Jump to content
Dogomania

Fundacja Grey Animals- spragnione miłości i gotowe do zabrania!! Szukają domu...

Recommended Posts

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewelinaaa napisał(a):
Mucia też wygląda fajnie :)
Zosieńka też jest super, z tego co czytałam :D

Wszystkie są super ! Zależy tylko od tego, jakie domek ma oczekiwania, ale jak to mówi przysłowie "każda potwora znajdzie swego amatora " :razz:

Posted

Kava udostępniam, może ktoś sie znajdzie ?

Dziewczyny, nie wiem, kiedy pani Patrycja przyjedzie zobaczyć psiaczki. Wczoraj wysłałam jej zdjęcia i czekam, aż umówi się ze mną na wiztę. Ma to być już w tym tygodniu :)

Posted

Ewelinaaa napisał(a):
Znam Blinda, widzialam go w opolskim schronisku.
Straszny biedak z niego :(

Ewelinkoo
a nie widzisz mozliwosci pomocy jemu na cito....
znalezc DT, wrocic mu ochote do zycia, podleczyc, podkarmic....
pomoge...

Posted

Ciężko jest znaleźć takiemu psu jak Blind Dom tymczasowy, a już nie mówiąc o stałym.
Stary i ślepy...
Jednak, życzę mu wszystkiego dobrego, i mam nadzieję, że uda się znaleźć dla niego chociażby ten DT
Bezpośrednio nie miałam z nim kontaktu, tylko przechodziłam w schronisku obok jego boksu.
Zatrzymałam się, i strasznie zrobiło mi się go żal.
Siedział w brudnej od swoich odchodów klatce, nie ma co się temu dziwić...
Ahhh, ; (
To smutne, że takie psy jak on mają marne szanse na adopcje...

Posted

U nas też mieliśmy ślepego, zagłodzonego olbrzyma i o dziwo bardzo szybko znalazł dom ! Ludzie przyjechali do Fundacji po zupełnie innego psa, zobaczyli Stiviego i się zakochali :crazyeye: nie chcieli już innego, widzącego. Byłam u nich na wizycie po adopcyjnej i wszystko układa się świetnie. Stivie odkarmiony, wyczesany, z błyszczącą sierścią, wesoły, uśmiechnięty :lol: Czasami cuda się zdarzają, wiec może i ten Bidulek znajdzie kogoś dla siebie ?

Posted

chociaz jedna, ktora nie traci optymizmu.... dzieki ci za te slowa...

tylko dopoki on w tym zafajtanym boxsie bedzie siedzial,,,, to nikt sie w nim nie zakocha...

Posted

Ach Blind... też go znam. Również uważam, że trzeba go ogłaszać gdzie się da, bo on czeka i "patrzy". Uwielbia smakołyki. A umaszczenie ma bardzo ciekawe.

Posted

Madzialenos napisał(a):
Ojj no proszę powiedz po kogo przyjedzie Pani ? :D Blind biedak już go idę ogłaszać i niech idzie do domu :)

znakiem tego siedzi ten biedak juz dluzej w schronie????
skoro tyle dziewczyn go zna...???

wiecie cos o jego charakterze, na watku pyta ktos o niego na DT

zajrzyjcie moze tam jedna z druga i powiedzcie cos o nim....

Aha, i jeszcze WIELKIE DZIEKI ZA OGLASZANIE
ale jemu chyba trzeba pomocy na cito, te lapki scharatane na betonie, brak apetytu, zaropiale oczy.... psiak w takim stanie chyba nie ma szans na dom????
mysle ze trza go gdzies podleczyc i wtedy dopiero oglaszac... co myslicie???

Posted

yoshi22 napisał(a):
W schronie jest od niedawna, ale jak chcesz to mogę się czegoś więcej dowiedzieć jutro jeżeli zajdę do schronu.

bardzo cie prosze.... byloby fajnie...

Posted

Madzialenos napisał(a):
A co ciekawego w fundacji grey animals słychać jakieś nowe psiaki ?

Wcale sie nam tak nie pali do nowych psiaków , ledwo się troszkę rozluźniło w kojcach :( Ale cóż, dzisiaj dziewczyny jadą na interwencję i nie wiem, czy kogoś nie przywiozą. Ja w duchu liczę, że to fałszywy alarm i na miejscu okaże się, że zwierząt nie trzeba zabierać.