Alice88 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Madzialenos napisał(a):Mam nadzieję że to będzie akurat ten domek dla Atosa :D Hej dziewczyny. Robicie świetną robotę:) Zaraz napiszę do Kasi z pytaniem o Atosa, bo ostatnio mamy totalne urwanie głowy a ja do tego jestem w trakcie przeprowadzki i nie mam dostępu do internetu. Tylko sporadycznie. Napiszę, jak tylko się czegoś dowiem:) Quote
Alice88 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 dziewczyny, jest mail od Pani odnośnie Atosa!! Trzymamy teraz kciuki, żeby wszystko poszło po myśli i żeby Atos znalazł swój dom!!:) Quote
Madzialenos Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 To świetnie oczywiście trzymamy kciuki :D Super może teraz będzie adopcji coraz więcej :) Quote
Kava Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 melduje sie po urlopie...i co tu widze....oj... aby tylko ie zapeszyc...tfu,tfu,tfu Quote
masza44 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Piszę tutaj bo pilnie szukam transportu dla suczki z mojego DT to PDT do Opola. Jeśli zdarzyłoby się, że w najbliższym czasie będziecie transportować jakiegoś pieska lub kota do Krakowa to ja zapłacę za podróż w drugą stronę w zamian za podwiezienie do Karmelci mojej Milki. Mój numer w razie czego 728 838 200. Quote
Pola17 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 sorki za off ale sprawa pilna zaglądajcie prosze pies został zabrany z wielkiej biedy pilnie potrzebna pomoc dla psiaka http://www.dogomania.pl/threads/2221...9#post18524469 Quote
Madzialenos Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Witam serdecznie wieczorkiem :) Wiadomo co z tym domkiem dla Atosa ? Quote
dexterka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 (edited) jestem po przerwie... Dołączam się do pytań o Atosa. Edited February 5, 2012 by dexterka Quote
Alice88 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Atos znalazł już dom stały!:) Kasia zaproponowała więc pani innego pieska z naszego bogatego "asortymentu", ale się więcej nie odezwała:( Szkoda, bo sprawiała wrażenie miłej i konkretnej osoby. Nic to, trzeba szukać i wierzyć dalej!! W Fundacji pojawił się kolejny cudny pies, zaraz go tutaj umieszczę!! Miłego dnia:) Quote
Alice88 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Coockie mieszka u nas od wtorku, 2 tygodnie wcześniej przybłąkał się do rodziny w Byczynie. Jest młodziutki - ma około roku, może nawet nie. Niezwykle bystry, żywy i energiczny, takie żywe sreberko, fajny chłopak. Mam cichą nadzieję, że może ktoś go szuka, może uciekł? Chociaż nie wiem, Byczyna taka maleńka. Narazie kwarantanna, a później dom potrzebny PILNIE, bo mamy już potężny tłok...;( Piesek bardzo czysty, zadbany, jakby prosto z kanapy. Może się zgubił, tylko czemu nikt go nie szuka :( Quote
Kava Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Alice88 napisał(a):Atos znalazł już dom stały!:) Kasia zaproponowała więc pani innego pieska z naszego bogatego "asortymentu", ale się więcej nie odezwała:( Szkoda, bo sprawiała wrażenie miłej i konkretnej osoby. Nic to, trzeba szukać i wierzyć dalej!! W Fundacji pojawił się kolejny cudny pies, zaraz go tutaj umieszczę!! Miłego dnia:) co tak z nienacka domek sie znalazl? cicho sza a tu raptem Atos juz doopke w domku grzeje.... ale sie uwinal....mam nadzieje, ze domek i Atos szybko sie zaprzyjaznia.... widzialam juz to cudo Karmelkowo-Toffikowe na FB....zadbany piekny i ma takie szelmowskie oczki... jak kwarantanna minie to pewnie ludzie beda w kolejce stali po niego..... Quote
szyszunia557 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Witam wszystkie wspaniałe osoby na naszym wątku !!! Jestem już po urlopie, dłuższej nieobecności i stawiam się do Waszej dyspozycji :) Quote
szyszunia557 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 (edited) Mam nadzieję, że nasze karmelkowe cudeńko szybko odnajdzie swój ciepły kącik, bo niestety pensjonariusze walą do nas drzwiami, oknami :( Dwie kolejne suczki, które zostały wystrylizowane dzięki naszemu programowi SILVA i miały zostać u nas tylko na "czas posterylkowy", zostaja u nas na stałe, a miejsca brak :( Przedstawiam jedną z nich : Bezimienna, nazywana przez nas Córką, ma ok. 2-3 lata, na pewno rodziła. Miała ropomacicze. Jej stan był poważny, ale szczęśliwie wszystko skończyło się dobrze. To bardzo miła, wszędobylska i ciekawska sunia. Edited February 6, 2012 by szyszunia557 edycja tekstu Quote
Kava Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 dziewczeta, Akrum robi aktualnie bazarek ogloszeniowy... kogo oglaszamy na pierwszy ogien???? ja funduje Quote
szyszunia557 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 (edited) Ciężko wybrać, wszystkie potrzebują szybko znaleźć ciepły domek, ale myślę, że na pierwszy ogień powinien pójść Chico, on czeka najdłużej i nie znosi dobrze zimna. Tak się zadumałam nad losem naszych psów, że zapomniałam Ci podziękować Kava :) Edited February 7, 2012 by szyszunia557 Quote
Alice88 Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 powiem Wam cichutko (sssszz....), że Nadia ma szansę na nowy dom:) Lada dzień odbędzie się wizyta przed adopcyjna:) Trzymajmy kciuki!!:) Quote
Alice88 Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Ja proponuję również szczeniaki:) Wybór należy do Kavy!! Dziękujemy!! Postaram się znaleźć chwilę i zrobić bazarek na którym będziemy zbierać pieniądze na wykup ogłoszeń dla naszych psiaków:) Quote
dexterka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 trzymam kciuki za Nadie:)) potencjalny domek skontaktował się z ogłoszenia? Quote
Alice88 Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Z ogłoszenia niestety nie, to osoby z okolicy:) Quote
szyszunia557 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Alice88 napisał(a):Ja proponuję również szczeniaki:) Wybór należy do Kavy!! Niestety, Lenka w tej chwili nie kwalifikuje się do adopcji z powodu problemów skórnych. Nie mamy jeszcze diagnozy, może dzisiaj uda się, żeby wet ją zobaczyła, ale nie wygląda to dobrze :( Timonek jak najbardziej jest gotowy. Ładnie chodzi na smyczy, jest energiczny i wesoły. Trzeba będzie jednak poświęcić czas na edukację czystości w domku :) Quote
Kava Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 cioteczki moge zakupic ogloszenia dla 5 psiakow, ale zrobic, tzn wyslac wszystko co potrzeba to juz musicie same... dajcie znac jaki i co.... to wplacam prosto do Akrum http://www.dogomania.pl/threads/222479-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY!-Do-29.02.2012-r.-do-godz.-21-00 Quote
szyszunia557 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Kava dziekujemy serdecznie !!! Oczywiście zajmiemy się wysyłka danych do ogłoszeń :) Quote
Madzialenos Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Czy można utworzyć konto na nk i facebook tylko i wyłącznie w celach ogłoszeniowych psów ?? Quote
Recommended Posts