Jump to content
Dogomania

Ikarek za TM....odchodził kochany....potrzebny....

Recommended Posts

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkiego najlepszęgo w święto walenia tynków, Ikarku!

I walentynkowo jeszcze raz zapraszam na bazarek na rzecz Ikara :D

[url]http://www.dogomania.pl/threads/223082-UTUCZ-CIOTECZK%C4%98!-cegie%C5%82kowy-dla-IKARA-do-26.02.12[/url]

Posted

no i Walentynkowo Ikar zrobil demolke w domu Jacka...wywalil karme i wyjadl co lepsze kawalki,zrobil porzadek w kroliczych domkach....no na bogato bylo hahahha,naogladal sie u mnie remontow i chcyba tez chcial cos ZMONTOWAC,bo jak to tak lezec i nic sie nie dzieje a u Karmelci mily kurzyk w powietrzu i inne remontowe atrakcje......

Posted

olaboga:) Ikarku:) w normalnych okolicznościach należał by Ci się OPR:) ale nie mogę:) tak się cieszę to chyba oznacza powrót do sił:) sorry Jacek ale się cieszę:), moge za to przyjechać posprzątać bo mam blisko:)

Posted

ło kurde...mam nadzieję że Wam nie naszkudził za bardzo....i nie wystraszył kicajców....
ale i tak jest fajniutki prawda??....;)

Kochani nie jest dobrze...na kocie otozu jest chyba tylko jedna wpłata (wkrótce zamieszczę)....a dług u weta będzie rósł....

Posted

dostałam wiadomość od Donki o IKARKU i potrzebie zastosowania jadu tarantuli, To rzeczywiście lek o działaniu obkurczjacym guzy a tym samym ułatwiający operacje o ile jest możliwa, jutro będę może miec odpowiedz czy lek ma jeden z moich znajomych/

widzę że dbacie o psiaka, super, ale ja nie dawałabym kaszy ale raczej ryż dobrze rozgotowany albo makaron z warzywami i mięskiem , ze sporym dodatkiem siemienia lnianego mielonego odtłuszczonego, ochroni nieco jelita i odbyt, pomoże bardzo pod wieloma względami, obok właściwosci wszechstronnie leczniczych ma też wielkie znaczenie odżywcze, podawałabym też czasem kleik ryżowy jak dla dziecka też z mięsem i jarzynami, , marchew, seler, pietruszkę, buraki? kasza nie ma znaczenia odzywczego i szkoda go tym rozpychać zwłaszcza zę ma problemy z wypróżnieniem, trzeba go nieco wzmocnić przed ewentualnym zabiegiem, poprawić obraz krwi, do jedzonka dawać też pulpę buraczaną w odpowiednich proporcjach/ sa też produkty naturalne które mogą być pomocne, musze sie przyjrzec wątkowi jeszcze nie przeczytałam całości, bo kilka dni mnie nie było/

Posted

a Ikarek dziękuje cioci unixenie za prezent do pożarcia:)

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a1d74a71fdcc3ab8.html"][IMG]http://images39.fotosik.pl/1317/a1d74a71fdcc3ab8.jpg[/IMG][/URL]

Posted

szkód nie narobił, trochę bałaganu z nudów...
Co do królików- są to króliczki zaczepno obronne, tresowane do pilnowania domu.
Są jak ninja: warknie, tupnie, zniknie... Ikar nie ma szans...
A sam bohater zamieszania czuje się dobrze, je z apetytem, wydalanie również idzie mu sprawnie, rozrabia, śpi i tak w kółko.
A lek jeszcze nie dotarł..

Posted

[quote name='danavas']hehehehehe:) no nie mogę....ale zgryz;P z takim to bym nie zadzierała....

[B]Lek już jest u Karmelci.... koszt 60 zł....[/B].[/QUOTE]

Kurcze, to nie tak źle :):):)
Bałam się, ze będzie droższy :shake:
To od kiedy Ikar zaczyna kurację jadem tarantuli ???

[B]Bellatriks[/B], "zjadłaś" to co Ci zafundowałam ??? :evil_lol: