Chanel Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Wszystkie psy są THE BEST, ale jednak mam ulubieńców. Jak mam wybierać to.: 1. Golden Retriever { obecnie posiadam około 3 m-ce suczkę} 2. Owczarek Australijski {planuje hodowlę} 3. Border Collie {planuję hodowlę} Quote
taks Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 kundel polski schroniskowy:eviltong: i nie planuję hodowli:diabloti: Quote
ahaahaasia Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 ja uwielbiam Pinczerki, są towarzyskie, mądre i bardzo żwawe. Lubią w zasadzie każdego Quote
Culineo Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 sznaucer olbrzym american staffordshire terrier :loveu: Quote
Pinesk@ Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 maliniak, rottweiler, amstaff, pitbull, kelpie ;) i rzecz jasna kundelki a najbardziej szorściaki ;) Quote
Falkaa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 DON'ki :loveu: zauważyliście, że właściciele psów, zazwyczaj są wielbicielami rasy, którą przedstawia jego pies? :D Quote
Dardamell Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 1. ROTTWEILER 2. Dobermann, Amstaff 3. Pit bull, Alano espanol A poza tym to Rottweiler, Rottweiler i Rottweiler Quote
Pinesk@ Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Dardamell wnioskuję, że masz rottka :) Masz założoną jego galerię tu na dogo? :) Quote
Dardamell Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Oczywiście, że mam rottka. Od dziecka marzyłam o takim psiaczku misiaczku i w końcu go mam. Kiedyś myśłałam, że pozostanie to tylko w sferze marzeń a tu proszę. Galerii założonej nie ma. Quote
A&L Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Falkaa']DON'ki :loveu: zauważyliście, że właściciele psów, zazwyczaj są wielbicielami rasy, którą przedstawia jego pies? :D[/QUOTE] To chyba normalne :D Przecież nikt by nie kupił psa, który mu nie odpowiada ;) Dla mnie najwspanialsze są west highland white terriery [SIZE=4][B][SIZE=4][COLOR=navy]:loveu:[/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][SIZE=4][B][SIZE=4][COLOR=navy]:loveu:[/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][SIZE=4][B][SIZE=4][COLOR=navy]:loveu:[/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][SIZE=4][B][SIZE=4][COLOR=navy]:loveu:[/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE] Quote
Izabela1 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 owczarek środkowoazjatycki i owczarek podhalański Quote
Meg97 Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 W sumie mam takie cztery choć gdyby wliczać wilka jako psa to byłby zdecydowanie pierwszy! Ale jeśli chodzi o rasy psów to mój top jest taki: 1. Owczarek niemiecki 2. Alaskan Malamute 3. Husky 4. Biały owczarek szwajcarski Ogólnie lubię duże pieski, z małych gdybym miała coś wybrać to zdecydowanie buldożki francuskie 😘 Quote
Recommended Posts