zioberek87 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Ikarku guzik niech się zmniejsza a Ty chłopaku bądz grzeczny i jedz ładnie:) Quote
danavas Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 dziękujemy że jesteście z Ikarkiem.....z tego co mi zostało wpłacę Collodiemu coś na dt, choć to mało jest, ale ten pierwszy miesiąc możemy tak na raty.... Quote
iwoniam Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 dobrze, ze nie jest gorzej... wspaniale Quote
DONnka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Jak Ikarek się czuje na tych sterydach ??? Ma apetyt ??? No i najważniejsze - jak tam z kooopą ? Quote
Collodi Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Witam. Ikar ma duże zaległości w obsłudze komputera i kłopoty z myszką i dlatego nie odpisuje na dzień dobry i dobranoc... Ale ogólnie czuje się dobrze jak na stan w którym jest. Je, pije, załatwia się... Królika nie goni. Przeszukuje wszystkie zakamarki w poszukiwaniu czegoś dobrego. A ja muszę pilnować żony bo zaczęła go rozpieszczać kaszanką... :) Pozdro jacek Quote
daga31081980 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Collodi napisał(a):Witam. Ikar ma duże zaległości w obsłudze komputera i kłopoty z myszką i dlatego nie odpisuje na dzień dobry i dobranoc... Ale ogólnie czuje się dobrze jak na stan w którym jest. Je, pije, załatwia się... Królika nie goni. Przeszukuje wszystkie zakamarki w poszukiwaniu czegoś dobrego. A ja muszę pilnować żony bo zaczęła go rozpieszczać kaszanką... :) Pozdro jacek czyli jest tak jak powinno być....dobry i zły glina..:) Quote
danavas Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 jutro załaduję....i wrzucę na wątek:) a tym czasem...dobrej nocy...padam...... Quote
piescofajnyjest Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 dobra kaszanka nie jest zla;))) Quote
karmelcia Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 och te zonki.....zawsze rozpieszczaja Facetow...... Quote
DONnka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ja też ręce zacieram :):):) Ikarku, dobrze trafiłeś :):):) Quote
unixena Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Tez sie ciesze ,ze Ikarek jest rozpieszczany ,bo tak naprawde ,to on na to zasluguje .Tule mocno chlopaczka i cmokam to sliczne pysiatko . Quote
daga31081980 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 zmieniłam kategorię wystawiania cegiełek dla Ikara http://allegro.pl/ikar-mial-nie-zyc-ale-zostal-uratowany-pomocy-i2107744376.html Quote
zioberek87 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 witaj kochaniutki jak się czujesz??byliście u Weta?? jak guz?? Quote
Collodi Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 https://sites.google.com/site/ikaropole/ Quote
DONnka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Collodi']https://sites.google.com/site/ikaropole/ Fajne te fotki Ikarkowe :) Dziękujemy :loveu: Ale myślę, że wszyscy chcielibyśmy jeszcze wiedzieć, jak chłopak się czuje ??? Quote
piescofajnyjest Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 foty eleganckie:) miziam Ikarusa:) Quote
Kocurek Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Cioteczki bardzo prosze sprawdzie czy dotarla moja wplata.Chcialabym sie upewnic bo okazalo sie,ze na jedne psiaki doszly,a na inne jeszcze nie....a juz troche czasu minelo... Quote
Recommended Posts