Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wlasnie wrocilysmy od weta pozstawiona diagnoza: MAJOR JEST W PELNI ZDROWY:multi::multi::multi::multi:
Dostal tylko szczpionke na reszte jakis paskudnych chorod :) Dzieki waszej pomocy i wsparciu dlugi u weterynarzy pokryte a Major jest zdrowy :) Jestescie wielcy :loveu:
Maly w ciagu 4 dni przytyl kilogram, je za dwoch i meczy kota :)

Posted

Super wiadomości:multi:

to jesli u malucha wszystko już spłacone to ja czesc pieniazkow z bazarku przekaze na inna bidę? bo planowalam dolozyc sie do dlugu po zakonczeniu bazaru czyli za jakies 2 tyg.

Posted

Dzień był wspaniały :D Bo wiemy że mały jest zdrowy :D Siostra ma rację to dzięki takim wspaniałym ludziom jak wy Major wyzdrowiał ;) Serdecznie wszystkim dziękuje ;*****

Posted

Finansowo tez nie zdążyłam....ale na szczęście dług jest pokryty ;) No to teraz, dla uwieńczenia wspaniałych wieści, poprosze o fimik z gadającym Majorkiem :loveu: ;)

Posted

Jak tylko uda nam się uwiecznić jego skargi to od razu dodamy :D Bo nie chce mu przysparzać dużego stresu zamykając go gdzieś specjalnie ;D Ale postaram się to jakoś nagrać ;D

Posted

Przepraszam że dopiero dzisiaj zaglądam na zaproszenie ale miałam ostatnio kiepski czas...
Poczytałam... Cieszę sie że psiaczek jest już zdrowy.
To paskudztwo zabrało mojego pupila kilka lat temu :(

Posted

no nie .... specjalnie, to my go zamykac nie bedzięmy... :eviltong: [quote name='JoStin']Jak tylko uda nam się uwiecznić jego skargi to od razu dodamy :D Bo nie chce mu przysparzać dużego stresu zamykając go gdzieś specjalnie ;D Ale postaram się to jakoś nagrać ;D[/QUOTE]

Posted

Witajcie dziewczyny ;) Po majorze nie widać już ani śladu choroby ;) Pięknie i zadziwiająco szybko przybiera na wadze :D Energia go wręcz rozpiera ;) Ale niestety muszę jeszcze męczyć maluszka przez tydzień w domu bo w zeszłym tygodniu dopiero został zaszczepiony i musimy się dalej pilnować żeby jakiegoś świństwa nie złapać :D A poza zakazem wychodzenia na spacery to mały już na pewno nie pamięta co przeszedł :D Mu też powoli zapominamy ;) Nie długo dodam jakieś zdjęcia majorka ;) Pozdrawiamy i ślemy buziaczki ;***

Posted

Super,że się wszystko dobrze skończyło.Trzeba przyznać,że gdyby nie trafił do Was tak szybko to nie wiadomo czy by przeżył.Macie jakieś fotki świeże? Maluchy napewno urosły, a ja strasznie ciekawa jestem jak wyglądają.

Posted

Najważniejsze że wszystko dobrze się skończyło ;) Mam zdjęcia ale niestety tylko majora ponieważ jego siostra została u teścia ;) Ma tam też mała przyrodnią siostrę a nasz major starszego brata :D Więc sądzę że pieski są szczęśliwe oby dwa ;) Jak tylko będę u teścia to małej zrobię też fotki ;) A oto major z dnia dzisiejszego ;)