Jump to content
Dogomania

Fundacja Grey Animals- spragnione miłości i gotowe do zabrania!! Szukają domu...

Recommended Posts

Posted

Madzialenos napisał(a):
Mam nadzieję że to będzie akurat ten domek dla Atosa :D

Hej dziewczyny. Robicie świetną robotę:) Zaraz napiszę do Kasi z pytaniem o Atosa, bo ostatnio mamy totalne urwanie głowy a ja do tego jestem w trakcie przeprowadzki i nie mam dostępu do internetu. Tylko sporadycznie. Napiszę, jak tylko się czegoś dowiem:)

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piszę tutaj bo pilnie szukam transportu dla suczki z mojego DT to PDT do Opola. Jeśli zdarzyłoby się, że w najbliższym czasie będziecie transportować jakiegoś pieska lub kota do Krakowa to ja zapłacę za podróż w drugą stronę w zamian za podwiezienie do Karmelci mojej Milki. Mój numer w razie czego 728 838 200.

Posted

Atos znalazł już dom stały!:) Kasia zaproponowała więc pani innego pieska z naszego bogatego "asortymentu", ale się więcej nie odezwała:( Szkoda, bo sprawiała wrażenie miłej i konkretnej osoby.
Nic to, trzeba szukać i wierzyć dalej!! W Fundacji pojawił się kolejny cudny pies, zaraz go tutaj umieszczę!!
Miłego dnia:)

Posted

Coockie mieszka u nas od wtorku, 2 tygodnie wcześniej przybłąkał się do rodziny w Byczynie. Jest młodziutki - ma około roku, może nawet nie. Niezwykle bystry, żywy i energiczny, takie żywe sreberko, fajny chłopak. Mam cichą nadzieję, że może ktoś go szuka, może uciekł? Chociaż nie wiem, Byczyna taka maleńka. Narazie kwarantanna, a później dom potrzebny PILNIE, bo mamy już potężny tłok...;(
Piesek bardzo czysty, zadbany, jakby prosto z kanapy. Może się zgubił, tylko czemu nikt go nie szuka :(

Posted

Alice88 napisał(a):
Atos znalazł już dom stały!:) Kasia zaproponowała więc pani innego pieska z naszego bogatego "asortymentu", ale się więcej nie odezwała:( Szkoda, bo sprawiała wrażenie miłej i konkretnej osoby.
Nic to, trzeba szukać i wierzyć dalej!! W Fundacji pojawił się kolejny cudny pies, zaraz go tutaj umieszczę!!
Miłego dnia:)

co tak z nienacka domek sie znalazl? cicho sza a tu raptem Atos juz doopke w domku grzeje.... ale sie uwinal....mam nadzieje, ze domek i Atos szybko sie zaprzyjaznia....

widzialam juz to cudo Karmelkowo-Toffikowe na FB....zadbany piekny i ma takie szelmowskie oczki...
jak kwarantanna minie to pewnie ludzie beda w kolejce stali po niego.....

Posted (edited)

Mam nadzieję, że nasze karmelkowe cudeńko szybko odnajdzie swój ciepły kącik, bo niestety pensjonariusze walą do nas drzwiami, oknami :( Dwie kolejne suczki, które zostały wystrylizowane dzięki naszemu programowi SILVA i miały zostać u nas tylko na "czas posterylkowy", zostaja u nas na stałe, a miejsca brak :( Przedstawiam jedną z nich :

Bezimienna, nazywana przez nas Córką, ma ok. 2-3 lata, na pewno rodziła. Miała ropomacicze. Jej stan był poważny, ale szczęśliwie wszystko skończyło się dobrze. To bardzo miła, wszędobylska i ciekawska sunia.

Edited by szyszunia557
edycja tekstu
Posted (edited)

Ciężko wybrać, wszystkie potrzebują szybko znaleźć ciepły domek, ale myślę, że na pierwszy ogień powinien pójść Chico, on czeka najdłużej i nie znosi dobrze zimna.

Tak się zadumałam nad losem naszych psów, że zapomniałam Ci podziękować Kava :)

Edited by szyszunia557
Posted

Ja proponuję również szczeniaki:) Wybór należy do Kavy!! Dziękujemy!!
Postaram się znaleźć chwilę i zrobić bazarek na którym będziemy zbierać pieniądze na wykup ogłoszeń dla naszych psiaków:)

Posted

Alice88 napisał(a):
Ja proponuję również szczeniaki:) Wybór należy do Kavy!!

Niestety, Lenka w tej chwili nie kwalifikuje się do adopcji z powodu problemów skórnych. Nie mamy jeszcze diagnozy, może dzisiaj uda się, żeby wet ją zobaczyła, ale nie wygląda to dobrze :(
Timonek jak najbardziej jest gotowy. Ładnie chodzi na smyczy, jest energiczny i wesoły. Trzeba będzie jednak poświęcić czas na edukację czystości w domku :)