anielica Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Zamieszczam nowe zdjęcia naszego Leoncja - ze swoją kumpelą Nucią i Panią Tereską :loveu: Quote
anielica Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Wieści z domu: Leonek czuje się bardzo dobrze, jest wesoły, radosny i rozbrykany, bawią się ciągle z Nucią (mam filmiki, ale fujara jestem i nie umiem wstawiać :oops:), chodzi na długie spacery w pola, ma nowego kolegę, też młodziaka, husky i, z tego co widaiałam na zdjęciach, jeszcze paru innych kolegów też ma :loveu: Katar wyleczony, czego chceć jeszcze??? :loveu: Leoś: Nucia: Odpoczynek po spacerze :lol: Quote
anielica Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Acha, i Pani Tereska zapytuje gdzież są te krakowianki, które miały Leosia pilnować na obczyźnie i nie przychodzą??? :cool3: Quote
Ela_and_Krzys Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ale cudne fotki :) Leoś w super domku. A Leoś to taki śliczniak :) my Leosia nie odwiedzamy bo zajęci straszliwie jesteśmy (wykańczamy dom a raczej on wykańcza nas) ale Leonek jest w takich dobrych rękach że kontrole nie są potrzebne!!! Quote
Tiger Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Leonek przepiękny !!!!!! Cudeńko !!!! I jakie ma fajne psiowe towarzystwo ........:multi: Ma cudowny domek i wspaniałych państwa .......... Ech........Serce rośnie , jak się to wszystko czyta i ogląda .... A pan w schronisku mówił : "Po co pani ślepy pies ......tylko kłopot pani będzie miała......." No to kurcze pozbyłam się kłopotu .............:cool3: Nie mówiłam , że to szczęściarz nad szczęsciarze ? :evil_lol: Quote
Dabrowka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Piękny Leon :loveu: Ale czy on nie wygląda za poważnie? ;) Quote
anielica Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 I pomyśleć, że ten poważny jegomość nie ma jeszcze pół roku. Jak on dorośnie to dopiero będzie facet! :loveu: Quote
niufa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Pięęęęęęęęęęęękny jesteś Leosiu.:loveu: :loveu: :loveu: Wszystkiego dobrego dla niunia, jego psiej towarzyszki i wspaniałej opiekunki. :Rose: :iloveyou: Quote
niufa Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 anielica napisał(a): :niedowia: jaki ty juz duży piesek jesteś.:angel: :angel: :angel: Quote
tomcug Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Tak, Leoś jest naprawdę wyjątkowy :lol:. Tylko troszkę mało tych fotecek :cool3:. Quote
Tiger Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Jaki on śliczny !!!!! I taki już poważny .......... A przecież to dzieciak jeszcze ..............:) Quote
anielica Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 A teraz Leoncjo uśmiechnięty :loveu: Leoś i Nucia: Quote
Tiger Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Cudaczek nasz kochany ..........:) Tęsknię .......... Quote
anielica Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 I jeszcze Leoncio, przystojniak z niego :loveu: Quote
Recommended Posts