Jump to content
Dogomania

Fundacja Grey Animals- spragnione miłości i gotowe do zabrania!! Szukają domu...

Recommended Posts

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Madzialenos']Heheh chyba się tak prędko nie dowiemy :D

Chyba nie : (
Madzialenos jak myslisz kto znów pojedzie do nowego domu, kogo obstawiasz?
Ja Ankurka , bądź Chou-Chou : )

Posted

super, ze Ankur pojedzie do nowego domku:) Odnośnie Blinda to jest już drugi miesiąc w schronie, jego stan i tak juz się poprawił, ponoć było z nim jeszcze gorzej...Biedak. Ale może coś ruszy jak się rozgłos zrobi.

Posted

No chyba był na badaniach bo go nie widziałam. Pani kierownik potwierdza wszystko co zostało napisane przez Fioletowego Psa. w przyszlym tygodniu dowiem się co z badaniami.

Posted

Dziewczyny dlaczego nie pisałyście że Anouk jest w Lewinie Brzeskim ?! Przecież ja tam mieszkam <3 Aaa mam nadzieję że zobaczę sunię na żywo a kto ją adoptował może znam tą osobę ?? :D :loveu: :mad::bigcool:

Posted

Jaki ten świat mały !

A teraz wieści od Ankura Nasz malutki dojechał szczęśliwie do domu i odpoczywa. Przed nim trudy zaprzyjaźnienie się z zamieszkującym już tam kotem. Ale nie spodziewam się żadnych kłopotów, bo Ankurek jest tak łagodny i przyjaźnie nastawiony do świata, że nie powinno być żadnych problemów. Czekam na kolejne wieści z nowego domu :)

Właśnie Ewelinaaa, kogo teraz weźmiesz ? Mamy prawdziwe psobranie ! Niedługo maluchów nam braknie ;)

Posted

No, wlasnie przestancie na mnie naciskac , hehe ;p
Po swietach sie dogadamy kogo wezme. Wzielabym Ushe do siebie, ale warunki mi nie pozwalaja :)
po swietach bedziemy decydowac,ktorego zabrac na dom tymczasowy :)
a tym czasem Dobranoc kochane cioteczki ;)

Posted

wstawac.... koguty juz pialy.. sloneczko mgle przebija.......

kaszel i koty wyrzucily mnie z wyrka i nic nie pomoze.... musze dzialac....
bractwo nakarmione i siedza teraz pod drzwiami czekajac na spacerek....

Posted

Ja dzisiaj sobie wstałam o 11.
I jestem w wyspaaaana, uśmiech na twarzy, brzuch napełniony, i nie tylko mój. :]
Teraz zaglądam sobie na bazarki i różne wątki, patrze czy coś się pozmieniało :D

Posted

mnie kazali sie zameldowac na imageshake . tak zrobilam.
zdjecia wstawiasz tam i potem kopiujesz url adres zdjecia
nastepnie wchodzisz na dogo i naciskasz na znaczek z drzewkiem
wpisujesz ten skopiowany adres
i gotowe....