. Dokarmiała go i dbała by nie czuł się samotny. Miał nawet postawioną budę na osiedlu. Z tamtąd trafił do hotelu Terier w Brzyściu. Czapi przeprowadził się na drugi koniec Polski wraz z przeniesieniem hotelu do Lipki Wielkiej pod Poznaniem, gdzie przebywa do teraz.
Czapi kocha towarzystwo człowieka. Jest przemiły i przyjacielski. Wprost uwielbia się przytulać i bardzo lubi dzieci. Ładnie chodzi na smyczy i kocha spacery.
Wystarczy dać mu szansę, a on na pewno zasłuży sobie na zostanie pełnoprawnym członkiem rodziny. Bezdomne psy które przygarnie się do domu potrafią naprawdę się za to odwdzięczyć i na pewno tak samo będzie w tym przypadku. Wystarczy spędzić z nim chwilę, a on zaczyna się przytulać, pragnie być pokochany...

Czapuś jest odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany.

Kontakt: Ewa 663-663-966 lub [email protected]

Oto Czapuś:

Edited by Maciek777
aktualizacja
  • Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem i ja u Czapiego :)

Fajny z niego chłopak, poznałam go w hoteliku :)

Super, że założyłeś mu Maciek wątek :)
Teraz będzie można chłopaka ogłaszać i poszukać mu najlepszego domku na świecie :)

A może - jeśli gazeta we wtorek wydrukuje ogłoszenie Diany i Czapiego (podesłałam), to będzie odzew?
zobaczymy :)

Posted

widziałam, że Juldan już ogłosiła chłopaka w necie, bo gdzie się nie ruszyłam, tam ciągle jego ogłoszenie :)
Dlatego mocno trzymam kciuki, by domek najlepszy na świecie się odezwał :)

Posted

I ja dotarłam na wątek Czapiego:)
Maciek dobra robota, ale pamiętaj, że w jednym poście może być max. 5 zdjęć... jak ktoś życzliwy doniesie do moda to może być różnie...
Za chwilę ruszamy do hoteliku więc chłopak będzie miał nowe zdjęcia...

Czapi był pierwszym psiakiem, którego widziałam w hotelu jak pojechaliśmy zawieźć Sambę. Był na swoim wybiegu i ślicznie nas przywitał- mnie i Emmę.
A chwilę później szedł dumnie z Maćkiem na spacer...

Posted (edited)

Jeśli nie macie nic przeciwko to ja mogę skombinować jakiś ładny banerek :)
Co prawda ja nie umiem ich robić, ale znam taką bardzo miłą osóbkę, która zgodziła się zrobić banerek dla Czapcia :)

Edited by terier
Posted (edited)

nie no normalnie się wzruszyłam , jestem z Gorzyc i znam Czapusia , życze mu żeby znalazł wspaniały dom bo na na to zasługuje :)

Edited by prunia
Posted

Byliśmy dziś w hoteliku większą ekipą :)

Czapi był z nami na spacerku :)
Jak on się cieszy na widok człowieka, jak merda ogonkiem - kochana psinka - zasługuje na dobry domek i to szybko, w końcu już jakiś czas w hoteliku siedzi.

Banerek śliczny, ale trochę duży, więc nie mieści mi się w podpis...

Posted

Pierwsze "słyszę", że w poście może być tylko 5 fotek. Mnie pewna osoba uczyła, że 7:-)
Wątek istnieje od wczoraj,a tu już tyle się dzieje! Wielkie dzięki za banerek:-)
Czapi czuje się samotny bez Krysi. Wyraźnie to po nim widać. Jednak napewno nie miałby nic przeciwko kanapie i rodzinie:-)
Zobaczymy czy się nie pomylę,ale ja stawiam, że następny weekend psina spędzi w domu:-)

Posted

miejmy nadzieję, że wydrukują artykuł, bo niestety gdy są wg redaktorów "ważniejsze" sprawy do opisania, to naszych artykułów nie puszczają.

taki jest regulamin, że tylko 5 zdjęć może być w poście :)

Posted

Akrum napisał(a):
miejmy nadzieję, że wydrukują artykuł, bo niestety gdy są wg redaktorów "ważniejsze" sprawy do opisania, to naszych artykułów nie puszczają.

taki jest regulamin, że tylko 5 zdjęć może być w poście :)

Na "wazniejsze" sprawy jest przeciez cala reszta gazety:-) Z reszta ile super waznych spraw moze sie wydarzyc w ciagu tygodnia w jednym powiecie?:-) Oby to byl nudny tydzien bo Czapi sie zalamie teraz sam w boksie...

Posted

Poczekamy, zobaczymy :)

A... w gazecie w razie co będą wydrukowane namiary na mnie i na Pyrdkę - jeśli ktoś konkretny by dzwonił, to później Maciek kierować do Ciebie czy do Joanny jak z Kryśką?