szyszunia557 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 :loveu: Cudnie ! Prawda ? :loveu: Nowy domek Anouk pisze : "Anouk szczęśliwie do mnie dotarła i jak na pierwsze godziny naprawdę świetnie sobie radzi. Obwąchała już z grubsza mieszkanie, wprawdzie nie chciała ani smakołyka, ani jedzonka z puszki, ale odważnie wskoczyła za mną na kanapę i się błogo rozłożyła. ;) Troszkę sobie przy tym westchnęła, ale za to bardzo miło reaguje na głaski, od razu przymyka oczka i zasypia. Gdy się odrywam od niej, odwraca za mną wzrok. Anuszka to naprawdę ujmujący pies. :) Mam nadzieję, że nabierze apetytu i troszkę się rozweseli." Quote
Ewelinaaa Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Az sie milo na sercu robi jak sie czyta takie rzeczy :) Quote
szyszunia557 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Ewelinaaa jeszcze raz serdecznie dziękujemy za wspaniałą opiekę nad nasza Malutką ! Quote
Madzialenos Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Ale świetnie mmm i będzie tak dalej i coraz więcej będzie adopcji bo to się rozkręca :) Quote
Ewelinaaa Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Co tam słychać u Chicko, Lenki i Chou-Chou? Czy ktoś pytał , czy ktoś adoptował? Czy nadal cisza... Quote
Madzialenos Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 To ja się spytam za Ushę, Emira, Jazza, Maxa, Goye, Aresa, i Nikitę :) Jakieś telefony w tej sprawie ? Quote
szyszunia557 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Dopiero co wróciłam z Fundacji i już piszę szybciutko, że Lenka pojechała dzisiaj do nowego domku do Oławy :lol: A oto ostatnie zdjęcie przed wyjazdem: Niestety nikt inny nie pojechał na razie do domku stałego. Była ze mną umówiona pani, żeby zobaczyć Chico, ale nie dojechała, nie odbiera tel. więc nie wiem, co się stało :-( Quote
Ewelinaaa Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Uuuuu, to nie fajnie : ( Cieszymy się , że malutka Lenka pojechała do nowego domku :) Słodziutka. Quote
Madzialenos Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Tak dokładnie cieszmy się z tego że Lenka pojechała :) Quote
szyszunia557 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Nowy domek Lenki napisał właśnie: "Witam,Lenka całą drogę wtulała się we mnie, było widać że jest zamyślona i zestresowana. Już na miejscu w domu była wystraszona, teraz śpi. Na dworze jeszcze przeżyła szok że taki ruch i hałas, ale myślę że trzeba poczekać a na pewno się przyzwyczai do nowego otoczenia. Spanie przygotowane dla niej przypadło jej do gustu :) W tygodniu podeślę zdjęcia." Życzymy Lence zdrowia i nowemu domkowi też ! Quote
szyszunia557 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 A tutaj nasza śliczna Usha z dzisiejszego spacerku: I maleńka Chou-chou Quote
Ewelinaaa Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Mam nadzieję , że pamiętacie jak do świąt Ankurek nie znajdzie domu to po świętach zabieram go do siebie :) Quote
szyszunia557 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 A tutaj ktoś sobie grzeje futerko w wiosennym słonku - Pyza: Quote
szyszunia557 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='Ewelinaaa']Mam nadzieję , że pamiętacie jak do świąt Ankurek nie znajdzie domu to po świętach zabieram go do siebie :) Oczywiście, że pamiętamy ! To dla niego ogromna szansa ! Dzisiaj spacerował z nami, ale zdjęcia mi nie wyszły :( Pięknie się prezentował w swojej czerwonej obróżce. Na smyczy chodzi ślicznie, łapki stawia, jak mały konik, z wielką gracją. Jest uroczy, strasznie zabawny i zupełnie pozbawiony agresji. Psi ideał ;) W końcu to braciszek Anouk ! Quote
szyszunia557 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Madzialenos napisał(a):Usha jest cudowna :loveu: Poza tym jest bardzo grzeczna ! Pięknie chodzi na smyczy, słucha się, kiedy jest puszczona luzem, nie zaczepia innych psów. Jest bardzo przyjacielsko nastawiona do ludzi, uwielbia pieszczoty. Umie zachować czystość w domu. W kojcu dostaje trochę głupawki, więc lepiej dla niej, żeby trafiła do domu. Quote
szyszunia557 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Dzisiaj dzwoniłam do pani, która była zainteresowana Lenką i zaproponowałam innego naszego malucha. Jest szansa, że wkrótce ktoś pojedzie do nowego domku do Wrocławia :multi: Quote
Madzialenos Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Ooo świetnie mam nadzieję że któryś psiak skradnie pani serce :D Quote
Kava Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 pozdrowienia, zacisniete kciuki i oklaski z widowni.... Quote
Ewelinaaa Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 On jest taki cudny, całkiem jak Anuszka . :lol: Mam słabość do terierowatych :loveu: Quote
Madzialenos Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 też pomyślałam o Ankurze :) Tylko żeby jakikolwiek poszedł do domku jeszcze obstawiam mutke :) Quote
Ewelinaaa Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Mucia też wygląda fajnie :) Zosieńka też jest super, z tego co czytałam :D Quote
Recommended Posts