szyszunia557 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Dzięki Kava Czasem wystarczy tylko deklaracja, widzimy wtedy, że ktoś mimo czasowych problemów finansowych chce pomóc i uczestniczyć w kosztach swego nowego pupila. Ale na razie zostawmy ten niemiły temat finansów i czekajmy na odpowiedź z zainteresowanego domku. Przyznam się Wam, że nie mogę doczekać się wieści z nowego domu Tiwiego. Nie chcę być nachalna i dzwonić, ale już nie mogę wytrzymać ! :crazyeye: Quote
Ewelinaaa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='szyszunia557']Dzięki Kava Przyznam się Wam, że nie mogę doczekać się wieści z nowego domu Tiwiego. Nie chcę być nachalna i dzwonić, ale już nie mogę wytrzymać ! :crazyeye: Pewnie wszystko jest w porządku. :) Tiwi szybciutko się zaaklimatyzuje w nowym domku , przy takiej wspaniałej sforze psów, jaka go otacza ;) Quote
Kava Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 no to z innej beczki potrzebuje ktos tapczanik? za darmo... do odebrania we Wroclawiu http://www.dogomania.pl/threads/210391-Tymczasy-wcale-nie-tymczasowe-czyli-gromadka-psiak%C3%B3w-szuka-domk%C3%B3w/page38 Quote
Madzialenos Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Nie no dziewczyny genialna robota w jednym dniu przychodzę i dowiaduje się że Tiwi w domu anouk ma szanse w następnym dniu czytam że cookie w nowym domku i jeszcze jakaś jedna wizyta ma być tak ? :D Tempo szybkie nie ma co :) Quote
Madzialenos Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 No i timon w nowym domu cudne wieści :loveu: Quote
wiosna Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 przyszłam i ja, żeby Wam PODZIĘKOWAĆ!!! Bez Waszych ogłoszeń dalej byśmy się tu rozdwajały i roztrajały, a i tak nie zdążyłybyśmy zrobić tyle, ile Wy wszystkie (wszyscy? ;) ). DZIĘKI WAM OGROMNE!!!! Te ostatnie kilka dni, kilka wizyt i kilka adopcji nathnęło mnie optymizmem. Przez kilka miesięcy adopcje nam stały kompletnie, a teraz z kopyta do przodu. Od razu u nas luźniej, nie ma takiego ścisku, i dla każdego psa mamy więcej czasu. Co prawda dalej czeka trochę psów w trakcie interwencji, u staruszki jest jeszcze jakieś 6-8 psów do oswajania i ogłaszania, ale powoli można już powiedzieć, że sytuacja zrobiła się opanowana. Cudownie! Quote
szyszunia557 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 W prawdzie dzisiaj kolejnej adopcji nie będzie, ale mam dobre wieści ;) Nowy domek czeka na Anouk, mimo chwilowych trudności finansowych, Pani chce poczekać na Anuszkę a my postaramy się dowieźć ją w niezbyt odległym terminie, tak żeby obie strony były zadowolone :). Quote
Ewelinaaa Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Czas przedstawić kolejne zdjęcia naszej Anuszki. Tym razem ze spacerku. :painting: Wcale nie miała zamiaru ładnie zapozować do zdjec. Jednak udało mi się ukratkiem zrobić jej kilka. :) Quote
dexterka Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 ale słodka. powiedziałaś jej już,że nowy cudowny domek na nią czeka??? :P Quote
Ewelinaaa Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nie,jeszcze nie :P To niespodzianka, zaskoczę ją w odpowiednim momencie :) Quote
szyszunia557 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 :loveu:Piękne zdjęcia Ewelina ! Bardzo korzystnie prezentuje się Anuszka na spacerku. :loveu: Quote
Ewelinaaa Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Starałam się jak tylko mogłam, ale przy dwóch psiakach nie jest to takie łatwe jak sie wydaje ;p Quote
Alice88 Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Mam tu dla Was kochane coś nie do odrzucenia:) http://allegro.pl/fundacja-grey-animals-kup-posilek-i2186210127.html Już teraz możesz pomóc Fundacji Grey Animals kupując posiłek dla naszych podopiecznych !!! Jeśli macie możliwość nagłośnienia, wrzucenia w opisy, na gg, facebooku czy gdziekolwiek, to prosimy!!:) Quote
Ewelinaaa Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Madzialenos napisał(a):Hehe 2 małe łobuzy na spacerku :D A zebyś wiedziała ze łobuzy , zwłaszcza ten jeden wyrośnięty jamnik :D Quote
szyszunia557 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Wczoraj nasze 2 kolejne sunie zostały wysterylizowane - Goya i Lenka. W sobotę postaram się zrobić im ładne zdjęcia do ogłoszeń i będziemy ogłaszać ;) Quote
Madzialenos Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 goye i lenkę już zaczęłam ogłaszać także może ktoś zadzwonić :D Quote
Ewelinaaa Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Madzialenos napisał(a):Jamniki z natury są uparte ;p Nie zaprzeczam :P Quote
szyszunia557 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 (edited) [quote name='Madzialenos']goye i lenkę już zaczęłam ogłaszać także może ktoś zadzwonić :D Czekam z niecierpliwością ! Ewelinaaa już kogoś ma mi podesłać chętnego na Lenkę ! A oto Lenka : Zdjęcie zrobione 20.12.2011, więc nie jest super aktualne, ale wiele się nie zmieniła. Edited March 8, 2012 by szyszunia557 Quote
Ewelinaaa Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Czekam tylko na odpowiedź, w sprawie podania mi nr. telefonu do tej osoby, chętnej na adopcję Lenki :) Quote
szyszunia557 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Mam wieści z nowego domku Cookiego :multi::multi::multi: "Witam, Odpisuje dopiero dzisiaj ale myśle ze Cookie czuje się dobrze w naszym domu i towarzystwie, jest kochanym pieskiem, żywiołowym ale lubi też się przytulić. Nie sprawia kłopotów jest dobrze wychowany. Nic nie mówi, ale mamy nadzieję że jest mu dobrze u nas. W załączniku przesyłam pare fotek." Quote
Madzialenos Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Hehe jaki zadowolony pysio a te zdjęcie nr 2 mówi samo za siebie " jakie mam szarmanckie spojrzenie" :D Quote
Madzialenos Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 www.gumtree.pl/opolskie www.lento.pl www.e-gratka.pl www.morusek.pl www.szarik.pl www.adopcje.org Na tych stronach odświeżyłam albo ogłosiłam cały pakiet all-inclusive psów z fundacji grey animals . Idę szukać jakiejś stronki do ogłaszania kochanego pakieciku psiaków :* Quote
Recommended Posts