Marta1990 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Jakie przecudne zdjęcia :> chłopak się robi coraz ładniejszy. Mam nadzieje że weterynarz powie same dobre wieści ! Quote
karolina175 Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Wlasnie wrocilysmy od weta pozstawiona diagnoza: MAJOR JEST W PELNI ZDROWY:multi::multi::multi::multi: Dostal tylko szczpionke na reszte jakis paskudnych chorod :) Dzieki waszej pomocy i wsparciu dlugi u weterynarzy pokryte a Major jest zdrowy :) Jestescie wielcy :loveu: Maly w ciagu 4 dni przytyl kilogram, je za dwoch i meczy kota :) Quote
yoko100 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Super wiadomości:multi: to jesli u malucha wszystko już spłacone to ja czesc pieniazkow z bazarku przekaze na inna bidę? bo planowalam dolozyc sie do dlugu po zakonczeniu bazaru czyli za jakies 2 tyg. Quote
karolina175 Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Mozna przeznaczyc na inna bide :) Majora długi pokryte w calosci :) Jestesmy takie szczesliwe:) Quote
JoStin Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Dzień był wspaniały :D Bo wiemy że mały jest zdrowy :D Siostra ma rację to dzięki takim wspaniałym ludziom jak wy Major wyzdrowiał ;) Serdecznie wszystkim dziękuje ;***** Quote
bakusiowa Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Może warto założyć małemu jakiś watek i od czasu do czasu wstawiać wiadomości i zdjęcia. Ciekawe jak będzie wyglądał za jakiś czas. Quote
Marta1990 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 szczeniusie mają wątek :) http://www.dogomania.pl/threads/218151-Szczeniaki-juz-w-ds...-Niestety-jednen-ma-parwo-(/page5 a co do majora to lepszego zakończenia nie można było dopisać :) jestem taka szczęśliwa :-) szczęśliwa mordka niech rośnie zdrowo ;) Quote
_Dunaj_ Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Super, finasowo nie wsparłam, bo inne biedy zasiłam, ale cały czas trzymałam kciuki i wysyłałam mentalne dobre wibracje Quote
sajlana Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Finansowo tez nie zdążyłam....ale na szczęście dług jest pokryty ;) No to teraz, dla uwieńczenia wspaniałych wieści, poprosze o fimik z gadającym Majorkiem :loveu: ;) Quote
JoStin Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Jak tylko uda nam się uwiecznić jego skargi to od razu dodamy :D Bo nie chce mu przysparzać dużego stresu zamykając go gdzieś specjalnie ;D Ale postaram się to jakoś nagrać ;D Quote
maarit Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Przepraszam że dopiero dzisiaj zaglądam na zaproszenie ale miałam ostatnio kiepski czas... Poczytałam... Cieszę sie że psiaczek jest już zdrowy. To paskudztwo zabrało mojego pupila kilka lat temu :( Quote
sajlana Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 no nie .... specjalnie, to my go zamykac nie bedzięmy... :eviltong: [quote name='JoStin']Jak tylko uda nam się uwiecznić jego skargi to od razu dodamy :D Bo nie chce mu przysparzać dużego stresu zamykając go gdzieś specjalnie ;D Ale postaram się to jakoś nagrać ;D[/QUOTE] Quote
JoStin Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Witajcie dziewczyny ;) Po majorze nie widać już ani śladu choroby ;) Pięknie i zadziwiająco szybko przybiera na wadze :D Energia go wręcz rozpiera ;) Ale niestety muszę jeszcze męczyć maluszka przez tydzień w domu bo w zeszłym tygodniu dopiero został zaszczepiony i musimy się dalej pilnować żeby jakiegoś świństwa nie złapać :D A poza zakazem wychodzenia na spacery to mały już na pewno nie pamięta co przeszedł :D Mu też powoli zapominamy ;) Nie długo dodam jakieś zdjęcia majorka ;) Pozdrawiamy i ślemy buziaczki ;*** Quote
Martika&Aischa Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Ależ się cieszę :) Buziaki w mokry nochalek maluszku kochany :* Quote
Satrina Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Super,że się wszystko dobrze skończyło.Trzeba przyznać,że gdyby nie trafił do Was tak szybko to nie wiadomo czy by przeżył.Macie jakieś fotki świeże? Maluchy napewno urosły, a ja strasznie ciekawa jestem jak wyglądają. Quote
JoStin Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Najważniejsze że wszystko dobrze się skończyło ;) Mam zdjęcia ale niestety tylko majora ponieważ jego siostra została u teścia ;) Ma tam też mała przyrodnią siostrę a nasz major starszego brata :D Więc sądzę że pieski są szczęśliwe oby dwa ;) Jak tylko będę u teścia to małej zrobię też fotki ;) A oto major z dnia dzisiejszego ;) Quote
Marta1990 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 http://img208.imageshack.us/img208/3900/dscf0404a.jpg jaaki ładny pychol :) Quote
sunia2000 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Zapraszam na bazarek dla Vikuni:http://www.dogomania.pl/threads/2215...7#post18461777 Quote
Recommended Posts