Jump to content
Dogomania

Fundacja Grey Animals- spragnione miłości i gotowe do zabrania!! Szukają domu...

Recommended Posts

Posted

:loveu: Cudnie ! Prawda ? :loveu:

Nowy domek Anouk pisze :
"Anouk szczęśliwie do mnie dotarła i jak na pierwsze godziny naprawdę świetnie sobie radzi. Obwąchała już z grubsza mieszkanie, wprawdzie nie chciała ani smakołyka, ani jedzonka z puszki, ale odważnie wskoczyła za mną na kanapę i się błogo rozłożyła. ;) Troszkę sobie przy tym westchnęła, ale za to bardzo miło reaguje na głaski, od razu przymyka oczka i zasypia. Gdy się odrywam od niej, odwraca za mną wzrok. Anuszka to naprawdę ujmujący pies. :) Mam nadzieję, że nabierze apetytu i troszkę się rozweseli."

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero co wróciłam z Fundacji i już piszę szybciutko, że Lenka pojechała dzisiaj do nowego domku do Oławy :lol:
A oto ostatnie zdjęcie przed wyjazdem:

Niestety nikt inny nie pojechał na razie do domku stałego. Była ze mną umówiona pani, żeby zobaczyć Chico, ale nie dojechała, nie odbiera tel. więc nie wiem, co się stało :-(

Posted

Nowy domek Lenki napisał właśnie:
"Witam,Lenka całą drogę wtulała się we mnie, było widać że jest zamyślona i zestresowana. Już na miejscu w domu była wystraszona, teraz śpi. Na dworze jeszcze przeżyła szok że taki ruch i hałas, ale myślę że trzeba poczekać a na pewno się przyzwyczai do nowego otoczenia. Spanie przygotowane dla niej przypadło jej do gustu :) W tygodniu podeślę zdjęcia."
Życzymy Lence zdrowia i nowemu domkowi też !

Posted

[quote name='Ewelinaaa']Mam nadzieję , że pamiętacie jak do świąt Ankurek nie znajdzie domu to po świętach zabieram go do siebie :)

Oczywiście, że pamiętamy ! To dla niego ogromna szansa ! Dzisiaj spacerował z nami, ale zdjęcia mi nie wyszły :( Pięknie się prezentował w swojej czerwonej obróżce. Na smyczy chodzi ślicznie, łapki stawia, jak mały konik, z wielką gracją. Jest uroczy, strasznie zabawny i zupełnie pozbawiony agresji. Psi ideał ;) W końcu to braciszek Anouk !

Posted

Madzialenos napisał(a):
Usha jest cudowna :loveu:

Poza tym jest bardzo grzeczna ! Pięknie chodzi na smyczy, słucha się, kiedy jest puszczona luzem, nie zaczepia innych psów. Jest bardzo przyjacielsko nastawiona do ludzi, uwielbia pieszczoty. Umie zachować czystość w domu. W kojcu dostaje trochę głupawki, więc lepiej dla niej, żeby trafiła do domu.