Jump to content
Dogomania

Fundacja Grey Animals- spragnione miłości i gotowe do zabrania!! Szukają domu...

Recommended Posts

Posted

Dzięki Kava Czasem wystarczy tylko deklaracja, widzimy wtedy, że ktoś mimo czasowych problemów finansowych chce pomóc i uczestniczyć w kosztach swego nowego pupila.
Ale na razie zostawmy ten niemiły temat finansów i czekajmy na odpowiedź z zainteresowanego domku.
Przyznam się Wam, że nie mogę doczekać się wieści z nowego domu Tiwiego. Nie chcę być nachalna i dzwonić, ale już nie mogę wytrzymać ! :crazyeye:

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='szyszunia557']Dzięki Kava
Przyznam się Wam, że nie mogę doczekać się wieści z nowego domu Tiwiego. Nie chcę być nachalna i dzwonić, ale już nie mogę wytrzymać ! :crazyeye:

Pewnie wszystko jest w porządku. :)
Tiwi szybciutko się zaaklimatyzuje w nowym domku , przy takiej wspaniałej sforze psów, jaka go otacza ;)

Posted

Nie no dziewczyny genialna robota w jednym dniu przychodzę i dowiaduje się że Tiwi w domu anouk ma szanse w następnym dniu czytam że cookie w nowym domku i jeszcze jakaś jedna wizyta ma być tak ? :D Tempo szybkie nie ma co :)

Posted

przyszłam i ja, żeby Wam PODZIĘKOWAĆ!!! Bez Waszych ogłoszeń dalej byśmy się tu rozdwajały i roztrajały, a i tak nie zdążyłybyśmy zrobić tyle, ile Wy wszystkie (wszyscy? ;) ). DZIĘKI WAM OGROMNE!!!!

Te ostatnie kilka dni, kilka wizyt i kilka adopcji nathnęło mnie optymizmem. Przez kilka miesięcy adopcje nam stały kompletnie, a teraz z kopyta do przodu. Od razu u nas luźniej, nie ma takiego ścisku, i dla każdego psa mamy więcej czasu. Co prawda dalej czeka trochę psów w trakcie interwencji, u staruszki jest jeszcze jakieś 6-8 psów do oswajania i ogłaszania, ale powoli można już powiedzieć, że sytuacja zrobiła się opanowana.

Cudownie!

Posted

W prawdzie dzisiaj kolejnej adopcji nie będzie, ale mam dobre wieści ;) Nowy domek czeka na Anouk, mimo chwilowych trudności finansowych, Pani chce poczekać na Anuszkę a my postaramy się dowieźć ją w niezbyt odległym terminie, tak żeby obie strony były zadowolone :).

Posted

Czas przedstawić kolejne zdjęcia naszej Anuszki.
Tym razem ze spacerku. :painting:
Wcale nie miała zamiaru ładnie zapozować do zdjec. Jednak udało mi się ukratkiem zrobić jej kilka. :)

Posted (edited)

[quote name='Madzialenos']goye i lenkę już zaczęłam ogłaszać także może ktoś zadzwonić :D

Czekam z niecierpliwością ! Ewelinaaa już kogoś ma mi podesłać chętnego na Lenkę !

A oto Lenka :

Zdjęcie zrobione 20.12.2011, więc nie jest super aktualne, ale wiele się nie zmieniła.

Edited by szyszunia557
Posted

Mam wieści z nowego domku Cookiego :multi::multi::multi:
"Witam,
Odpisuje dopiero dzisiaj ale myśle ze Cookie czuje się dobrze w naszym domu i towarzystwie, jest kochanym pieskiem, żywiołowym ale lubi też się przytulić. Nie sprawia kłopotów jest dobrze wychowany. Nic nie mówi, ale mamy nadzieję że jest mu dobrze u nas. W załączniku przesyłam pare fotek."