Roszpunka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Po wczorajszym odrobaczaniu wyszły z maluchów fajne robale. Na szczęście nieżywe ;) Towarzystwo wcina jak najęte, koopki się unormowały i gdyby nie zbiorowy koncert o 2 nad ranem wszystko byłoby git. Quote
eliza_sk Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='Roszpunka']Po wczorajszym odrobaczaniu wyszły z maluchów fajne robale. Na szczęście nieżywe ;) Towarzystwo wcina jak najęte, koopki się unormowały i gdyby nie zbiorowy koncert o 2 nad ranem wszystko byłoby git.[/QUOTE] Zaczynam ogłoszenia zbiorowe na śląskie. Quote
Roszpunka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='eliza_sk']Zaczynam ogłoszenia zbiorowe na śląskie.[/QUOTE] Sądzisz, że jak im powiem, to przestaną nadawać w środku nocy? Quote
eliza_sk Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='Roszpunka']Sądzisz, że jak im powiem, to przestaną nadawać w środku nocy?[/QUOTE] Wystaw je na balkon, może im strunki podmarzną, to się zamkną gnojki małe. Quote
Handzia55 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 A ludzkie dzieci to nie wrzeszczą po nocach?:cool3: Quote
eliza_sk Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='Handzia55']A ludzkie dzieci to nie wrzeszczą po nocach?:cool3:[/QUOTE] Handziu, może znalazłabyś tymczasowo msce dla chociaż jednego :( ? Quote
Roszpunka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Handzia55']A ludzkie dzieci to nie wrzeszczą po nocach?:cool3:[/QUOTE] Moje nie wrzeszczało, więc brakuje mi doświadczenia ;) Quote
eliza_sk Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 (edited) ........... Edited January 12, 2012 by eliza_sk Quote
Handzia55 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Elizko, mnie te szczylki cały czas stoją przed oczami:-( Ale się boję wziąć bo mam w domu kota bandytę:angryy: który dorosłego psa leje po pysku:mad: Boję się, że maluchowi zrobi krzywdę:placz: Ostatni raz miałam do czynienia ze szczeniakiem w 1998r. kiedy trafil do nas Lord, więc nie mam też dużego doswiadczenia w hodowli malych gnojków:shake:. Oceń i rozważ to co napisalam i jesli nie będzie innego wyjścia przywież szczyla. Quote
Wadercia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 ja dzis wieczorem usiade do ogloszen :) Quote
eliza_sk Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Dobra, malce ogłoszone wspólnie na śląskie - post 5. Żeby chociaż ktoś zadzwonił dziś ... Quote
Roszpunka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Był telefon - pani twierdziła, że w ogłoszeniu było podane, że psiaki są w Katowicach :cool3: A jak usłyszała, że w Kielcach, to powiedziała, że za daleko, podziękowała i się rozłączyła :roll: To ta od wczorajszego sms-a. Quote
Agula99 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Fajne maluchy, głupota ludzka jest porażająca!!! Quote
Roszpunka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Oj tam Agula - w naszych regionach to coś bliżej normy... Lepiej, że wyrzucone w parku niż przy ruchliwej trasie... Quote
Agula99 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Ja ogólnie mówię, że ludzie rozmnażają, a potem wywalają!! Jak bym dorwała tego................... to........................!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Roszpunka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Agula99']Ja ogólnie mówię, że ludzie rozmnażają, a potem wywalają!! Jak bym dorwała tego................... to........................!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Rozmarzyłam się....;) Quote
Incia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Przekupiłam mamę obietnicą dużej płachty folii bąbelkowej, tylko dla niej:p Sobota po południu? Quote
Agula99 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Roszpunka']Rozmarzyłam się....;)[/QUOTE] Jak mi jeszcze dokupisz kałasznikowa, to Twoje marzenia staną się realne ;) Quote
Roszpunka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Incia']Przekupiłam mamę obietnicą dużej płachty folii bąbelkowej, tylko dla niej:p Sobota po południu?[/QUOTE] [INDENT] Najpóźniej o 15-stej, bo później umówiona jezdem :-P Dzięki, jak nie wiem co :loveu: Łapówka dla Mamci nieziemska :evil_lol: [/INDENT] Quote
Incia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Roszpunka']Najpóźniej o 15-stej, bo później umówiona jezdem :p Dzięki, jak nie wiem co :loveu: Łapówka dla Mamci nieziemska :evil_lol:[/QUOTE] Gdzie się włóczyć będziesz, jak ja w pracy, hę??? A jak bardzo będzie lał, to coś do łapówki dorzucić będzie trza... Quote
Roszpunka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Incia']Gdzie się włóczyć będziesz, jak ja w pracy, hę??? A jak bardzo będzie lał, to coś do łapówki dorzucić będzie trza...[/QUOTE] Kochana - wtedy Eliza przyjeżdża z kanisterkiem Wesołej Wody i topimy wszystkie smuteczki ;) Quote
Incia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Roszpunka']Kochana - wtedy Eliza przyjeżdża z kanisterkiem Wesołej Wody i topimy wszystkie smuteczki ;)[/QUOTE] Mię to zawsze takie fajne rzeczy omijają:placz: 3l czy 5? Quote
Roszpunka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Incia']Mię to zawsze takie fajne rzeczy omijają:placz: 3l czy 5?[/QUOTE] Ależ akurat Topienie Smuteczków Cię nie ominie :) Pojemność zależy od tego, czy Eliza również ma smuteczki do topienia, czy będziemy się raczyć we dwie ;) [COLOR=silver][I]Eliza niczego nieświadoma została wrobiona w łapówkarstwo... [/I][COLOR=black]W sobotę Eliza się do mnie nie wybiera... Boi się mojego TZ :diabloti: Przyjedzie dopiero, kiedy stan zalania (i nie tylko) podłóg osiągnie apogeum. A ja wychodzę poznać nowego psiaka Pani od Zazy i spotkać się z Kasią M. [/COLOR] [/COLOR] Quote
Recommended Posts