Jump to content
Dogomania

Fundacja Grey Animals- spragnione miłości i gotowe do zabrania!! Szukają domu...

Recommended Posts

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='yoshi22']Może warto sprawdzić na sos jamniki?[/QUOTE]

sprawdzałam, ale żadnego w naszej okolicy nie ma. A Pani jak to ujęła "chciałaby pomagać na "swoim podwórku" " :) Jak się jakiś jamniczek nie znajdzie to zastanowi się nad innym pieskiem:)

Posted

w przytulisku w Debowej jest od kilku dni przyblakany jamnis.... to niezbyt daleko od was.... Jamnis dostal na imie Znajdek, gdyz zostal naprawde na szczerym polu znaleziony w czasie najwiekszych mrozow... byl naturalnie nie tylko zmarzniety i glodny ale takze w nie najlepszym stanie ogolnym.... zostal poddany leczeniu i teraz ma sie dobrze....

Posted

dostałam odpowiedź na moje ogłoszenie Chou Chou:) Pani póki co zapytała tylko czy suczka znalazła domek. Odpisałam jej, dodatkowo podając dane Kasi od adopcji - maila i telefon.

Posted

Mała Anuszka już zawitała u mnie w domu ;)
Jest urocza, słodka, ślicznajej uszka wyglądają jak by były od buldożka francuskiego, takie duże i odstajace.
Jest po pierwszym spacerze , z moim drugim psem. Nie było wcale tak łatwo,dlatego nasz spacer był bardzo krótki, ale z czasem oczywiście będziemy wydłużać ten czas przeznaczony na nasze spacery. W domu, jest jeszcze dość spięta i zestresowana, ale nie ma co się dziwić, minęła dopiero pierwsza godzina.Na pewno rozluźni się po pierwszym tygodniu, albo i nawet dwóch. Pożyjemy zobaczymy. :)
Z moją drugą suczką już zdążyła się pogryźć. Niestety Anuszka musi się przyzwyczaić do jej towarzystwa,nie ma innego wyboru, bo spędzi z nią na pewno jakiś czas. A oddanie jej do Fundacji nie wchodzi w grę. Oddam ja dopiero do dobrego i odpowiedzialnego DS jeżeli taki się znajdzie. Także na chwilę obecna nie poddajemy się i powoli będziemy iść na przód :) Będę regularnie zdawać relację z pobytu Anuszki u mnie,i oczywiście przesyłać zdjęcia tej przepięknej mordeczki :)
Życzcie nam powodzenia. :)

Posted

Ewelinaaa, to znaczy Anouk jest u ciebie na BDT... dobrze zrozumialam?

wycaluj ja takze od nas.... no ta druga sunie oczywiscie tez.... teraz musisz wszystko po rowno dzielic na dwie mordeczki, caluski, mizianki, chrupki i co tam jeszcze.....to bardzo wazne, i pamietaj zeby twojej pierwszej suni dawac zawsze jako pierwszej....

czekamy na zdjecia obu panienek ( nie wiem jak twoja pierwsza ma na imie???)
i zyczymy szybkiego wzycia w nowym domku....

Posted

Tak Kava jest u mnie na BDT :)
To nie jest mój pierwszy psiak na DT,wiec mniej więcej wiem jak mam dbać o oba psiaczki, ale dziękuje bardzo za przypomnienie :p
Moja druga psina to Matylda(mix jamniczka). Na pewno zrobie im kiedyś razem zdjęcie i wam prześle. :)

Posted

[quote name='Ewelinaaa']Mała Anuszka już zawitała u mnie w domu ;)
Jest urocza, słodka, ślicznajej uszka wyglądają jak by były od buldożka francuskiego, takie duże i odstajace.
Jest po pierwszym spacerze , z moim drugim psem. Nie było wcale tak łatwo,dlatego nasz spacer był bardzo krótki, ale z czasem oczywiście będziemy wydłużać ten czas przeznaczony na nasze spacery. W domu, jest jeszcze dość spięta i zestresowana, ale nie ma co się dziwić, minęła dopiero pierwsza godzina.Na pewno rozluźni się po pierwszym tygodniu, albo i nawet dwóch. Pożyjemy zobaczymy. :)
Z moją drugą suczką już zdążyła się pogryźć. Niestety Anuszka musi się przyzwyczaić do jej towarzystwa,nie ma innego wyboru, bo spędzi z nią na pewno jakiś czas. A oddanie jej do Fundacji nie wchodzi w grę. Oddam ja dopiero do dobrego i odpowiedzialnego DS jeżeli taki się znajdzie. Także na chwilę obecna nie poddajemy się i powoli będziemy iść na przód :) Będę regularnie zdawać relację z pobytu Anuszki u mnie,i oczywiście przesyłać zdjęcia tej przepięknej mordeczki :)
Życzcie nam powodzenia. :)

Ewelinaaa to są cudne wieści!!:)
Cieszę się, że Anuszka już u Ciebie i czekamy na kolejne newsy:)

Posted (edited)

Bardzo się cieszymy, że nasza Anuszka trafiła do tak wspaniałego BDT ! Ewelinaaa jeszcze raz serdecznie dziękujemy !!! Mam nadzieję, że wszystko dobrze się ułoży, mimo małych zgrzytów dzisiaj ;)
Jestem w kontakcie z zainteresowanym domem dla Tiwiego. W weekend się tam wybieramy i zobaczymy, co z tego wyniknie. Czy tamtejsze stado zaakceptuje Tiwiego, czy on odnajdzie się w nowej sytuacji ?
Wczoraj miałam zapytanie o Chou-chou, odpisałam, wysłałam zdjęcia, czekam...
Dzisiaj miałam zapytanie o Timonka, odpisałam, czekam...
Bardzo się ruszyło, odkąd nam pomagacie, dawno nie było takiego zainteresowania psiakami, aż serce rośnie !
A jeszcze Cookie... jemu niestety się na razie nie poszczęściło :( 2 chętne domki, ale żaden się nie zdecydował :( Ogłaszajcie go dalej, proszę !

Edited by szyszunia557
Posted

[quote name='dexterka']dostałam odpowiedź na moje ogłoszenie Chou Chou:) Pani póki co zapytała tylko czy suczka znalazła domek. Odpisałam jej, dodatkowo podając dane Kasi od adopcji - maila i telefon.

cioteczki czy ktoś się odezwał w sprawie Chou- Chou??

Posted

[quote name='dexterka']cioteczki czy ktoś się odezwał w sprawie Chou- Chou??[/QUOTE]
Pisałam już wcześniej - odezwała się do mnie Pani z prośbą o opis i zdjęcia, wysłałam wczoraj, ale odpowiedzi na razie brak.

Posted

[quote name='szyszunia557']Pisałam już wcześniej - odezwała się do mnie Pani z prośbą o opis i zdjęcia, wysłałam wczoraj, ale odpowiedzi na razie brak.[/QUOTE]

sorki, nie zauważyłam powyższego wpisu. Mam nadzieję,że Pani się jeszcze odezwie:)