Madzialenos Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Dzisiaj wyczytałam że Władek ten mały rudy piesek jest nieadopcyjny zostaje pod opieką Fundacji Grey Animals do końca swoich dni . Także kto go ogłaszał niech usunie ogłoszenia :) Quote
szyszunia557 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ewelinaaa napisał(a):Mucia też wygląda fajnie :) Zosieńka też jest super, z tego co czytałam :D Wszystkie są super ! Zależy tylko od tego, jakie domek ma oczekiwania, ale jak to mówi przysłowie "każda potwora znajdzie swego amatora " :razz: Quote
Kava Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 cioteczki zobaczcie jaka bida.... moze ktora wiedzialaby jakis dt dla Blinda schron daje karme i opieke veterynaryjna... blagam zajrzycie http://www.facebook.com/events/313415085378758/?notif_t=event_invite Quote
szyszunia557 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Kava udostępniam, może ktoś sie znajdzie ? Dziewczyny, nie wiem, kiedy pani Patrycja przyjedzie zobaczyć psiaczki. Wczoraj wysłałam jej zdjęcia i czekam, aż umówi się ze mną na wiztę. Ma to być już w tym tygodniu :) Quote
Ewelinaaa Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Znam Blinda, widzialam go w opolskim schronisku. Straszny biedak z niego :( Quote
szyszunia557 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 To teraz coś bardziej optymistycznego - jutro pani Patrycja jest u nas po... Zdradzę jutro :eviltong: Quote
Ewelinaaa Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 No nie, znów nam to robisz, ciekawe kto to będzie?:hmmmm: Jak sie zdanie zaczyna , to trzeba już je skończyć :eviltong::eviltong: Quote
Kava Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ewelinaaa napisał(a):Znam Blinda, widzialam go w opolskim schronisku. Straszny biedak z niego :( Ewelinkoo a nie widzisz mozliwosci pomocy jemu na cito.... znalezc DT, wrocic mu ochote do zycia, podleczyc, podkarmic.... pomoge... Quote
Ewelinaaa Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ciężko jest znaleźć takiemu psu jak Blind Dom tymczasowy, a już nie mówiąc o stałym. Stary i ślepy... Jednak, życzę mu wszystkiego dobrego, i mam nadzieję, że uda się znaleźć dla niego chociażby ten DT Bezpośrednio nie miałam z nim kontaktu, tylko przechodziłam w schronisku obok jego boksu. Zatrzymałam się, i strasznie zrobiło mi się go żal. Siedział w brudnej od swoich odchodów klatce, nie ma co się temu dziwić... Ahhh, ; ( To smutne, że takie psy jak on mają marne szanse na adopcje... Quote
Kava Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 to zapraszam na watek.... Blinda http://www.dogomania.pl/threads/224557-Blind-niewidomy-chudziutki-porzucony-PILNIE-potrzebny-DT-!!!?p=18821368#post18821368 Quote
szyszunia557 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 U nas też mieliśmy ślepego, zagłodzonego olbrzyma i o dziwo bardzo szybko znalazł dom ! Ludzie przyjechali do Fundacji po zupełnie innego psa, zobaczyli Stiviego i się zakochali :crazyeye: nie chcieli już innego, widzącego. Byłam u nich na wizycie po adopcyjnej i wszystko układa się świetnie. Stivie odkarmiony, wyczesany, z błyszczącą sierścią, wesoły, uśmiechnięty :lol: Czasami cuda się zdarzają, wiec może i ten Bidulek znajdzie kogoś dla siebie ? Quote
Kava Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 chociaz jedna, ktora nie traci optymizmu.... dzieki ci za te slowa... tylko dopoki on w tym zafajtanym boxsie bedzie siedzial,,,, to nikt sie w nim nie zakocha... Quote
szyszunia557 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Masz rację Kava, trzeba go intensywnie ogłaszać ! Może znajdzie się jakaś życzliwa dusza ? To bardzo ładny pies :) Quote
yoshi22 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ach Blind... też go znam. Również uważam, że trzeba go ogłaszać gdzie się da, bo on czeka i "patrzy". Uwielbia smakołyki. A umaszczenie ma bardzo ciekawe. Quote
Madzialenos Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ojj no proszę powiedz po kogo przyjedzie Pani ? :D Blind biedak już go idę ogłaszać i niech idzie do domu :) Quote
szyszunia557 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Dreszczyk emocji czasem jest potrzebny :evil_lol: Quote
Kava Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Madzialenos napisał(a):Ojj no proszę powiedz po kogo przyjedzie Pani ? :D Blind biedak już go idę ogłaszać i niech idzie do domu :) znakiem tego siedzi ten biedak juz dluzej w schronie???? skoro tyle dziewczyn go zna...??? wiecie cos o jego charakterze, na watku pyta ktos o niego na DT zajrzyjcie moze tam jedna z druga i powiedzcie cos o nim.... Aha, i jeszcze WIELKIE DZIEKI ZA OGLASZANIE ale jemu chyba trzeba pomocy na cito, te lapki scharatane na betonie, brak apetytu, zaropiale oczy.... psiak w takim stanie chyba nie ma szans na dom???? mysle ze trza go gdzies podleczyc i wtedy dopiero oglaszac... co myslicie??? Quote
yoshi22 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 W schronie jest od niedawna, ale jak chcesz to mogę się czegoś więcej dowiedzieć jutro jeżeli zajdę do schronu. Quote
Kava Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 yoshi22 napisał(a):W schronie jest od niedawna, ale jak chcesz to mogę się czegoś więcej dowiedzieć jutro jeżeli zajdę do schronu. bardzo cie prosze.... byloby fajnie... Quote
Madzialenos Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 No to idę szukać mu domku tymczasowego najlepiej bezpłatnego :D Quote
Madzialenos Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 http://www.dogomania.pl/threads/216160-Przystanek-psykoty-domowo-kojcowy-bdt-pdt/page4 http://www.dogomania.pl/threads/223908-pDT-w-okolicach-Wroc%C5%82awia-Wa%C5%82brzycha-%C5%9Awidnicy blisko nas tylko ta cena :( http://www.dogomania.pl/threads/223634-Dom-tymczasowy-i-pomoc-Wroc%C5%82aw http://www.dogomania.pl/threads/199448-Bezpieczne-miejsce-dla-psiakow-ze-schronisk-HOTELIK-dolnoslaskie-2-WOLNE-MIEJSCA na razie tyle idę dalej szukać :) Quote
Madzialenos Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 A co ciekawego w fundacji grey animals słychać jakieś nowe psiaki ? Quote
szyszunia557 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Madzialenos napisał(a):A co ciekawego w fundacji grey animals słychać jakieś nowe psiaki ? Wcale sie nam tak nie pali do nowych psiaków , ledwo się troszkę rozluźniło w kojcach :( Ale cóż, dzisiaj dziewczyny jadą na interwencję i nie wiem, czy kogoś nie przywiozą. Ja w duchu liczę, że to fałszywy alarm i na miejscu okaże się, że zwierząt nie trzeba zabierać. Quote
Recommended Posts