Jump to content
Dogomania

Fundacja Grey Animals- spragnione miłości i gotowe do zabrania!! Szukają domu...

Recommended Posts

Posted

Madzialenos napisał(a):
O to świetna wiadomość czyli Cookie'go można ściągnąć z ogłoszeń ?

Madzialenos, to dzięki Tobie Cookie ma szansę na domek ? Dziekujemy !
Ale jeszcze go nie ściągaj, żeby nie zapeszyć ;) jak ktoś o niego będzie pytał, mogę przecież zaproponować innego naszego cudnego malucha !

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Madzialenos a nie mówiłam,żeby nie poddawać się z ogłoszeniami!!!! Ja zrobiłam kudłatkowi ogłoszenia na tablica.pl i gumtree dolnośląskim:)

I myślę, żeby póki co nie usuwać ogłoszeń, nie zapeszajmy...

PS dzisiaj przedłużylam ogłoszenie
Chou chou na tablica.pl i mam 8 wyświetleń nr telefonu w jej ogłoszeniu. Dzwonił ktoś??

PSII Jakaś Pani z Warszawy zaproponowała pdt ( 300zł) dla Chou Chou:)

PSIII Gdybyście wiedziały o kimś kto szuka dla siebie szczeniaka to ja mam dwa tymczasy na wydaniu:P http://www.dogomania.pl/threads/223318-Tosia-i-Tobi-szczeniaki-z-gara%C5%BCu-szukaj%C4%85-DS-%29

Edited by dexterka
Posted

[quote name='szyszunia557']Dzisiaj mam lepsze wieści, ale aż boję się pisać, żeby nie zapeszyć !

Zgłosiła sie pani chętna do adopcji naszego karmelkowego ciasteczka - Cookie :multi:
Z dopcją trzeba będzie jeszcze chwilę poczekać, musi jeszcze zostac wykastrowany, ale pani już go sobie "zamówiła" ;)
Jest tylko mały problem, że pani jest aż z Jeleniej Góry. I tu mam do Was prośbę, czy jest ktoś z Was z okolicy, żeby móc przeprowadzić wizyte przed adopcyjną ? To bardzo ułatwiło by sprawę i przyspieszyło adopcję.

Dziekuję wszystkim zaangażowanym w ogłoszenia naszych psiaków.
Nie traćcie nadziei, bo widać efekty Waszej pracy !!!

szyszunia,
mowisz -----masz

taka odpowiedz dostalam od moniki:
"
Witaj,
http://www.dogomania.pl/members/117673-azalia -azalia jest z jeleniej, niedawno robila wp dla suni z tego watku
http://www.dogomania.pl/threads/2193...3#post18658153
wiem, ze nadal jest w kontakcie z tym domkiem i ''pilotuje ''ta adopcje.Mysle, ze to warta polecenia osoba.

pozdrawiam,
monika

Posted

nono, ależ nasz wątek pięknie rośnie! Nie zaglądałam, a tu proszę - już 5 stron nadrukowałyście! ;]

Przede wszystkim - Cookie świetnie, zdrów jak ryba i od razu mądrzejszy nieco, wariactwa przechodzą, kastracja dodaje rozumu ;] Wizyta Nadii nam się znów odkłada - co dzwonię do państwa, to ich nie ma akurat, co oni dzwonią - to ja nie mogę, i tak się mijamy. Może jutro się uda? Czekam na potwierdzenie. Przydałby się domek małej czarnej, zasiedziała się trochę..

Dziękuję Wam bardzo za ogłoszenia. Naprawdę - nam potwornie brakuje czasu, rozwieszamy tylko plakaty w okolicy, ale w sieci ogłaszać nie mamy kiedy, a dzięki Wam nasze psy się pokazują na stronach. A domy znaleźć muszą, cholera, ileż będą siedzieć i czekać? Także.. wytrwale ogłaszajcie, to naprawdę kawał dobrej roboty! Dzięki!!! :)

Posted

[quote name='serce_dla_zwierząt']A ja czekam tylko na decyzję z waszej strony :)[/QUOTE]
SERCE dla zwierzat, czy dobrze zrozumialam, Ty jestes tym potencjalnym domkiem?

Posted

Chciałam wziąć właśnie Cookiego na DT, ale widze, że zgłaszała się po niego rodzina, i teraz czekam na odp. czy jednak go wezmą czy nie. Jezeli zostanie zaadoptowany, zastanawiałam sie nas suczką Mutką bądź Anouk, tylko cięzko mi jest podjąć decyzję, bo te dwie suczki nie mają takich zdjęć, gdzie moża byłoby je zobaczyć w całości. :)

Posted

[quote name='serce_dla_zwierząt']Chciałam wziąć właśnie Cookiego na DT, ale widze, że zgłaszała się po niego rodzina, i teraz czekam na odp. czy jednak go wezmą czy nie. Jezeli zostanie zaadoptowany, zastanawiałam sie nas suczką Mutką bądź Anouk, tylko cięzko mi jest podjąć decyzję, bo te dwie suczki nie mają takich zdjęć, gdzie moża byłoby je zobaczyć w całości. :)
Mutka:

Posted

[quote name='serce_dla_zwierząt']Chciałam wziąć właśnie Cookiego na DT, ale widze, że zgłaszała się po niego rodzina, i teraz czekam na odp. czy jednak go wezmą czy nie. Jezeli zostanie zaadoptowany, zastanawiałam sie nas suczką Mutką bądź Anouk, tylko cięzko mi jest podjąć decyzję, bo te dwie suczki nie mają takich zdjęć, gdzie moża byłoby je zobaczyć w całości. :)[/QUOTE]

obie sunie sa cudowne.... nie chcialabym byc w Twojej sytuacji i moc wybierac.... pewnie wzielabym obie i to nie tylko dlatego, ze ciezko wybierac ale takze dlatego, ze w dwojke zawsze razniej....
mialam dlugie lata tylko jednego piesia i zaluje tego, bo odkad dostal towarzyszke zrobilo mu sie duzo razniej.... a ona zakochana w nim i bez niego nie chce wychodzic.... czego tu wiecej chciec od zycia!!

Posted

Nie mogę wziąć obu suczek na raz, bo już jedna swoją w domu mam (7msc suczke jamnika) dlatego oferuję pomoc tylko dla jednego z nich :) Będe czekać na wieści w sprawie Cookiego. :) Jeszcze zastanawiałam sie nad Tiwim.Wszystkie są cudowne, ale niestety do DT moze pojechać tylko jeden z nich ;)
Alice88 dziękuje za zdjecia Mutki ;)

Posted

niezaleznie od tego na ktorego pieska sie zdecydujesz na pewno bedzie mial towarzystwo u ciebie, to dobrze

.....mam slabosc od jamnikow odkad mieszkala z nami Skowronia, starenka jamnisia porzucona w srodku zimy w wielkim miescie.... byla cudowna i taka dystyngowana i pewna siebie mimo ze tak bardzo chora....

a tak nawiasem mowiac Tiwi to moj wirtualny synek....jest cudny nieprawdaz?

Posted

nie wiem dokladnie, wyslalam twoje pytnie do Kasi S. i czekam na odpowiedz....

w jakim wieku jest twoje dziecko?

a moze bylaby jakas mozliwosc samemu sie o tym przekonac....i na zywo psiaki zobaczyc...
byc moze ulatwiloby to Twoj wybor...!!??